Ban, bo ja też chcę się wybrać do kina i tak się czaję na ten osobliwy dom, bo ciągle słyszę że fajny. Ale jakoś recenzji mi się nie chce czytać xd

Strony : 1 ... 127 128 129 130 131 ... 200
Ban, bo ja też chcę się wybrać do kina i tak się czaję na ten osobliwy dom, bo ciągle słyszę że fajny. Ale jakoś recenzji mi się nie chce czytać xd

Ban, bo nie ma to jak przez przypadek nastawić budzik na czwartą. :'D Ech, raczej już nie zasnę.
A ciort z tym, idę oglądać to ch...Ekhem, kijowe anime o łyżwiarzach. W pierwszym odcinku nie było gejowe, może nie będzie tak źle, tak twierdzą yaoistki. x'D
Ban, bo ja byłam w szoku, że Osobliwy Dom.. ma kontynuację xD. Fabuła książki była mocno średnia, ale było też na co popatrzeć. Może na święta sobie sprawię dalsze części. I pierwszy raz czuję, że film może być lepszy od książki.

Ban, bo nie czytałam, to się nie wypowiem. xD Może gdzieś znajdę w bibliotece, jak nie we Lwówku to w Gryfowie. ._.
Ach, nie ma to jak zapiekanki na śniadanie! <3
Ban, bo w Twoich żyłach musi płynąć zapiekanka xD Sporo ich jesz.

Ban, bo Pine czy ty przypadkiem z tym anime nie masz na myśli Yuri on ice?
Teraz wszędzie mnie to prześladuje, jak nie wśród znajomych to w internetach :"""D
Ban, bo widziałam że na Eldce o tym piszą. A chciałam popisać o anime, zrezygnowałam..:')

Ban, bo Minio, ja przecież kocham zapiekanki, czyż to nie oczywiste? <3 A najlepsze to już w ogóle są te po hawajsku z ananasem, szkoda, ze dawno takich nie jadłam. </3
Eheheheh, tak, to to. xDDD
Obejrzałam wszystkie odcinki, jakie znalazłam, przytykając się poduszką, by śmiechem nie zbudzić mamci. Gdyby wyciąć wszystką oczywistą gejozę, byłoby całkiem niezłą komedyjką. xDD
Ban, bo Ygriś wczoraj była, akurat jak ja cały dzień robiłam coś innego ;______; puaczee, smutno
Cześć tak wgl :<
Ban, bo cześć, Nelu! <3
Ech, coś mnie ssie w żołądku, a nie chce mi się iść do kuchni. ;-;
Ban, bo u mnie o dziwo tata wziął się za robienie obiadu, coś nowego ;^; Ale z frytek i kiełbaski niestety, mimo że uwielbiam, to kiełbaskę muszę odpuścić bo mój żołądek dzisiaj nei chce współpracować ;;
Ban, bo mój tato nigdy nie robi obiadu dla kogokolwiek poza sobą. Nigdy. xD
Ok, dobra, koniec głodówki. Idę zrobić sobie zapiekanki! \(*u*)/
Tak btw, to mam zrobić pracę na konkurs plastyczny. Moje miasto na przestrzeni wieków.
Wiecie, co ja zrobię?
Bombardowanie.
Niech wiedzą, co mam ochotę zrobić. xD
Ban, bo dobry na wieczór, trafiłam na kogoś do pobanowania?
Ban, bo jeloń się zgłasza w gotowości do banowania :v
Ban, bo witam Jelonku serdecznie! Co porabiasz wieczorkiem?
I jak tam w ogóle łacina? 
Ban, bo smarkam i matmę odrabiam. Nie polecam.
Co do łaciny to dobrze z nią, jutro jest z niej kartkówka i znowu musiałam się bawić w korepetytora xDD
Ban, bo o, ze smarkaniem to przybijam piątkę! Też mam katar, na ostatniej prostej ale zawsze.
Powodzenia w takim razie jutro! Jelon korepetytor, jak to pięknie brzmi 
Ban, bo jak dla mnie to dziwnie to brzmi xD
Meh, wchodzę do Nine co jakiś czas i nie mogę nic kupić, bo mi a to nie pasuje, a to coś... Czo ta kraina heloim? Wcześniej te ciuchy wydawały mi się takie fajne... :""""D beznadziejna jestem i tyle
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (24-10-2016 o 21h02)
Ban, bo ja też, ja też! *karzełek nelu macha łapką i skacze, bo nie ma co robić*
Ban, bo to małymi Jelonku to chyba jesienna chandra a nie prawda.
*przyłącza się do Nel i skacze razem z nią, słuchająć James'a Arthur'a*
Ban, bo teraz zauważyłam nowy awatar Ananaska i stwierdzam, że 10/10 xD
Ban, bo ahah, faktycznie, aż specjalnie poszukałam. Elegancko, Ananasie ;D
Ban, bo dziękuję, może potem jeszcze jakąś sygnę ogarnę. XDD
Wiem, że jest cudowny, to w końcu owoc mojej miłości do Gimpa. x'D
Ban, bo zmieniłabym styli, bo obecną od Steampunku trzymam, ale kompletnie nie mam pomysłu, siedzę w tej szafie i tylko strony przewracam 
I hej tak w ogóle, jeśli tu ktoś jeszcze jest c:

Ban, bo ja jestem. Jak zwykle o tej porze.