Ban, bo mi się nie chce szukać tych długpisówXD
Jakie to dziwne że nie muszę iść na rozpoczęcie i wg do mojej szkoły.. Też tak masz, Mineo? :<

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 200
Ban, bo mi się nie chce szukać tych długpisówXD
Jakie to dziwne że nie muszę iść na rozpoczęcie i wg do mojej szkoły.. Też tak masz, Mineo? :<

Ban, bo ja złapałam aż 16 już xD
I nie za bardzo, przyzwyczaiłam się do tego, że już nie muszę w maju xD. I nadal czuję wakacje, bo niedługo wyjeżdżam.
Przy okazji miło będzie w domu przez te kilka dni bez siostry.

Ban, bo wakacje przez 4/5 miesięcy, żyć nie umierać :') Albo przez całe życie XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-09-2016 o 09h28)

Ban, bo raczej nie, mam możliwość uczyć się dalej w Niemczech xD. Zostanę najstraszniejszą pielęgniarką w dziejach.
Wchodzę na fb, a mój były nauczyciel tak miło wita uczniów xDDd
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Mineo (01-09-2016 o 09h31)

Ban, bo już nie wiem czy mam się bać bardziej wizji spotkania w szpitalu Mineo jako pielęgniarki, czy może raczej tego mema. :')
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-09-2016 o 09h35)

Ban, bo Mineo jako pielęgniarka? Chyba widzę Cię w tym zawodzie 
Ban, bo jeśli się uda załatwić szkołę, mogę spróbować
Fajnie by było, bo moja kuzynka już robi zawód na pielęgniarkę, a moja siostra też ma zamiar nią zostać po skończeniu liceum.

Ban, bo rodzinny zawód będzie;D
Ban, bo nie lubię gdy bany tak spadają :<

Ban, bo powiedzcie mi proszę, że dziś 32 sierpnia :"DD
Ban, bo dzisiaj jest 32 sierpnia, :v

Ban, bo babcia robi knedle, omnomnom. <3 Chyba napiszę do kolegi, żeby się ze mną przespacerował potem...

Ban, bo najwyraźniej nie będzie u mnie obiadu, więc chyba mi go leki zastąpią :"")
jeśli chcesz wspomóc jelona to prześlij piniondze, plz
Ban, bo mogę ci przesłać chleb. Chcesz?

Ban, bo nie mogę chleba, więc nie ale chociaż próbowałaś Ziołę :v
Ban, bo w takim razie... Jabłko? Brzoskwinię?

Ban, bo zaliczyłam nowy, pierwszy raz :''^D
Nawet nie miałam szansy się pożegnać z jeszcze nie pękniętym ekranem w telefonie.
A mogłam nosić Chanhuna by był bezpieczny..

Ban, bo woah, kuzyn po raz pierwszy od kilku razy, gdy go widziałam, powiedział mi cześć XD

Ban, bo ten ekran był jeszcze taki młody, nie powinien tak skończyć T^T

Ban, bo mi jeszcze nigdy ekran nie trzasnął, a telefon co chwila na podłodze ląduje. XDDD

Ban, bo ze mną było tak samo.. Do dzisiaj xD Śmiesznie, bo mama ostatnio tak uśmierciła swoją Lumię.
Jeszcze zabawniejsze były moje próby złapania tego telefonu.. Jacyś panowie mi się przyglądali i bekę cisnęli.
Życie takie śmieszkowe.

Ban, bo mojej koleżance kiedyś wyślizgnął się tele z dłoni jak się rozłączała. xD To było zabawne.

Ban, bo dlaczego muszę się zawsze pomylić, gdy wpisuję swoje dane..ZAWSZE.

Ban, bo Mineo! Jaką Lumię ma twoja mama, powiedz proszę!
Ban, bo ratunku, ja nie chcę tylu godzin w szkole spędzać. T-T
Chce wakacje.