Ban, bo dużo masz zajęć Rozali? Plan tragiczny?
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 200
Ban, bo dużo masz zajęć Rozali? Plan tragiczny?
Ban, bo DZIEŃ DOBRY JESTEM W GIMNAZJUM.
:D
Mam klasę liczącą 29 osób i najbardziej zakręconą wychowawczynię z możliwych. xD I mam trzy razy w tygodniu na dziewiątą do szkoły. ^^
Ban, bo cześć Lotko
Gratulacje, oficjalnie jesteś gimnazjalistką ;D
Trzy razy? Takiej to się darzy!
Ban, bo nie zazdroszczę bycia w gimnazjum, ale trzymam kciuki aby w Szotkowej gimbazie było jak najlepiej i życzę zgranej klasy XD ;>

Ban, bo nie dziękuję z zasady. xD
Mam nadzieję, że klasa będzie ok., a plan lekcji mam świetny. xD <3
Ban, bo Mineo, gdzieś Ty jest, jak mam pytania ;<
Ban, bo nie mogę przestać się gapić na gifa Lotki :3

Ban, bo ja codziennie na ósmą i prawie codziennie do piętnastej.
Idę pociąć się ziemniakiem.
Ban, bo ja za to nawet nie wiem kiedy odbędą się moje pierwsze zajęcia :')
Muszę być przygotowana na nie psychicznie przed każdym weekendem.
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-09-2016 o 16h51)

Ban, bo ja niestety mam już plan lekcji.
Nasza wychowawczyni dała nam wspaniałą motywację. Powiedziała, że jeżeli nie będziemy znowu najlepszą klasą w szkole, to w przyszłym roku będziemy mieli nową wychowawczynię.
Ban, bo wybacz mi Set, już jestem xD Model 535 dual sim xD

Ban, bo nie wiem do czego dokładnie was to zmotywowało XD, Rozali10.
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-09-2016 o 16h54)

Ban, bo do niczego. Chciała chyba po prostu zmienić temat gdy zaczęliśmy krzyczeć, a nazwała to motywacją. xD
A tak poza tym, to jutro mam już fizykę i informatykę. T-T Dwie lekcje, które w mojej szkole nie powinny być jednego dnia.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (01-09-2016 o 16h59)
Ban, bo już myślałam, że zmotywowało do bycia najgorszą klasą :')
A czemu nie powinny? O.o

Ban, bo prowadzą je najsurowsze nauczycielki, które nie robią czegoś takiego jak wprowadzenie, tylko zaczynają od razu zadania. i przy okazji najgłośniej krzyczą.
Ban, bo w takim razie współczuję :<

Ban, bo coś czuję, że jutro nie dam rady wstać, więc może prześpię pierwsze siedem godzin i pójdę tylko na religię. xD
Ban dla Mineo, bo jak ocenia telefon z Windows Phone? Jak Wy w ogóle oceniacie, o ile macie takowe?
Ban, bo moja mama ma taki, a ja często go jej jumię. xD
I jest beznadziejny. Często się zwiesza, nie podoba mi się jego obsługa, i jest mało interesujących apek na niego. @-@
Ban, bo nie polecam, najgorsze telefony jakie może człowiek posiadać x( Wiele z nimi nie da się zrobić.

Ban, bo na dobrą sprawę to nie wiem, czy chcę Androida, bo teraz mam go już tak zasyfionego od aplikacji, że ich brak byłby miłą odmianą. I tak się zastanawiam..
Ban, bo ja bym żałowała. Lepiej mieć androida niż nie mieć nic x]

Ban, bo zaraz zerknę, co tam dobrego ma Android z nowszych fonów. Wysyłam smsy, a nie docierają do odbiorców i muszę ogarnąć nowy fon ;x
Ban, bo po dzisiejszym dniu też mi się marzy nowy telefon, ale cóż, będę musiała mieć z pękniętym ekranem dopóki całkiem nie padnie >.<

Ban, bo mnie nie potrzeba, jeśli chodzi o wygląd czy parametry(no dobra, może poza tym jednordzeniowym procesorem, który mógłby być lepszy), ale sam fakt nie docierania wiadomości mnie martwi.. Czym to może być spowodowane, jak myślisz, Mineo? Kompletnie się nie znam na tym ;x