Ban, bo cześć, Jylonku!
Okej, może teraz mnie ktoś walnie? Jutro mam klasówkę z niemieckiego. 
Nic nie umiem, bo dopiero teraz sobie o niej przypomniałam. 
Strony : 1 ... 126 127 128 129 130 ... 200
Ban, bo cześć, Jylonku!
Okej, może teraz mnie ktoś walnie? Jutro mam klasówkę z niemieckiego. 
Nic nie umiem, bo dopiero teraz sobie o niej przypomniałam. 
Ban, bo o, to ja dziękować za ŚDM na pewno nie będę. Nie żebym coś miała do pielgrzymów czy samego organizowania takich wydarzeń, ale po tym, jak się do pracy spóźniłam, bo *uwaga* nie zmieściłam się do tramwaju to się miarka przebrała. Kraków wiecznie zorganizowany, niby podstawiali dodatkowy transport, a i tak wyszło strasznie. I jeszcze jak już czymś się jechało to zawsze musiał jakiś jeden z drugim mi nad uchem fałszować. Ja rozumiem, że ludzie się cieszyli, ale są różne sposoby, żeby radość okazywać i powinno się o tym pomyśleć, gdy ma się głos jak zarzynany kot :/
Się rozpisałam i tyle wyprzedzeń xD
Hej hej Jelonku ^^
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-10-2016 o 20h51)

Ban, bo jeśli o rozwiązania logistyczne i mieszkalne chodzi to Kraków dał ciała po całości. Nie dziwię się Ygriś, że jesteś niezadowolona, bo sama taka byłam jeśli o te względy dojazdów itd chodzi. *cała opowieść po privie jak ktoś chętny, hahah
*
Ale za samo doświadczenie młodego Kościoła, radosnego, robiącego przysłowiowy raban to chętnie podziękuję!
Ban, bo coś tak cicho się zrobiło...
Nie mam co napisać ale się staram v:
Ban, bo rzeczywiście fajnie się oglądało ludzi radośnie tańczących na rynku. Ludzie z całego świata razem, bez względu na pochodzenie, kolor skóry i tego typu głupoty, po których niektórzy lubią oceniać innych. Nawet jako osoba o odmiennych poglądach, jeśli o wiarę chodzi, patrzyłam z uśmiechem i gdybym uczestniczyła w ŚDM jako pielgrzym, zapewne byłabym zachwycona wydarzeniem. Jednak jako tylko mieszkaniec Krakowa, po prostu próbuję zapomnieć o trudach i problemach spowodowanych jakże "wspaniałą" organizacją itp.
Kurczę, dopiero teraz zwróciłam uwagę. Zarąbista sygna Jelonku, uwielbiam ♥
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-10-2016 o 21h12)

Ban, bo jakbym się nie rozpisała o ŚDMach to by pewnie dalej temat istniał, a tak to zdechł. Zmieńmy go, masz pomysł Jelonku na jakiś inny? Albo Ygriś, Pine?
Ban, bo miło wiedzieć, Ygriś (◡‿◡✿)
Chociaż chciałam zrobić nową sygnę sobie ale jednak jestem za leniwa xD
Pomysłem raczej nie zarzucę, słaba w tym jestem.
Ban, bo to bardziej ja się zaczęłam rozpisywać, ale spoko, mam pomysł, pytanie właściwie. Bo się do kina bym wybrała i nie wiem, czy czekać do następnego tygodnia na Doktora Strange, bo są też inne interesujące propozycję i rady potrzebuję. Widział ktoś może Wołyń, Osobliwy dom Pani Peregrine (kurczę, wydaje się takie dla dzieci bardziej, no ale Burton), Dziewczynę z pociągu lub Inferno i może coś polecić?

