Ban, bo tęsknie za takim, polskim jedzeniem Ryś ;_;
Zamieńmy się xD
We are in noir

Strony : 1 ... 140 141 142 143 144 ... 200
Ban, bo tęsknie za takim, polskim jedzeniem Ryś ;_;
Zamieńmy się xD

Ban, bo wut wut, od kiedy jada się barszcz z makaronem...? XD
Ban, bo barszczu już nie ma, niestety. jutro będę miała podobne jedzenie, ale to dlatego, że jutro na obiad do babci idę, a jej posiłków nie oddam c;
Pine, wtedy kiedy nie ma uszek, jajek, ziemniaków itp., a sklepy są wszystkie zamknięte xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (01-11-2016 o 19h53)

Ban, bo cześć znowu! Wróciłem raz jeszcze, chyba będę pojawiać się częsciej!
Ban, bo cześć, cześć, Evv, co tam słychać? c:

Ban, bo Witaj ponownie i zapraszam do częstszego odwiedzania ^^

Ban, bo u mnie w sumie nic, chyba powinienem zająć się czymś na zajęcia, ale terminy mnie jakoś szczególnie nie gonią, więc, nie ukrywam, trochę się wstrzymuję. Zakochałbym się, ale nie mam w kim. Jak żyć?
Ban, bo *H5*, mam całkiem podobnie, tylko że mnie powoli terminy zaczynają gonić :/ Dlatego siedzę na forum i nic nie robię. Ja z przyszłości będzie się martwić To podejście mnie kiedyś zgubi...
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (01-11-2016 o 20h54)

Ban, bo ostatnio widzę, że pojawia się coraz więcej osób, które zniknęły na jakiś czas, yeey.
nie żeby mnie samej nie było parę miesięcy, ale k
Ban, bo już mam trochę dosyć AD, więc wracam tutaj xd
Ban, bo Nelus, też się z tego cieszę, powoli się SG odradza do życia. Choć wydaje mi się, że w wielu przypadkach może to być wpływ eventu, ciekawe, czy to przetrwa.

Ban, bo ja w sumie nie wróciłam bo event, na samo mf i tak wchodziłam, na forum zaglądałam, ale od paru miesięcy ani trochę nie pisałam, z wielu różnych powodów. No ale jak inni to nie wiem.
Ban, bo ja właśnie wróciłam, bo event, wcześniej jakoś tak czasu nie było, tylko się logowałam po północy, żeby wypłatę zgarnąć. Nawet kuferki przegapiłam </3

Ban, bo nie chcę być 10 na AvsD xD

Ban, bo *tak nie na temat* nowa ranga, stary jelon ( ・ᴗ・̥̥̥ )
Ban, bo od dzisiaj Jelonek jest brązowy. W sumie sumie pasuje :')

Ban, bo gratki dla Jelonka ^^

Ban, bo nie chce ktoś wymienić się na rangi? ( ・ᴗ・̥̥̥ )
Ban, bo brawo ^^ mnie tam daleko do nowej xD
Ban, bo ranga Jelonka tak bardzo przypomina mi szczęśliwe czasy podstawówki, kiedy wszystkie przerwy się siedziało w kiblu z przyjaciółką, by ukryć się przed bandą orangutanów. :')
I to jedzenie kanapek w kabinie, picie herbatki z termosika, gdzie za stolik służyła deska klozetowa... C': No i Ceremonia Niagary! :'D
Ban, bo też miałam w podstawówce jakieś kryjówki, ale żeby aż jeść w toalecie, serio? Nie brzmi zbyt apetycznie x)

Ban, bo toaleta = jedyne miejsce wolne od chłopaków. =D
Aż mi to w nawyk weszło, i dalej w kilblu jadam na przerwach. Znaczy się, już nie w kabinie, ale ani mnie, ani Madzi, ani znajomych dziewczyn z mojej starej klasy to ni troszkę nie rusza. XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-11-2016 o 21h25)
Ban, bo mnie by zapewne odrzuciły zapachy, ale co kto lubi xD

Ban, bo na szczęście miałam to szczęście, że w kiblach szkolnych za bardzo nigdy nie woniało. XD Kochane panie sprzątające! :-D
Ban, bo ja w sumie też skupiłem się na MF bo event na który zbierałem pół roku, ale ustawiłem sobie jako jedną ze stron, które wyskakują mi od razu, więc pewnie będę zaglądał częściej. No i mam w życiu teraz dużo czasu, w końcu podjąłem wyjątkowo nietypowe studia.