Ban, bo witam wszystkich~ ♡
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 57 58 59 60 61 ... 200
Ban, bo witam wszystkich~ ♡
Ban, bo yo yo yo man~
Nie znoszę bighit x'D

Ban za kradzenie mi tekstu, który ukradłam Luhanowi. :V

Ban, bo ja już nie ogarniam bighit XDD
ja oglądając filmik: BOŻE KUK NIE PŁACZ JEZU CO TU SIE ODWALA HALO WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF, BIGHIT ZABIJ SIE
Ban, bo jestem jak zwykle nie w temacie ale i tak będę pisać :v
Ban, bo nie mam pojęcia, co knują, ale tym mnie zachwycili 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo jestem pewna, że na tej kartce co miał ją Kookie jest Yoongi, a może to wszystko to kontynuacja HYYH? Bighit, mam dość teorii..
Ban, bo przenieś się do wątku z K-popem xD
Nie dezorientujmy jeleni.

Ban, bo dzięki Minio, że myślisz o jyleniach ♡♡♡♡ x')
Ban, bo chyba jako jedyny gejpoper nie ogarniam o co chodzi w tej całej bitiesowej fabule, bo od danger chyba ani jednego mv nie obejrzałam do końca, jedynie piosenek słuchałam X"D Także jakby mi ktoś w kafejce streścił mniej więcej o co cho byłabym wdzięczna :v
Ban, bo ja też nie ogarniam, ale pls, ten filmik to jednak przerażający trochu. XDDD Zwłaszcza, że tam na tym obrazku jest Suga, więc no pls. :V

Ban, bo bany spadły i dzień dobry.

Ban, bo zgubiłam książkę we własnym domu i to problem, bo powinnam oddać ją koleżance już w maju xD

Ban, bo gratulacje Minełło. XD To dziwne że najwięcej rzeczy ginie w domu.

Ban, bo najżałośniejsze jest to, że wcześniej też ją zgubiłam, ale znalazłam na początku wakacji. Teraz przepadła ;-; Może rodzeństwo komuś pożyczyło. Poczekam aż wrócą xD.

Ban, bo w bardzo ciekawych wyborach polegających na przekrzykiwaniu się, zostałam wybrana na przewodniczącą klasy. Od tej cudownej atmosfery boli mnie głowa i zastanawiam się nad olaniem lekcji i pójściu spać.
Ban, bo o, dwa lata temu też tak byłam wybrana! xD
Olałam wszystko, nie chodziłam na zebrania, nic się nie udzielałam, nic nie przekazywałam... Nawet mikołajek i klasowej wigilii wtedy moja klasa nie zrobiła, bo się nie skapnęli, że sami powinni ogarnąć. A ja im nawet nie przypomniałam, hihi. <3 Oj, szybko przestałam być przewodniczącą, a co za tym idzie - miałam święty spokój! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (05-09-2016 o 16h30)
Ban, bo ja nie wiem, kto będzie przewodniczącym w mojej klasie, ale ja nie chcę. xD Przecież moja klasa ma z czego wybierać, jest nas 28! 
Mam najgorszą nauczycielkę od majzy, panią GRAŻYNĘ. XDDD Ten jej uśmiech Jokera mnie przeraża. O_O
Ban, bo moja kuzynka zepsuła mi całe dzieciństwo.
Po tym jak dowiedziałam się z czego są robione żelki, stwierdziłam, że już ich nigdy nie zjem.
Ban, bo smutek, żal i niespełnione marzenia, mi zawsze brakło głosów kiedy chciałam się zgłosić. ˙ ᴗ ˙

Ban, bo samorząd jest moim przekleństwem </3 Podstawówka od 4 do 6- przewodniczący klasy, a w 6 dodatkowo szkoły. Całe gimnazjum- przewodniczący klasy. W pierwszej licbazie wreszcie odpoczęłam DO CZASU, gdy w drugiej klasie przyjaciel wygrał wybory do su uczniowskiego i mnie wybrał na szkolnego informatyka, więc znowu fucha w samorządzie. Teraz nie zostaje mi nic innego jak odczekać trochę czasu i na prezydenta startować XD
Ban, bo na szczęście mnie do samorządu nikt by nie przyjął, jestem zbyt nieogarnięta. xD

Ban, bo najgorsza fucha to chyba skarbnik. Nic tylko przypominać tłumokom o pieniądzach. >o<

Ban, bo dobry na wieczór
Jak miło jest pooglądać zdjęcia i powspominać! ♥
Ban, bo Minełka, true. ;_; Byłam skarbnikiem przez rok i w tym okłamałam moją nową wychowawczynię, nie podnosząc ręki gdy pytała, czy ktoś już był skarbnikiem. XD Wybraliśmy samorząd na zasadzie "kto chce być przewodniczącym i czy ktoś ma coś przeciwko", bo nawet nazwisk nie znamy, żeby sobie głosować.
Chociaż pewnie głosowałabym na Ciesielskiego, bo mój przyjaciel z dziecięcych lat miał tak na nazwisko. XD