Ban, bo o, a jakie konkretniej, skoro już wiemy, że nietypowe, Evie? 
Strony : 1 ... 141 142 143 144 145 ... 200
Ban, bo o, a jakie konkretniej, skoro już wiemy, że nietypowe, Evie? 
Ban, bo sztuka pisania, Pine! Takie cudowności mają w Katowicach!
Ban, bo woooo, to rzeczywiście ciekawie! 
Ban, bo brzmi super. Kurczę, tyle ciekawych kierunków, a ja dalej nie mogę znaleźć nic dla siebie :/

Ban, bo nie znoszę tego uczucia gdy muszę zrobić w swoim życiu coś nowego, a wszystko we mnie protestuje, że nie chce. Nie wiem, też tak macie?
Ja też Rysiu..
Ostatnio zmieniony przez Mineo (01-11-2016 o 22h05)

Ban, bo high five Mineo, często mi się to zdarza, za często. I te kierunki głupie, już drugi rok powinnam zaczynać, a tu nic :/

Ban, bo ja najpierw muszę pojechać za pracą i matmę poprawić ;_; Pewnie też z dwa lata mi to zajmie. Mam nadzieję, że nie zrezygnuję z nauki.

Ban, bo ja na razie w Polsce pracuję, ale też się zastanawiam nad wyjazdem. W sumie takie życie jak teraz nawet mi odpowiada, ale wiem, że nie mogę tak cały czas, życie pędzi do przodu... Dlatego lepiej nie rezygnować z nauki, sama mam nadzieję znaleźć w końcu coś swojego i wrócić na studia c;

Ban, bo trzymam za Ciebie kciuki '3'!

Ban, bo dziękuję ♡ I ja też trzymam za Ciebie ^^

Ban, bo trzymam kciuki za was c:
Ban, bo ślę wam mentalną Świętą Zapiekankę w ramach trzymania kciuków! 
Ban, bo nie mam co robić w nocy ale zamiast iść spać, przeglądam forum Eldki, a tam ranga "Pokonała kurę". Co? xD
Ban, bo śmiechłam. Serio? No i to jest zachęcenie do udzielania się na forum Eldki xD

Ban, bo jedne z pierwszych rang to rekrut, młody rekrut... A dziewczyna miała z 800 postów i rangę z kurą xD
Ban, bo aż poszłam sprawdzić ranking użytkowników i rzeczywiście, najpierw trzeba przeboleć jakieś "wojskowe" stopnie, a potem kura. No i to jest idea! Chyba zaraz wpadnę na tamtejszą salę gier nabijać posty xD

Ban, bo sprawdziłam i jak na razie tylko jedna osoba ma taką rangę.
W ogóle to nie wiem czemu ale u jednej osoby zamiast rangi wyświetliło się π.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (02-11-2016 o 02h10)
Ban, bo mi to samo. Bug czy specjalne przywileje, ciekawe..

Ban, bo złapałam koteła, ale jeszcze nie będę zmieniać mojego spadla.

Ban, bo nauczycielka chemii przetrzymała nas dzisiaj przez 20 minut na przerwę żeby zrobić lekcję, bo pisaliśmy kartkówkę. xD
Ban, bo lol, skoro przetrzymała 20 minut przerwy, to zabrała innemu nauczycielowi 10 minut, by lekcję zrobić? XD Nie ogarniam, jak wy długie przerwy macie? XDD
Ban, bo u mnie w liceum najdłuższa przerwa 35min zabierała.

Ban, bo może obiadowa? xDDD
Meh, nie chce mi się ogarniać avsd... :')

Ban za pisanie w tej samej minucie co ja, Zioło '-'

Ban, bo u nas najdłuższa to 20 minut. xD W środy mam 65 minut, bo religia. xD