Ban, bo słucham sobie co ładniejszych endingów i openingów z animców, i nie mogę sobie kilku przypomnieć, a wiem, że były śliczne. @-@
Zawsze można zlać kilka postów, i wrócić do poprzedniego tematu. xD
Nie pomogę, Ygriś, do kina nie chodzę, toteż nie za bardzo się orientuję. </3
Wiem tylko tyle, że moja dobra znajoma z klasy ostatnio była w kinie na Osobliwym domy pani Peregine, i bardzo jej się podobał.
Ale słyszałam to od dziewczyny, której gustom nie do końca ufam, toteż no. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-10-2016 o 21h22)
Ban, bo na Strage'a to się sama wybieram, cho ze mno Ygriś v: xD
Byłam na Wołyniu z klasą, mnie tam nic jakoś nie ruszyło, taki średni film, a Osobliwego Domu nie widziałam ale czytałam kiedyś książkę i jest spoko, liczy się? xD
Ban, bo ostatnio moja rodzinka dalsza była właśnie na tym filmie Burtona, może faktycznie będzie fajny, poszłabym chyba na to. Dziewczyna z pociągu też w sumie powinna być ciekawa 
Ban, bo z chęcią Jelonku się z tobą wybiorę c; I liczy się, bo myślę, że akurat Burtonowi może ufać w kwestii ekranizacji. No to dwie główne propozycje mam.
Właśnie nad tą Dziewczyną... też się jeszcze zastanawiam, ale tu bym chyba najpierw książkę przeczytała.

Ban, bo zdecydowanie najpierw książka. Złodziejkę książek tak w filmie zniszczyli, że szkoda mi słów ;<
Ban, bo dzięki za rady ^^ I ostrzeżenie Seciu, dobrze że piszesz, bo akurat Złodziejkę Książek mam na liście do przeczytania i obejrzenia.

Ban, bo zależy komu co się podoba w ekranizacjach, ale kluczowa scena, na którą czekałam została całkiem inaczej pokazana, niż było w książce. I szkoda bardzo ;<
Ban, bo jeśli książka jest dobra to lubię jak najwierniejsze ekranizacje. Wiadomo, pewne zmiany są nieuniknione, ale jeśli o kluczowe momenty chodzi to wolę, żeby pozostały takie same. Naprawdę rzadko zdarza się, żeby większe zmiany wprowadzone przez reżysera wychodziły filmowi na plus i zazwyczaj niepotrzebnie przekształcają wydźwięk danych scen. Czasem aż się zastanawiam, co taki ktoś miał w głowie, jeszcze gdyby pomysłu brakowało to można to jakoś usprawiedliwiać, ale w takich wypadkach mają już przecież wszystko spisane, tylko na ekran przenieść..
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-10-2016 o 21h48)

Ban, bo dokładnie, bardzo dobrze mówisz! Sama zresztą przeczytasz, to ocenisz. A książka jest moim zdaniem genialna, polecam! 
Ban, bo o, zaczęłam ją czytać pod koniec zeszłego roku szkolnego, ale nie skończyłam, bo musiałam oddać do biblioteki szkolnej. </3
Dobrze, że mi o niej przypomniałyście! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-10-2016 o 21h51)
Ban, bo polecamy się na przyszłość ;D
Inne tytuły też mogę rzucić ;D
Ban, bo cóż, czytam to, co jest w bibliotece albo u koleżanek lub braciszka, to, że trafiłam na książkę, którą chciałam przeczytać, było całkowitym łutem szczęścia. X'DDD
Podobnie mam z komiksami. Nie wiem, chyba będę bajki zamawiać przez matkę koleżanki, nie ma innego wyjścia, bo mama mi na pewno nie kupi. XDDDD
Ban, bo właśnie muszę jeszcze 2 książki skończyć i Złodziejka... jest następna w kolejce. Ciekawy pomysł na fabułę i tło historyczne jak najbardziej dla mnie, więc już się doczekać nie mogę c;
Dla tego cenię sobie swojego Kindla. Wiadomo, że nie jest to to samo, co trzymać zwykłą książkę, ale przynajmniej nie jestem uzależniona od bibliotek, a też jakbym chciała kupować wszystkie interesujące tytuły to już dawno bym zbankrutowała. A tak to wszystko za darmo na chomiku, polecam.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-10-2016 o 22h02)

Ban, bo faktycznie, jakby kupować wszystkie książki, to hajsów zabraknie.
Ostatnio wyhaczyłam Dziennik Reginy Brett za pół ceny ♥
Uciekam, dobrej nocy 
Ban, bo branoc, miłych snów Seciu ♥

Ban, bo ino branoc, branoc. <3
Ja też powoli już kończę, bo internet mi muli. ;-;
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-10-2016 o 22h29)
Ban, bo ja sobie jeszcze posiedzę, jutro do pracy na 15, więc mogę nocy poużywać.
I w takim razie dobrej nocy także Pine c:
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-10-2016 o 22h38)