Mnie jak na razie nie, Shiawase 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 61
Mnie jak na razie nie, Shiawase 
Shiawase U mnie też nic

Mnie dziwi też, że nie ma żadnych jajek na targu poza zwykłymi i tymi z Halloween.
Ten mały Pinigin to raczej nie powinien być trudny do znalezienia w szczególności dla pań z Ciralakami lub innymi legendami.
W sumie na to bym nie wpadła, ale to logiczne.
Mam kilka ciuszków, ale żadnych jajek.
Oby tylko się tak nam wydawało.
Właśnie, jakoś to dziwne. Fakt faktem, może ciężkie są do złapania, ale żeby nikomu się nie pojawiły choć do wybrania przynęty i próby złapania to dziwne jest.
Czuję problemy techniczne w powietrzu

W sumie dobrze mówisz, EggBomb też znów nie działa.
Ja już tego EggBomba nie ogarniam. Ciągle z nim jakieś bugi.
Ale skoro faktycznie nie działa w ogóle to coś się dzieje.
Idę szukać wyjaśnienia na tamtejszym forum.
Jeju, zdobyłam ilustrację i szczerze to jestem na nie. Czy tylko mi się ona nie podoba? Pomimo całej sympatii do Vala, w grze wygląda jak cudmiódorzeszki - szarpałabym, tak na tej ilustracji jakiś taki pokrzywiony jest. I ta mysz, której nos wygląda jak-nie-powiem-co. 
Ponoć błąd z chowańcami naprawiony, więc czas na polowanko :>
No coś zawalone na tej mniej widocznej połowie twarzy, bo dopóki nie miałam tego fragmentu to wszystko było cacy xd Czy tylko mi te ilustracje znacznie bardziej podobają się bez końcowego połączenia?
Ostatnio zmieniony przez spsr (19-12-2016 o 15h46)

Mnie też z tą "mgiełką" bardziej się podobało xD
Znów ratowałam przynętą, ale przynajmniej koleżance udało się złapać pingwinka ♥
Złapał ktoś z was Danalasma? Ile ma szczęścia? Mi wypadło +301 i jak na razie dobrze się sprawuje. Lepiej niż spadel ';-;

Ja ciągle próbuję, ale mój spadel wraca z niczym.;p
A ja się tradycyjnie jeszcze zapytam, gdzie można znaleźć peruki, bo tylko to mnie interesuje oprócz chowańców. XD

Właśnie wysłałam mojego pajączka, liczę, że znajdzie mi jakiegoś ładnego chowańca :3

Espesiu, moja mapka mówi bałwan (to też powierdzone przez użytkowniczki), wór z prezentami/ ośnieżone ścieżki, biesiadny stół, domek skrzatów i warsztat. Zależy o które Ci chodzi xD
Jeśli artemis (te z rogami) i warkocze to artemis bałwan, a warkocze w worze i na ścieżce. (ale te warkocze czy pewne to nie wiem)
Dziękuję Nel, o te właśnie mi chodziło :-)

Serio, wolę rozmawiać o eldce na naszym mf niż na tamtym forum, ono jest zbyt przepełnione jak dla mnie ):
Ja mam tak samo, weszłam na chwilę na salę gier aby zabić czas i po chwili miałam już dość, nie da się ogarnąć tych wszystkich postów XD

Nawet jakby się chciało XDDD Mam wrażenie, że jak się tam zebrała swoja "elitka" osób, które już się znają to zlewają całą resztę, gadasz jak do ściany. Kompletnie inaczej niż u nas, tu jak ktoś nowy przyjdzie na bany czy gdzieś zawsze, mam wrażenie, jest ciepło przyjęty i każdy stara się być miły xD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (19-12-2016 o 18h18)
Tutaj nie bany, heheh.
Też mam takie wrażenie, chociaż jedna osoba się nawet ze mną przywitała. Ale nie wiem czy to nie przypadkiem ktoś z MF. XD

Mam w nawyku te bany, wszędzie chcę je pisać LOL XDD
Ej no, 3 osoby z mf spotkałam na forum, ale to i tak XD Jaki masz nick wgl?
Taki sam jak tu. Ja Spotkałam Nerrę i chyba jeszcze kogoś, ale nie pamiętam kogo.
A właśnie, Podoinę też, o ile to na pewno ona :')
Ale nie udzielam się tam za często na forum (całe 5 wiadomości, wow).
Ostatnio zmieniony przez spsr (19-12-2016 o 18h25)

Ej no ja dzielnie wytrwałam do 30 xD
Tss ten kiciak nie chce mi łapać włosków i jajek
No właśnie moja pszczółka też nie chce.
Co z tego że mogę ją zmienić na kiciusia którego jajko mam ciągle w inwentarzu, tylko że szkoda mi kasy na inkubator. Liczyłam na szybkie znalezienie Jelenia i wyklucia go ;<

Ja spotkałam dzisiaj tego jelenia w worze, ale mi uciekł, piernik jeden.
Co do forum to ono też mi jakoś specjalnie nie leży, jakieś takie to wszystko słodkopierdzące, rozwalają mnie samozwańcze czarne owcy, ruzgi, i jakieś inne swagi xD, tylko reklamuję się na targu i czasem ktoś napisze do mnie w sprawie itemku. A tak to takie meeeh. 
Bo użytkownicy tworzą forum ;3
Mam tam napisane, aż 70 wiadomości. Wowowo!
Ja dopiero jutro zapoluje na chowańce bo dzisiaj nierozsądnie wykorzystałam całą energię po północy całkowicie zapominając o tym, że w dzień naprawią buga ;/;/