Chyba za dużo banów, hehe 
Iriś, 3 lepsze niż nic xD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 61
Chyba za dużo banów, hehe 
Iriś, 3 lepsze niż nic xD
BANOWE ZBOCZENIE WRACA xD
Wiem i dziękuję ♥♥♥
Wbij na Syfa *lenny*
Mam nadzieję, że jutro <<dzisiaj>> obudzisz się z gronem randomów chcących ci wysłać jajka na Eldce <3
Chcących jak chcących. Wczoraj byłam pełna entuzjazmu, że w końcu zaskoczyła mi możliwość wysyłania jajek do innych a tu lipton - i znajoma twierdzi, że nic nie dostała i jak czytam również do was nic nie doszło, Eldarya trolluje 
Mam nadzieję, że jutro już to naprawą 

Saeniver napisał
2/30, cóż... Ciekawa jestem, co będzie nagrodą, pewnie jajo... No trudno, i tak chyba nie miałabym maany na zbyciu, żeby nowego wykluwać.
Podrzuciłam jeszcze dwa, jak gdzieś znajdę, to jeszcze polecą ^^ (wysyłam na konto Edana)Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (17-04-2017 o 11h00)
Ja będę otwierać sakiewki dopiero jak mi się limit załączy, a cena na targu będzie słaba x"D Na razie czekam i zostawiam to, co mam, na lepsze czasy poeventowe x"D
Moja wola nie jest tak silna xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (17-04-2017 o 11h15)
Ja dziś dostanę pierwszą eventową sakiewkę. Ale poczeka sobie na otwarcie lub ewentualne sprzedanie ;D
Ja mam 3 sakiewki, jedynie pierwszego dnia nie zgarnęłam, kiedy furia chodziła po najlepszych cenach i milion potionów zużyłam, żeby ją znaleźć – bez powodzenia </3
Iriś, dzięki, mam nadzieję, ze zostanie ci to wynagrodzone ;-)
Staram się te jajka sprawiedliwie wysyłać z obu kont, ale Purro nie zawsze chce dać się złapać, gnojek. A sakiewki mam 2, raz mi się udało znaleźć fiolkę z furią, chociaż na to nie liczyłam. Chyba ich nie otworzę, tylko później spróbuję opchnąć na targu. Bo chciałabym włosy w jednym konkretnym kolorze, a na to raczej nie mam co liczyć.
Musiałam zużyć małą potkę, żeby znalezć zająca bo nie łobuz nie chciał się w ogóle pokazać.
Z dzisiejszych sakiewek dostałam 2x kocią monetę;/;/
Mi chwilowo dostawanie i zbieranie jajek wolno idzie, ale może się zdąży do niedzieli.
Dzisiaj w sakiewce dostałam złote świetliki na nogi, niby nic ale lepsze od kociego hajsu.

Nie wiem dokładnie komu, ale dziękuję za czekoladowe jajka : )

Jakby ktoś dalej biedował z jajeczkami, to mogę się podzielić! Co jakiś czas trafia mi się koto-króliczek i tylko się marnują.
Lumire, zgłaszam się, że chętnie przygarnę jajeczka
Nick jak tutaj
W ogóle, kogo nie mam w znajomych to zapraszać! 
By the way, mam Beriflore jakby ktoś chciał do sprzedania 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (17-04-2017 o 21h05)
Szczerze mówiąc nie pamiętam do kogo dokładniej dzisiaj wysyłałam jajka, ale od niektórych osób dostałam potwierdzenia, że już dochodzą, więc mogę już czynnie uczestniczyć w "wymianie jajek" - zwłaszcza, że ostatnio koteł mnie polubił
lumire ten sam nick co tutaj?

Jak spotkam kota na swej drodze, to będę rozsyłać jajca. Do końca eventu jeszcze zostało, to może jakoś wspomogą. :'D
Kharanne - Dokładnie ten!
Ostatnio zmieniony przez lumire (17-04-2017 o 21h32)
Ja też mogę wspomóc z jajkami, bo dziś z 5 dostałam a mam tylko jednego znajomego xD. I też bym się cieszyła jakbym od kogoś coś dostała 
Mój nick -> Mizuko
Teoretycznie ta woda to przedmiot powszechny, ale o ile zakład, że jej nie złapię? x)

Eeee czy może mi toś powiedzieć, czy mam coś ze wzrokiem, albo lokalizacji z ''Woda Lete'' u nas nie ma ? Bo ile wiki nie kłamie powinna być w ''szczątkach mnichów'', której (przynajmniej ja) nie mam na mapce...

Heee? Jak sprawdzałam na polskiej wiki rano to było niby przy żabiej skale. D:
Teraz sprawdziłam znowu i nadal tak jest. Na jakiej wiki patrzysz?

klik o tej...
Aaaa bo w ''żabiej sale'' też jest xd Ślepa ja xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-04-2017 o 11h01)

Ja patrzę o tutaj i jest napisane, że Wodę Lete można znaleźć przy żabiej skale.
Edit. No i wszystko jasne XD
Inna sprawa, że ja nadal jej nie złapałam. :v
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (18-04-2017 o 11h02)

Ja ją już nawet z powodzeniem sprzedałam XD Ale co sprzedam, to wydaję i ciężko mi więcej niż 2k dozbierać. Płakać mi się chce, kiedy piszę z ludźmi, co mają 30k ;__;
Dobra, może na januszach od wody mi się uda. Czemu ktoś wystawia ją za 42 maany, kiedy za 120 znika w kilka sekund. LUDZIE, STRZELACIE SOBIE W KOLANO. Dzięki takim jak wy jestem o 80 maany do przodu za każdym razem <3
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (18-04-2017 o 11h51)
Niech sobie strzelają, więcej dla mnie ^^
A mi z wczorajszej sakiewki wypadły włosy Sinead ^^
Link do zewnętrznego obrazka
Kolor mi pasuje do moich oczu Eldarya Heterochromia