Ban, bo mnie też się nie chciało, ale zagrożono mi wywaleniem przez okno i nie miałam wyjścia..xD
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 125 126 127 128 129 ... 200
#3152 23-10-2016 o 15h07
Ban, bo szykuje organizm na sen zimowy, muszę leżeć i jeść :v Szkoda że nie jestem niedźwiedziem.. XD

#3153 23-10-2016 o 15h11
Ban, bo też jestem na tym etapie xDD
#3154 23-10-2016 o 18h49
Ban, bo Pine ostatecznie skopiowałam w miejsce rozmowy ;D
Zajadam pyszną czekoladę, wcześniej na DW ciacho było, żyć nie umierać ♥
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#3155 23-10-2016 o 18h59
Ban, bo nogi mi się zepsuły po wspinaniu się na Likawitos.
I zazdro bardzo żarełka, Set '-'
We are in noir

#3156 23-10-2016 o 19h10
Ban, bo *podaje Mineo kosteczkę czekolady* 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
#3157 23-10-2016 o 19h43
Ban, bo witam wszystkich ^^ *Co z tego, że nikogo nie ma x)
Boru, jak dawno mnie tu nie było...
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#3158 23-10-2016 o 19h45
Ban, bo ja jestem, Ygriś!
Witam serdecznie, dawno oj dawno Cię nie było. ♥♥♥
#3159 23-10-2016 o 19h51
Ban, bo czeeeeść, Ygriś! <3
Ja jestem cały czas, tylko w ukryciu. xD
Tak btw, to postanowiłam sobie całkiem randomowo włączyć odcinek jakiegoś animu.
Trafiłam na Yuri!!! on Ice, i nie wiem, czego się spodziewać. Mam nadzieję, że Yuri to imię, bu już sama nazwa przeraża. xDDD
#3160 23-10-2016 o 19h55
Ban, bo hej Secia i Pine ♥♥ Co tam słychać, jak życie? c:
Powodzenia z tym anime, szczerze mówiąc, pierwszy raz o takim słyszę c;
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#3161 23-10-2016 o 20h01
Ban, bo u mnie dziś dzień odkrywania starych piosenek, ciekawie nie?
A życie raz lepiej, raz gorzej, jak to codzienność.
A jak Tobie się powodzi?
#3162 23-10-2016 o 20h02
Ban, bo u mnie życie standardowo - śpię, oglądam anime, nic nie robię, olewam klasówki, czasem wpadnę do znajomych z techbazy (albo oni wpadną do mnie)... A u ciebie coś nowego? :3
Boże, obejrzałam ledwo trochę, i zajrzałam na forum SyFa.
To wyczucie.
I zaczynam się bać. ;-;
One gadały niedawno o tym anime.
Tak dawno, przy żadnym z anime moje yaoi'styczne serce tak nie szalało :*
;-;
Teraz pytanie, czy trafiłam na yaoica, czy shounen-ai... X'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-10-2016 o 20h03)
#3163 23-10-2016 o 20h10
Ban, bo jeśli o anime chodzi to jestem zielona, nie pogadasz o tym ze mną Pine ;<
#3164 23-10-2016 o 20h11
Ban, bo jakoś leci powoli. Znaczy się ja sobie powoli żyję, a dni mijają zdecydowanie za szybko, co trochę (no dobra, bardzo) mnie przeraża. Przydałoby się w końcu wyrwać z tej nijakości i szarości.
Pine, ja to bym sobie chyba odpuściła, tamten komentarz niezbyt zachęcający c;

