A ja mam cały czas dwa, szał xDDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (15-04-2017 o 16h09)
Strony : 1 ... 50 51 52 53 54 ... 61
A ja mam cały czas dwa, szał xDDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (15-04-2017 o 16h09)
A ja jutro na pewno nabiję wszystkie... Mam 23. XDDD Wystarczyło napisać na forum, na wiki i na grupce na fb... Cóż, przynajmniej zadziałało. XD

No cóż, jesli jutro znów będzie taka bieda, to chyba też tak zrobię ;-; Dziś ani jednego jajca nie dostałam, więc kiepsko z kompletem xD
Bo Froza januszy xDD
Boru, jak mnie wkurza fakt, że na Eldce nie wrzucają eventów o północy. Zazwyczaj mogę się tylko późnymi wieczorami logować, po dwunastej to robię i tym sposobem straciłam szansę na wszystkie elementy strojów </3 Jak już tak robią to event nie powinien trwać do końca 23.04, tylko do 24.04 do 10 godziny, żeby każdy miał szansę. No ale trudno, muszę sobie chociaż ponarzekać. Jeszcze gdyby chociaż w zamian jelon zaczął fiolki znosić, a póki co ani jednej.
Z jajkami na razie średnio, tylko 4, w tym jednego nie mogę znaleźć. Dodali jakieś nowe lokacje? Bo sprawdziłam wszystkie miejsca walentynkowego cukru i nic. I będę wdzięczna za każde podesłane jajeczko, sama też staram się wysyłać c;

Cóż, jeśli nie zgarniesz wszystkich elementów stroju, to nie musisz przejmować się jajkami, bo napisali "Odblokuj wszystkie stroje wielkanocne, żeby móc wymienić zebrane czekoladowe jajka."
Jednym słowem - masakra.

A tak, nie zwróciłam na to wcześniej uwagi. No to lipa straszna :/
Choć jajka i tak pozbieram, przezorny ubezpieczony, a nuż znowu im się coś porozwala i w zamian przedłużą event, jak to wcześniej bywało c;

Racja, to bardzo możliwe. XDDD Znając bimuf...

Iremi napisał
Janusz Froza zamiast biednego Irysia wspierać i latać po mniejszych lokacjach, żeby jajeczka wysyłać, to januszy fiolki zbierając xD
A ja tu z dwoma jajcami wiszę xD

Nie wiem, czy ktoś inny mi wysłał, czy zaskoczyły twoje poranne, ale nagle mam urkyte 3 jajka o.o
♥♥♥
Nie wiem, przed chwilą próbowałam puścić kolejne i z 10 razy kliknęłam wyślij, ciągle mając ten sam komunikat
Może nagle 10 ci przyjdzie X"D
Fuck, walnęłam się w zerach w maskotce i poszła za grosze </3 Od teraz 5 razy sprawdzam zanim coś na licytację wystawię 
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-04-2017 o 19h21)
Ciągle zero
Smutne xD
Iremi napisał
Ciągle zeroSmutne xD
To stąd dostałam te dwa zaproszenia! xDD Wiele wyjaśnia xD
Dziękować, zobaczymy co z tego wyniknie ♥
Jedno jest ode mnie
Więc pewnie cie wspomogę jak mi zaskoczy jajko 
I nie martw sie nie tylko ty masz problem z jajkami ;p
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (16-04-2017 o 13h44)
Dziękuję, postaram się w miarę możliwości odwdzięczyć <3
U mnie 10/30 a jedno gdzieś schowane i nijak nie mogę znaleźć </3 ciekawe czy uda mi się do końca eventu uzbierać..xD
Ja mam 5/30, szał normalnie xD Fiolki za nic mi się nie udało dorwać... Maskotki dziś też nie... Bida z nędzą.
Poda mi ktoś wszystkie możliwe lokalizacje tych ukrytych jajek? :< jeśli ma qq bo nie idzie mi to ostatnie coś ;;
Ja dostałam teraz jedno, zaraz idę szukać. Dzięki za zaproszenie Saeniver 
Ode mnie ♥ Ale już skończyła mi się energia na dziś, więc na tym koniec xD
O, dzięki Neluś ♥ Jak mi się teraz pojawi, to poleci do Ciebie ;>
Szkoda, że nie można swoich oddać, serio, podzieliłabym się XD Ogółem dostałam już ponad 60, a więcej niż 30 i tak ci nie naliczy, nawet jeśli poznajdujesz. Mam nadzieję, że część ludzi przeczyta mój opis i wyśle zapro z jajkami do Iriś, bo u mnie serio jest tego za dużo. A do tego na razie dopiero 1 osoba napisała do mnie z "żądaniem" o odwdzięczenie się jajkiem, reszta robi to zupełnie bezinteresownie x"D
Ban, bo hahah, żądanie jajka. Dobre sobie xD
60 s, oho!
Ban, bo na razie dostałam 3 zaproszenia od randomów, hohoho jak dużo x"DD