Wyświetla wam się może komunikat, gdy dostaniecie od kogoś jajko? Bo mi nie, a na pewno Mineo już mi wysłała... Nie mogę go też znaleźć na stronach, masakra jakaś.

Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 61
Wyświetla wam się może komunikat, gdy dostaniecie od kogoś jajko? Bo mi nie, a na pewno Mineo już mi wysłała... Nie mogę go też znaleźć na stronach, masakra jakaś.

Iremi napisał
Jakby ktoś też cierpiał na deficyt znajomych, to na Eldce jestem Shiren x"D
Wejdź na stronę eventu, tam masz licznik ile jaj znalezionych, a pod spodem "Na stronie jest ukrytych 0 jajek!" (w moim przypadku), jakbyś coś miała, to byłoby napisane ile jest ukrytych.
Edit: Wysłałam ci o.o
Ostatnio zmieniony przez Iremi (14-04-2017 o 12h46)
Też poluję na fiolkę, ale mój jelon już 3 czy 4 razy spotkał Poulpatata (nocny octocat) zamiast cokolwiek przynieść (a nie łapie, bo nie mam zamiaru kupować przynęty
). Dobrze, że z sakiewek trochę się uzbierało potków, przynajmniej się teraz przydadzą.
Iremi - czekać jak czekać. Mi tam to w sumie nie przeszkadza - puszczasz chowańca, a w między czasie można się zająć porządkami czy innymi przygotowaniami do świąt 
W sumie też się dołączę do "jajkowych". Jakby ktoś był zainteresowany mam ten sam nick jak tutaj. Mam tylko nadzieję, że na tego królika w ogóle trafię 
Chociaż mała zagwozdka: znajoma twierdzi, że wysłała mi jajo. Ja z kolei u siebie mam komunikat "Na stronie jest ukrytych 0 jajek!". Jakiś bug? Czy sama muszę spotkać królika, żeby jajo otrzymać?

Khar, na czacie obsydianowym też dziewczyny mówią, że nie dostały jajek, a sobie wysyłały, więc ewidentny bug :"D Typowe Beemoov <3
No właśnie ja tez ci wysłałam x"DDD
Iremi napisał
No właśnie ja tez ci wysłałam x"DDD
Wiadomośc dnia - jeśli to nie bug, to można wysyłać więcej niż 1 jajo tej samej osobie xD
Ale to może być bug, bo pierwszego jajca nie zaliczyło xD Drugiego zresztą też nie xDD
Ahaaa, czyli definitywnie bug, bo też nie mam nic ukrytego na stronie. Dzięki za hint, Iremi. XD

A ja nie mogę znaleźć tej głupiej fiolki D:
Ja też nie. XD Podbijałam sobie energię potkiem i mam jeszcze dwie szanse, jak nie znajdzie mi fiolki, to coś rozwalę. x)

Ja mam 6 małych potków i 2 duże - a raczej już tylko jedną dużą... Nie chcę ich marnować na głupią fiolkę, kiedy z sakiewki znając moje szczęście wypadną mi kocie hajsy >.< Albo w ogóle nie znajdę fiolki xD
Ja jakbym znalazła fiolkę to bym ją sprzedała za grube miliony xD Właśnie ze względu na szczęście do najgorszej nagrody :'D
Jajka już działają, za to strona ma problem z załadowaniem się. XDD

A tak z innej beczki - wiecie, irytują mnie te eventy na SyFie i, jak się okazuje, Eldce oparte na wymienianiu się prezentami ze znajomymi (na SyFie to już drugi z rzędu, poprzednim razem nie zdobyłam ani jednego ciucha, bo nie mam tam znajomych i nie chcę).
Jak to mawia Miłozwierz: krówa!, gdybym chciała się socjalizować, to rżnęłabym w jakąś gierkę na fejsie. A ja jestem introwertykiem i nie chcę, jestem samowystarczalna. I gram w grę randkową, a nie jakieś popłuczyny po naszaklasa gra wersja 2.0 poprawiona wersja deluxe :/
Nie mam nic przeciwko znajomym w grze, ale nie wtedy, gdy mnie do tego zmuszają - "bo inaczej nie dostaniesz nagrody".
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (14-04-2017 o 16h16)
Lol, właśnie próbowałam wysłać jajko i każdy mój "normalny" znajomy (a nie spamer z top10) wyświetlał mi komunikat, że już dostał dziś i nie mogę wysłać
Serio to jest takie głupie i można tylko jedno na dzień zdobyć, czy po prostu trzeba najpierw znaleźć jedno, żeby móc dostać kolejne? To by było smutne, jakby było 1 na dzień, bo przez kilka dni za nic nie uzbiera się wszystkich 30 
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (14-04-2017 o 16h22)
Ja jajca nawet jednego nie dostałam Froziu, więc chyba coś tu jest nie tak .-.
Awww... ^^ Okazało się, że to coś nie trzeba wszędzie szukać, tylko kazać chowańcowi znaleźć ^^ #Radość ^^
Zależy mi na trzecim zestawie.
Nie mam polskiego konta w dalszym ciągu, więc proszę o wysyłanie zaproszeń na angielskim i francuskim, mój nick to Kanapkaczus.
Kurcze. Te jajka są irytujące >.<
Zgadzam się z osóbką gdzieś tam wyżej- jakbym szukała znajomych to bym poszła Nwm. chociażby na jakieś kółko do szkoły, a nie w grze.
Urgh

Lol, ja tam nie narzekam, nikt się nie każe socjalizować, z około 30/40 osób, które mnie dziś dodały, napisały 2 i to tylko w sprawie pisanek. Mam za to już 5 jajek. XD

CIEKAWE INFO:
Miałam napisane, ze "Na stronie jest ukrytych 0 jajek!", a znalazłam jajko przypadkiem, chcąc coś kupić na targu o.o
Ja dostałam 3 jajka wg info na stronie, wszystkie 3 znalazłam. Nie widzę sensu komunikatu w takim razie, to jest strasznie dziwne. Może mimo komunikatu się wysyła czy coś xD
Bugi, bugi wszędzie xD Takie typowe Bimuf x"DD