Ban, bo jak się uda, to kolega zabierze mnie jutro na Suicide squad, hehe

Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 200
Ban, bo jak się uda, to kolega zabierze mnie jutro na Suicide squad, hehe

Ban, bo byłam, widziałam, i może nie jest to jakiś majstersztyk sztuki filmowej, ale oglądało się miło, pośmiałam się, posmuciłam, a i postacie bardzo fajne :--) I leave Joker alone, mi tam się Jared podobał :c
Ban, bo dla mnie film był całkiem spoko :<
Ban, bo nadal boli mnie w tym filmie to, że Joker ugania się za Harley :')
*walić to i tak post będzie zignorowany*
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-08-2016 o 01h53)
Ban, bo też bym się na to wybrała, ale moi znajomi już na tym byli, a nie chcę iść sama x]

Ban, bo ja na szczęście nie mam takich dylematów. Raz w życiu byłam w kinie, na szkolnej wycieczce. :')
Ban, bo kina są fajne. Szczególnie jak przemycasz własne żarcie. Ten dreszczyk emocji, gdy zastanawiasz się czy ktoś cię nakryje '-'

Ban, bo ja tylko przemycam picia jak ide na jeden film xDD Na maratony sie nie oplaca, bo jest supi darmowa dolewka ♥
Ban, bo ja z Aną przemycałam popcorn za 2 zł z carrefura... W kinie był za 20. >.<
Jeśli Joker ugania się za Harley to rip ja lol

Ban, co czy tylko moja babcia ma tak? Chce, żebym jej coś opowiedziała, a jak zaczynam to idzie gdzie indziej???

Ban, bo to prawie jak mój tata, ale on pyta, a jak zacznę mówić, to gada z kimś innym. :V

ban, bo to frustrujące x]. Potem każdy narzeka, że z nimi w ogóle nie rozmawiam. fk logic!!!

Ban, bo ja tak mam z przyjaciółmi. Najpierw się pytają, a jak zaczynam mówić to gdzieś idą i gadają przez telefon.

Ban, bo to niegrzeczne z ich strony i dziwne o.O

Ban, bo ten uczuć, gdy sobie spokojnie czekasz na obiad, a oppa zaczyna ci wysyłać zdjęcia z restauracji.
??!?!?!!?!

Ban, bo zabiłabym xD
(powiedziała ta, która przeglądała miljony zdjęć żarełka gdy umierała z głodu)

Ban, bo on się kurde świetnie bawi, wysyłając mi zdjęcia mięska i sałaty. XDDD
Ugryź się, oppa :V

Ban, bo ja sama kiedy byłam głodna oglądam odcinek EXO Showtime, w którym wszyscy jedli jakieś pyszne mięsko xD

Ban, bo odkryłam, że z dziadkiem jest całkowicie inaczej. Gdy do niego mówię, kwestionuje, czy naprawdę istnieję, czy raczej jest tak głuchy i skupiony na czym innym.

Ban, bo po co komu chłopak, który wymaga od ciebie, żebyś 30 razy poszła na siłownię?
Miss jest durna jak but.

Ban, bo dlaczego?

Ban, bo mam misję, żeby dla chłopaka 30 razy na siłownię iść. XDD Jakby sobie nie mogła znaleźć takiego, który akceptuje jej wady i zalety, pff.

Ban, bo phf, kisnę. xD
Ban, bo ja bym takiego chłopaka za drzwi wykopała xD

Ban, bo babcia mnie rozwala. ''Znalazłaś już kawalera? Co? A może ty dziewczyny wolisz? Wiesz ja zaakceptuje wszystko, ale wolałabym wnuk.''
Fajnie wiedzieć xD
omo, tort przynieśli
Ostatnio zmieniony przez Mineo (14-08-2016 o 14h05)