Hmm, z ostatniej wyprawy jelon przyniósł mi tylko jedną rzecz - czyżby rekompensata się kończyła, czy akurat taki traf?

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 61
Hmm, z ostatniej wyprawy jelon przyniósł mi tylko jedną rzecz - czyżby rekompensata się kończyła, czy akurat taki traf?

Kharanne może z tego miejsca masz sporo rzeczy dlatego tak jest? Mi nawet potrafił przynieść nic dlatego że z danej lokacji mam bardzo dużo rzeczy

Kirixa wszystko zależy od tego, co to znaczy "sporo"
Musiał to być traf, bo po ponownej wyprawie znowu przyniósł 2 rzeczy - poluje na skrzydła w śnieżnej burzy a znosi mi bransoletki i sukienki, które najpewniej pójdą na sprzedaż.
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (30-12-2016 o 13h03)

Kharanne też tam chodzę i mam już wszystkie sukienki i inne duperele. Dlatego ja ma teraz dużą szanse że nic nie przyniesie 

Ja za to poluję na srebrną, czarną i białą Artemis, a Night przynosi mi ją w zupełnie innych kolorach. To samo tyczy się tuniki, choć w tym wypadku mam już czarną, ale chcę jeszcze czarno-białą.
Ps. Kto ma problem z tą peruką niech pisze do mnie. Posiadam 18 kolorów, możliwe, że mam taki jaki chcecie. Po evencie (chyba, że wcześniej znajdę swoje trzy kolory) mogę odsprzedać
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-12-2016 o 17h57)

A ja głupia myślałam, że mam szczęście, a to wszystkim tak fajnie podwoili. No normalnie nie mam pustych wypraw, zawsze dwie fajniutkie rzeczy, a dziś wpadła Artemis w lubianym kolorze - blondzie ♥.
Uhuhu, Artemis nie chce do mnie przyjść, to ją sobie kupiłam. A tak poza tym, to z każdej wyprawy po dwa łupy, ale w większości takie zwyczajne...
U mnie też były same pospolite łupy ale po jednym potku Łopata zaczęła przynosić porządne zdobycze - kilka sukienek, Artemis (w moim kolorze <3), buty i inne takie. Na szczęście przyniosła tylko jedną bransoletkę i naszyjnik, więcej bym już nie mogła znieść xD Chcę ten bonus szczęścia jak najdłużej xD
Jelonku, mówisz, że potek i się zaczął chowaniec lepiej sprawiać? : > Mam czas, to mu dam napitku ;D Zobaczę, czy twoja teoria się ziści w praktyce ;D
Głowy nie daję, że się sprawdzi. + Czekałam dzień na odpowiedź w sprawie kodu do złotych monet i byłoby słabo, gdyby teraz chowaniec nic mi by nie przynosił za te potiony xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (30-12-2016 o 22h20)
Ja nie mogę swojego jelenia wysyłać tam gdzie są jakieś ciastki albo puddingi do wydropienia, bo przynosi je zamiast ubran... non stop
A ja za to chcę uzbierać zapas jedzenia, a w ogóle Chopper mi go nie przynosi :v

A Espesiu, czego potrzebujesz? Którego pożywienia w sensie? Jak będę miała, to Ci mogę sprzedać spokojnie 
hej, powiedzcie mi, do kiedy jest ten event? Do 3 stycznia czy jeszcze przedłużony o te 2 dni od 3.01 ? Bo nie wiem czy mam się łudzić nadzieją, że złapię białe skrzydła czy lepiej je kupić
Mam jasne niebieskie, ale wątpię, żeby ktoś chciał się zamienić 
Event został przedłużony i trwa do 5.01.2017r
Ja złapałam okanya i pingwinka za pierwszym razem.Okanya wyklułam bo moja Lama nic mi nie przynosiła.Przez rekompensatę nie wraca z pustymi łapkami i raz znalazła mi skrzydła lekko żółte ,a białe dostałam gdy Lama dobiła do 15 próby.A tak w ogóle mam nick Pullip13 zapraszać. xD
Ech, tak długo czekałam na premierę polskiej wersji językowej, a kiedy wyszła nie miałam czasu grać. Teraz niby też nie mam, ale motywacja wróciła - Eldaryo, nadchodzę!
Iremiś, a jaki nick? ;> Chętnie dodam do znajomych 
Niah mam już prawie wszystkie włosy Artemis, ale białej Night znaleźć nie potrafi, ale i tak mu nie odpuszczę xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (31-12-2016 o 21h02)

Ech, a ja jak na złość nie umiem złapać skrzydełek, smutno ;<
Ech, zapomniałam, że trafiłam do cienia, a na francuskiej byłam i chciałam być tutaj w bimbrownikach :< To był jeden z powodów przez które brak czasu wygrał xD
Trudno, trzeba być lojalnym wobec straży w której się jest - a mój nick miał być tajny póki nie zgarnę jakichś fajnych ciuszków, ale trudno, przyznam się. xD Moja gardzia zwie się Shiren ~
Wysłałam zaproszenie
Ech, poluję i poluję i nie umiem upolować skrzydeł :x
Obsydian wygrał! Mamy świąteczną gałązkę! Udało się! ^^
Ale oczywiście inne straże też miały dobre wyniki 
EDIT: Szkoda tylko, że jeszcze nie minęło 12 godzin, a już na targu widzę więcej gałęzi niż Kerosuki w dziwnych kolorach. Też liczyłam na coś innego, ale ta gałąź jest śliczna 
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (01-01-2017 o 11h39)
Jak dla mnie Cień i Absynt miał lepsze nagrody, ale no cóż w końcu przynajmniej udało się nam wygrać xd
A tak poza tym... Ja zaraz oszaleje przez Night'a. Jeszcze tylko pięć kolorów i włosów Atrtemis będę mieć komplet... dlaczego mam wrażenie, że biała będzie ostatnią jaką mi przyniesie...? Chociaż teraz uparł się na włosy Tilda... tylko szkoda, że nie w tych kolorach co trzeba xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (01-01-2017 o 12h52)

Zielone oczy diamenty, to mi się podoba <3