Ja mam 7k, więc biedna nie jestem, jak rzucają odcinkami to nie muszę się martwić. Ale to kwestia tego, że na nic nie wydaję, a sprzedałam praktycznie wszystko co miałam z eventów xD

Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 61
Ja mam 7k, więc biedna nie jestem, jak rzucają odcinkami to nie muszę się martwić. Ale to kwestia tego, że na nic nie wydaję, a sprzedałam praktycznie wszystko co miałam z eventów xD

Jak tam stoicie z jajkami, drogie panie? Bo nie wiem, kogo najmocniej wspierać w tej chwili i przy okazji nie wysłać do kogoś, kto ma maxa xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (18-04-2017 o 13h30)
Mi właśnie też, zdziwiłam się, bo myślałam, że dalej bug, a do wybranej przypadkowo Ygritte spokojnie poszło bez problemu. To głupie, jeśli nie można wysyłać kilku tej samej już, na brazylijskiej nie mam szans na 30 znajomych 
Jeny, jakaś lasia mi licytuje wodę lete za 83 ustawioną na 48h... Serio? xD
Mówiłam ci, że to jakiś parapet, kto licytuje 48h, kiedy potrzebuje na cito! X"D
Beemoov jest głupie, próbuje rozbić Frisiową szajkę swoimi matactwami. A tak ładnie nam zawsze szło wysyłanie sobie wzajemnie rzeczy xD
Na tobie to już od dawna się mszczą, ale teraz i ja przez to zaczynam cierpieć x"DDD
Ej no, ostatnio próbują mi zadośćuczynić, mam 30/30 jajek i dostałam czarną sukienkę z eventowej sakwy x"D Może powoli do nich dociera, że są fe i niedobrzy XD Niech mi jeszcze dadzą 500 maany z powrotem, wtedy mogę ZACZĄĆ ROZWAŻAĆ zaprzestanie narzekania na nich x"D
Ja powoli mnożę otrzymany od ciebie za lazurek kapitał xD Powoli, bo jednak trzeba trochę poczekać na Janusza opychającego lete za bezcen, a nie sterczę na targu 24/na dobę xD
No to cały czas będę ci podrzucać 
Jak ktoś chce jeszcze powymieniać się jajkami to zapraszam bo mi trochę ich brakuje -.-" nick: Butterfly
Jak Iriś będzie miała 30/30 to kolejną osobę będę reklamować na swoim profilu osoby z top10, więc można się ustawiać w kolejce X"D Co prawda działa to gorzej niż bycie w top10, bo mało kto czyta opis, ale zawsze coś XD
Jakby nam szajki nie rozpracowywali, to już dziś byś kogoś innego reklamowała - ale po prostu musieli ci mnie zbugować, musieli xDD
No bo Beemoov nie umie w spółki X"D To smutne, bo tyle jajeczek przeleciało ci koło nosa 
Ale przynajmniej trochę pojanuszyłam i z totalnego bankruta przeszłam do ponad 300 maany, nie sprzedając nic ze swojego inwentarza (oprócz lazurka dla zdobycia kapitału - spółka Friś ofc xD).
Ciekawe, co dadzą jutro do sakiewek .-.
Uwaga, jak ktoś nie ma komu podsyłać jajek, albo trochę potrzebuje... ja mam dokładnie 0 jaj i nie mam komu wysyłać.. biedna osa nie ma znajomych... więc jakby jakaś duszyczka stąd chciała ze mną podpisać szatański pakt czy cuś, zapraszam. Nick ten sam.
EDIT Z tego co zdążyłam się zorientować, purroliczek pojawia się praktycznie za każdym razem w kwaterze głównej...
+ Czy tylko ja uważam, że na targu powinni dodać jakiś filtr sprawiający że nie wyświetlają ci się ubrania, które już masz? Bo cierpię na syndrom pokemona i non stop wyświetlają mi się powiadomienia, że to już mam... T^T
A potem dlaczego nie ma many na odcinki...

Dzięki piękne za wysłane jajeczka, mam już 14/30, dobrze jest! Jak na razie nie miałam możliwości dziś wysłać komuś jaj, niestety ;<
Na targu w ogóle wiele rzeczy mogliby udoskonalić.. A z tymi rzeczami które się ma to też prawda, tylko strony zajmują i się tak przewija i przewija :<
Ja mam 11 jajeczek, też chętnie przyjmę i porozdaję jak będę mogła :>
Ostatnio zmieniony przez spsr (18-04-2017 o 21h48)

Zaryzykowałam, otworzyłam i mam kieckę, czyli nie jest źle :") I to jeszcze jeden z częściej używanych przeze mnie kolorów ^^zdobycz
Ostatnio zmieniony przez Iremi (19-04-2017 o 00h40)
Chciałam komuś wysłać jajko a nie mogę, bo zblokowane. Wczoraj zając pokazał mi się tylko raz ale dziś mam jakiegoś farta i już trzy jajeczka poszły ^^
Mam już max jajek, bardzo dziękuję wszystkim którzy je wysyłali ♥
Mnie się wysyłanie tych jajek momentami buguje i nie mogę nikomu, ale kolejne już działa xD
Ahah, mam dziś jakiś mega dobry dzień! W pierwszym podejściu zyskałam na poszukiwaniach promyk słońca i druga sakiewka moja <3
Dzięki za jajeczka dziewczyny! ♥