Zapewne i tak coś poknocą w międzyczasie, pozdrawiam 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 61
Zapewne i tak coś poknocą w międzyczasie, pozdrawiam 
Nowy odcinek minął zbyt szybko, gadanie, kappa, misja, kappa, koniec
chyba zeszło mi nawet nie pełny tysiąc maany
za to ilustracje z 13 odcinka są mrah <3

hahahhah
Ez na 13 ilustracji wyglada bardziej kobieco od nas, to boli
Swoją drogą, może kappa to odpowiednik psa dyrektorki w Syfie z 3 odcinka? XD Też trzeba się z kappą nałazić :v
A PRZY OKAZJI
KUPIĘ PERUKĘ LENA

+ myślicie, że warto tracić maanę na replay tylko dla innego wystroju pokoju? Bo mam Nevry, a chcę Valkyona
Ostatnio zmieniony przez SoJin (17-01-2017 o 20h34)

Ale to 200 maany + 1000 by przejść ponownie replay odcinka c:

Kurczę, nie wiem, ale wydaje mi się, że jeśli nie będzie się nic kupować na licytacjach i w butikach (pomijając żarcie dla chowańców, na które zarabiać będziesz grając w minigry, co w zupełności wystarczy) i postanowi się trochę przyoszczędzić, to do następnego epka spokojnie się to nadrobi i wyjdzie przynajmniej na zero. Tylko teraz musisz zdecydować, czy wolisz kupować ciuszki i inne bzdety, czy wyremontować sobie pokój (w którym i tak heroina za dużo przebywać nie będzie, no ale zawsze coś).
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (17-01-2017 o 22h04)
Ludzie grający we francuską eldkę mówią, że będziemy tam dość często.
Co do ciuszków, pragnę tylko peruki Lena, tak to nic mi nie potrzeba. Mam za to masę rzeczy do sprzedania.
Może coś cię interesuje? c:
Potrzebny mi ten replay ku uciesze oczu, nawet na chwilę
Ostatnio zmieniony przez SoJin (17-01-2017 o 22h39)

Ja mam pokój od elfa i naprawdę strasznie mi się podoba, chociaż nie widziałam jeszcze innych. XD Ale chyba zerknę, bo w sumie jak mi się spodoba i zrobię replay, to przy okazji doświadczenie jeszcze zgarnę. 8)

Ja też oryginalnie miałam od elfa pokój, ale zrobiłam jednak replay bo pokój Nevry jest piękny <3

No to ja zrobiłam z Nevry pokój Valkyona i się zakochałam w nim. Jest piękny.

Pokój Valkyon'a jest taki prosty, klasyczny... Chyba zrobię replay, bardziej mi się inne podobają. *chciałaś Seciu iść na misję z Nevrą, to masz za swoje xD*
Mam nadzieję że wyłączą ten tryb że ubrania tak lecą, wysyłałam chowańca w jedno miejsce tam gdzie jest esencja, miałam wszystkie przynęty z tej lokacji, wytraciłam 110 energii a zdobyłam tylko jedną esencje..

Ja mam Nevry, poświęciłam ilustrację z poprzedniego odcinka dla tego pokoju XDDD Ale jestem zadowolona, pokój Valcia jest śliczny, ale Nevra to moje klimaty no i ten witraż oah ♥♥♥
Ja jestem wkurzona, gdyż mój Danalasm stracił 20 energii na poszukiwaniach!
Eldaryo, tak się nie robi. Żarełko dla tego renifera kosztuje mnóstwo many, na targu każdy chce za niego więcej niż w butiku. Nie oczekuję od niego cudów, ale nie chcę by tracił bezpodstawnie energię!
Ja również mam Nevry. Lubię takie klimaty, wiec jestem z niego zadowolona.
Tak poza tym chce mi się śmiać xd Przez przypadek trafiłam do Top 10 w rankingu ( musiałam zrobić replay, bo źle zaznaczyłam jedną odp - zamachnęłam się - i tak jakoś wyszło - nie ważne) i nagle lawina zaproszeń do znajomych xd Wszystko
spoko, tylko fajnie by było jakby jeszcze pogadać chciały. No cóż nie zamierzam być figurką kolekcjonerską, więc...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (19-01-2017 o 18h12)

Nerra, normalnie sławna jesteś
Mój kochany mały Danalasm przytargał mi tunikę Spring Flower, którą tak bardzo chciałam ♥
Trochę to wkurzające jak mam być szczera xd Wole mieć w znajomych kogoś z kim piszę, kogo znam (tak jak np. was). Nie robię problemu, bo po prostu tamte osoby usuwam. Mimo wszystko śmieszy mnie to trochę, a zarazem powoli zaczyna wkurzać xd
No to brawo Seciu. Mi Night znalazł czarną sukienkę Snow cośtam + czarne skrzydła podczas dodatkowego dnia eventu. I jak tu go nie kochać ? xd

Hah, zauważą co jest grane i skończy się. Btw, czy jest opcja wysłania wiadomości prywatnej do osoby, której nie masz w znajomych? Nigdy nie próbowałam, a dobrze wiedzieć taką rzecz.
O jaa, szczęściara ♥ Mam tą sukienkę granatową czy jakoś coś w ten deseń i kremową
Cieszę się, że złapałam Danalasma i Okanyę ♥ ;D
Mam nadzieje, bo jak mówiłam staje sięto wkurzające - jeszcze wczoraj było śmieszne xd
Nope. Jest tak jak na SF Masz osobę w znajomych - możesz do niej napisać. Nie masz - nie możesz
No mam jeszcze inne kolory, ale interesowała mnie wyłącznie ta czarna xd Ja nie miałam okazji, bo skupiłam się na tej sukience, a później na skrzydłach. Białej Artemis nie udało mi się złapać, a szanse miałam 1 na 6 (bo tyle mi zostało do znalezienia w tej lokalizacji + nie zapominając o powrotach bez łupu ). Za rok ją dorwę xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (19-01-2017 o 19h06)

Ech, kiepskie to. Chciałabyś się dogadać co do zakupu na targu - nie masz możliwości, głupie. Ja wysyłałam w miarę po równo wszędzie, mam łupy z których jestem zadowolona.
W sumie. Chociaż mało kiedy robię interesy z kimś stamtąd na targu, wiec mi to nie przeszkadza. Poza tym jeżeli chodzi o ciuchy, to mam syndrom Pokemona. Mało kiedy wystawiam coś, bo i tak prędzej czy później to samo znajdę.
Mi w niektórych lokalizacjach mało co się podobało. Żałuje jeszcze, że nie dorwałam kilku rzeczy, ale nie śpieszy się znajdę za rok xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (19-01-2017 o 19h12)

No właśnie, poczekamy, pozbieramy potki i będziemy szaleć ;D