#3165 23-10-2016 o 20h13
Ban, bo no niestety. xDD Na razie sobie tylko tak piskam, bo może jeszcze ktoś przyjdzie. xD
Chociaż myślę, że gdyby dobrze poszukać, to by się znalazło i coś, co nawet takiej Seci spodobałoby się. Szkoda, że Ananas niezbyt umi polecać. xD
NO WŁAŚNIE, YGRIŚ. XDD
Ale może obejrzę jeszcze chociaż trochę dla obeznania, i najwyżej po pierwszym odcinku porzucę. xDD
Jak będzie gejowe w odpowiedni sposób, może się załapie do listy do oglądania tylko i wyłącznie ze znajomymi dla beki. xDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-10-2016 o 20h16)
#3166 23-10-2016 o 20h16
Ban, bo Ygriś, czuję tak samo! Każdy dzień prawie identyczny, ten sam plan tylko w różnych godzinach. Dziś jedynie miałam inaczej i wczoraj, chwała za to Temu na Górze!
A spróbujcie, a nuż xd
Skoro dziś słucham Miley Cyrus jako Hannah Montany to może mi odbije i anime też obejrzę ;D *pozdrowienia dla fanów anime, nic do Was nie mam of course, po prostu nie moja bajka*
#3167 23-10-2016 o 20h24
Ban, bo dobry pomysł Pine, sprawdzić zawsze można.
Fabularnie na pewno by się coś dla Seci znalazło, w końcu anime to temat rzeka, jest jakieś na każdy temat, a niektóre są nawet dojrzalsze niż to, co oferują nam zwykłe seriale. Tylko kwestia tego, żeby się przekonać do czegoś rysunkowego, kreska musi odpowiadać, bo inaczej się źle ogląda. No i japoński język nie może razić uszu, nie wszystko jest z angielskim dubbingiem, zresztą na nim serie dużo tracą.
Ok, Secia, pisałaś, że dzisiaj dzień odkrywania starych piosenek, ale żeby aż do tego dojść... Szalona xD
No właśnie, ten sam plan dnia, którego powoli człowiek zaczyna mieć dość. Trzeba próbować się wyrwać z rutyny, szkoda tylko, że wszystkie moje próby spełzają na niczym i w dodatku uświadamiają mi, jak fajnie bezpieczna jest taka szara codzienność. Meh...

#3168 23-10-2016 o 20h30
Ban, bo hahha, tylko wariaci są coś warci! A od normalnego życia można zwariować, szaleństwo się przyda! Łapcie! (Na własną odpowiedzialność ;P)
Bezpieczna ale i nudna z drugiej strony, więc walczmy z tą rutyną
kto idzie ze mną na Studniówkę po ŚDM? 
#3169 23-10-2016 o 20h37
Ban, bo hah, pamiętam ten odcinek >.< Boru, miałam wtedy jakieś 13-14 lat i jeszcze oglądałam czasem takie głupoty xD Co prawda z nudy, a nie dlatego, że lubiłam takie seriale, ale przyznaję, że niekiedy mi się to podobało. Lubiłam te serie o bliźniakach, te z hotelem i statkiem.
Ej, a ŚDM to nie były pod koniec lipca przypadkiem?

#3170 23-10-2016 o 20h38
Ban, bo chyba taka pora roku, że wszystkim odwala bardziej lub mniej.
Gdy ostatnim razem były u mnie znajome z techbazy, całą noc oglądałyśmy Shimonetę (Nie, nie polecam, jeśli już o tym mowa, bo jeszcze byś miała uraz do japońskich kreskówek. xD) i robiłyśmy ochinchiny z gumeczek, a potem idąc po wałówkę, wrzeszczałyśmy OPPAAAAAI!. XDDDD
A potem oglądałyśmy całą następną noc Łycze, nazywając tego kolesia - wensza, fengoszem. XD Niezła faza, polecam. xD
U mnie z odgrzebywaniem piosenek akurat nie jest trudno, od kilku lat mam la jutubie playlisty, na które wrzucam wszystko, czego słucham. xD
Okej, Seciu, a jakie gatunki by ci przypasiły?
Z tych dojrzalszych... Jeśli nie masz nic przeciwko post-apo czy tam sc-fi, to Ergo Proxy jest całkiem niezłe. W zasadzie to pierwsze, co mi przyszło do głowy, bo jeszcze nie skończyłam oglądać, toteż no.
Bardzo wielu ludziom podobał się też Death Note, ale ten tytuł to chyba każdy poleca. xD
Natomiast tych bardziej młodzieżowych znam tak wiele, że nawet teraz trudno mi coś wybrać. xD
A może Seci chodzi o jakieś nadchodzące ŚDM? Albo Studniówka Bardzo Długo Po? Coś chyba niedawno wspominała. :3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-10-2016 o 20h40)
#3171 23-10-2016 o 20h41
Ban, bo jest Studniówka po ŚDMach właśnie, w ramach podziękowania za to wszystko, co się w Krakowie działo ;D
#3172 23-10-2016 o 20h42
Ban, bo o, czyli dobrze kojarzyłam! ;D
#3173 23-10-2016 o 20h44
Ban, bo dokładnie Pine ;D Miałaś tę pamięć dobrą!
#3174 23-10-2016 o 20h44
Ban, bo siemka w końcu wpadam na forumy :v
#3175 23-10-2016 o 20h47
Ban, bo witam Jelonku
Dobra, wzięłam się do roboty, jest dobrze xd