Loool, Nelumi, ja szukam cukru przez operę i mi wszystko śmiga. XD

Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 61
Loool, Nelumi, ja szukam cukru przez operę i mi wszystko śmiga. XD

Dzięki, Sae.
Jakby ktoś miał do sprzedania jakiś miecz w złotym kolorze to może do mnie napisać 'w'
Update:
Nah, czy jest tu też jakiś frajer podobny do mnie, który przez pomyłkę nie zdobył ilustracji xD?
Ostatnio zmieniony przez Mineo (23-02-2017 o 21h32)

Gra jest niezła. Lekko przegapiłam Event Walentynkowy ale zdobyłam parę łaszków. Serdecznie zapraszam na pogaduszki zarówno na El jak i na MF oraz SF. 

Mam takie pytanie... czy wasze chowańce przez całą ilość energii nic nie przyniosły, czy to może jakiś mój ma jakiś feralny dzień ...?
Sprawdziłam jeszcze na amerykańskiej, ale tam mam corko, wiec... Jednak zawsze wracał przynajmniej z jedzeniem dla siebie, a na chwilę obecną dalej nic..
Edit: Na amerykańskiej raczej wszystko gra..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-02-2017 o 23h46)

U mnie normalnie znosi itemki, nie wraca z pustymi łapkami. Może miałaś po prostu gorszy dzień 
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (28-02-2017 o 06h28)

Możliwe. I tak uważam, że to trochę dziwne, bo ani chowańca nie znalazł, ani źródła energii. Zwykle jak nie mógł znaleźć łupów, to przynosił takie pierdoły. Pierwszy raz mi się przytrafiło, że nie znalazł kompletnie nic.
Niemniej jednak dziękuję, za odpowiedź : )
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-02-2017 o 09h01)

Heh, nie wiem czy to jest jakieś odkrycie, czy nie, ale właśnie zobaczyłam, że na tej stronie, na której można pobrać mapki, można też zmienić np. skórkę całej strony.
Ja na przykład ustawiłam sobie steampunkową 
Myślę, że to ciekawa opcja... (hm, ciekawe czy na MF też tak można
)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (01-03-2017 o 07h00)

Niestety dla mf nikt nie opatentował :<
Podałby mi ktoś link do tej stronki? ;>
I dzięki za info, teraz mam śliczną czarną skórkę <3
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-03-2017 o 17h45)

Cisnę bekę z samej siebie i Eldaryi xD Parę dni temu wystawiłam białe podkrążone oczy sweet mourne na targu, bo zaczęłam wystawiać sobie takie rzeczy za tysiące, a nuż ktoś kupi <tysiąc maany na koncie, a nie używam, co mi szkodzi próbować zarobić xD>. Dziś wbijam z nudów na kacu mordercy XD przejrzeć forum i z ciekawości wchodzę w temat targu. Przeglądam sobie na chillu, a tu nagle bum! Post sprzed dwóch dni, gdzie ktoś prosi o rezerwację moich białych podkrążonych oczek X"D Wyczułam, kiedy wejść w temat, ma się tego skilla XD <normalnie przegapia 20-30 stron tematu, bo wchodzi raz na ruski rok>
Mam nadzieję, że ta osoba nie kupiła od kogoś innego do tej pory, chętnie oddam za te 2k, skoro nie używam, a klepię biedę i 5 odcinek xD
Ciekawe, czy ten ktoś w ogóle pamięta, że te podkrążone oczęta chciał x"D
A może chce ktoś czarne skrzydła? Niby były takie poszukiwane - jak białe - a nikt nie kupuje i nikt się nie zgłasza 

Sojin, które czarne skrzydła? Bo jak coś to ja na skrzydła zawsze jestem chętna. XD
(Chociaż podobno niedługo odcinek)

Podobno przy końcu marca ma startować event wielkanocny 
Kto się cieszy? 
No te ze świąt xd
Link do zewnętrznego obrazka
+ Jest ktoś z Obsydianu? Chowaniec przyniósł mi buty od kompletu waszej straży. Mimo iż dla mnie wasz strój jest najlepszy, nie mogę go nosić TT
Ostatnio zmieniony przez SoJin (19-03-2017 o 19h45)

SoJin napisał
Jest ktoś z Obsydianu? Chowaniec przyniósł mi buty od kompletu waszej straży. Mimo iż dla mnie wasz strój jest najlepszy, nie mogę go nosić TT
Czy u Was też strona Eldaryi w ogóle się nie ładuje?

Mam to samo , wydaje mi sie że to jest ogólne niestety...
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (23-03-2017 o 16h19)
Zawsze w momencie kiedy mam ochotę narysować coś w moim wątku z zamówieniami to wywala serwery, dzień jak co dzień xd
Gorzej mają ci, co chowańca nie wysłali, bo nie wiadomo kiedy wszystko do normy wróci xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (23-03-2017 o 18h16)

No, to będę liczyła na jakąś rekompensatkę, bo nie zdążyłam i już raczej nie zdążę wykorzystać energii zwierza... 

Ja płaczę, bo wianek Muerte na licytacji był do 18 ileś, a serwery wywaliło przy 180 licytacji, które nie było moją stawką ;_____; Smutek wielki, szkoda, że nie podbiłam w trakcie, a czekałam do końca :<
Mi też Eldarya nie działa.Fajnie ,że nie jestem jedyna może jakaś rekompensata będzie.
Shiawase Napisałabyś mi na pw jak zmienić skórę całej strony.
Nosz kurczę! Chciałam sobie Danalasma posłać na poszukiwania a tu lipa, wrrr.