Ban, bo to tak jak miałam w gimnazjum xD. W liceum było dłużej, bo trzeba było wyjść z budynku szkoły do pobliskiego gimnazjum.. xD
We are in noir

Strony : 1 ... 142 143 144 145 146 ... 200
Ban, bo to tak jak miałam w gimnazjum xD. W liceum było dłużej, bo trzeba było wyjść z budynku szkoły do pobliskiego gimnazjum.. xD

Ban, bo u mnie najdłuższa przerwa trwa 15 minut, najkrótsza - 5, a reszta, standardowo, po 10. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (02-11-2016 o 15h38)
Ban, bo u nas przerwy trwają 10, lub 15 minut, ale jako że mamy dwa dzwonki, to zawsze jest dodatkowe 5 minut żeby dojść do klas.
Ban, bo w mojej dawnej szkole były tylko 2 przerwy 10 min i jedna 20, a reszta 5min :V

Ban, bo dwa dzwonki to fajny wynalazek, czemu u mnie tego nie ma... ;w; Przez całą przerwę trzeba stać pod klasą z WOSu, bo facio wpuszcza nas do klasy równo z dzwonkiem, a każdemu, kto przyjdzie choćby dwie minuty później, wpisuje spóźnienie... ;w;
Ban, bo miałam tak jak ty z panem od EDB. Najpierw jednak musieli się wszyscy w równej lini ustawić, kolejno odliczyć i każdy musiał mieć swój identyfikator szkolny przypięty do piersi xD.

Ban, bo jeżu różany. XDD
Ban, bo się jakoś szkolne tematy znalazły... Dobry na wieczór, pora na relaks <3
Ban, bo cześć Set <3
Ten moment gdy chcesz kichnąć i jakoś nie wychodzi 

Ban, bo ten moment jest nieprzyjemnie przyjemny jak dla mnie xD.

Ban, bo cześć Espesiu i Mineo <3 chcę zmienić nazwę na insta, ale każda zajęta, którą bym chciała </3
Ban, bo co powiesz na ZapiekankiSąNajpyszniejszeNaŚwiecieCoNaPewnoPotwierdziAnanasek? 
Ban, bo myślę że na pewno takiego nie ma xd

Ban, bo cześć, jestem super ubi happy. Jak życie?
Ban, bo u mnie go nie ma.
Życia nie ma - są tylko tkanki roślinne >.>
Piszę jutro swoją pierwszą poprawę z biologii i mam ochotę nie wychodzić z domu x"D
Ban, bo życie sobie leci i tyle. Czyli jak zwykle
Ostatnio zmieniony przez spsr (02-11-2016 o 21h54)

Ban, bo mam dziś totalnie leniwy dzień. Pada u mnie ciągle .-.
Ban, bo po 6 próbach złapałam tego gupiego Cirlaka ♥♥
Haha odblokowało ci się mf to od razu wpadłaś co Hancia? XD
Ban, bo przecież wiesz, że tak xD
Ban, bo słysząc mecz strasznie zachciało mi się spać. Dobranoc xD

Ban, bo dobranoc, miłego spania c:
Ban dla Set, bo akurat zmieniłam dzisiaj nazwę xD Natchnęłam Cię czy to Twoja własna zachcianka xD?

Ban, bo nie wierzę, że zapomniałam się zalogować przed 22, żeby jeszcze w butiku Halloweenowym kupować. A tak chciałam bieliznę od styli lalki ;C Czemu ja tego wczoraj nie zrobiłam to ja nie wiem...
I hej wszystkim

Ban, bo nawet nie 22. Przed 21 chwilę weszłam i już z wycieczki wywaliło, a chciałam na innych wersjach jeszcze obskoczyć
ostatecznie tylko brazylijska kupiłam ehh
Cześć kochanie ♥
Ban, bo cześć, cześć Nel ♥
Ja wczoraj specjalnie pojechałam na wycieczkę tak, żeby mnie o 22 wywaliło i zapomniałam, mój błąd >.< No nic, tutaj będę żałować, tak bardzo chciałam tamto kupić, zawaliłam. Przynajmniej Eldka wypadła świetnie na koniec. Chyba się pospieszyłam jednak z wyborem głównego konta, bo na tym drugim na sam koniec złapałam kota. Miałam fuksa za pierwszym razem, na angielskiej mi uciekł </3 A na Cointreau próbowałam złapać Cheada, ale zwiał i musiałam kupić na targu..