Ja też się zastanawiam nad zmianą chowańca, wygląda ślicznie ale szkoda mi mojego koteła
Szkoda też że nie dało się go ewoluować na event, więcej szczęścia i energii to byłoby coś

Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 61
Ja też się zastanawiam nad zmianą chowańca, wygląda ślicznie ale szkoda mi mojego koteła
Szkoda też że nie dało się go ewoluować na event, więcej szczęścia i energii to byłoby coś

Legendarny kot niestety ma za duże wymagania 
Ej, czekaj... Przecież nie trzeba wykluwać chowańca od razu po zdobyciu
Można wykluć go później Jeśli okaże się, że niedługo po evencie dadzą dwa maksymalne poziomy, to będziesz mogła go ewoluować! ^^ Tak, wiem, marzenia, ale kto wie?
Po za tym z tym świątecznym chowańcem może być jeszcze gorzej 
Ten 9 poziom jest straszny 
Pewnie dopiero w styczniu albo lutym będzie możliwość go wyklucia. Jednak chyba sobie odpuszczę i skupię się na ubraniach ^^ Może jak je zdobędę to pomyślę nad nowym chowańcem
Gorzej to wątpię, będą pewnie takie same wymagania, zobaczymy jakie będą jego statystyki.

Ja właśnie myślę o ubrankach po zdobyciu legendarnego chowańca 
A ten Ciralak to jest dobry czy bez ewolucji slaby? O.O
Ubranka niesamowicie mnie ciekawią ^^ Co to będzie? Może jakieś skrzydełka? Na pewno jakaś śliczna sukienka ^^
Mały ciralak ma energii 110 i szczęście od 260-315 (mój ma 308), dorosły energia 160 i szczęście 290-350, 50 energii dodatkowej to jest coś 
Ja liczę najbardziej na jelenie rogi z zeszłego roku ^^

Rogi powiadasz? Ja cenię sobie skrzydełka ^^
50 energii to jest mała Becola, także ten 
W sensie czy przynosi Ci dużo rzeczy i jeśli tak to jakich?:
a) Ubranka (nieważne jakie)
b) Jedzenie, rośliny itp., różne rzeczy do sakiewek i innych takich
c) Nic z powyższych, ale ma dużo przyjaciół i często spotyka inne chowańce 
Skrzydła też były, takie anielskie ale zobaczymy czy w tym roku też będą
Ubrania bardzo rzadko a jak już to takie pospolite 
Z jedzenia i roślin coś tam przynosi akurat z tym nie narzekam, przynętę też chociaż żeby upolować misia to ma focha i nigdy go nie przynosi 
Ziomków innych też widuje ale wolałabym aby był aspołeczny i przynosił mi rzeczy 

Ech, a ja potrzebuję tylko 8 poziomu do wyklucia Pierniczka na level up, ale nie wiem, czy się doczekam, skoro do eventu tak blisko. ;x
Wątpię aby dali teraz odcinek, zapewne dadzą w styczniu.

Nu, też tak raczej myślę. Mam napoje mocy, tyle dobrze 
To mój Spadel ma podobnie! O.O Ale to może ze względu na podobne staty - Spadle mają 110 energii tak samo jak Ciralaki.
Ale jeśli spotkał ziomka, na którego masz przynętę to łap i możesz go sprzedać 
Nie przejmuj się misiem 
Jeśli chcesz by łapał ze względu na to byś miała innego to się nie dziw - on Cię zna i wie, że chcesz go wymienić

Sprzedaż na targu jest bardzo łatwa ^^
A dużo ich zebrałaś? 
Z łapaniem to nie za bardzo ci powiem
Więcej pójdzie za przynętę niż za samego chowańca a jest jeszcze szansa że ziomek zwieje 
Ostatnio zmieniony przez Kirixa (11-12-2016 o 12h33)

Kirixa, jak na napoje to bardzo dużo, bo mam aż 5 tych małych 
Ja mam chyba z 5 jajek chowańców do sprzedania, możecie się zgłaszać xDDD *reklama mocno* xD
Ostatnio zmieniony przez Setarah (11-12-2016 o 12h33)
To nieźle
Ja mam 5 małych i 5 duży oraz leci mi druga tura z punktami od chowańca więc dostanę jeszcze 1 mały i duży 
Teraz wszystko zbieram z każdego rodzaju, bo jak się zacznie event to przynęty i jedzenie pójdzie znacznie w górę bo nikt nie będzie chodził na starą mape i nigdzie tego nie będzie ^^
Ostatnio zmieniony przez Kirixa (11-12-2016 o 12h35)

Oho, Ty to dopiero masz sporo!
Też dobra opcja na zbieranie wszystkiego, zacznę chyba tak robić 
Niektóre dziewczyny to mają ich po 10
i jeszcze z 20k many odłożone

O ja, takim to dobrze
Ja mam maany ledwie 800 xD
Ja też zbieram, ale u mnie źle nie jest 
Chociaż nie pogardziłam bym 5 porcjami kleistego soczku - niby niecenne, ale ciężkie do zdobycia i drogie na targu O.O Pożądane do sakiewek.
Natomiast mam konewki, złote nożyce, fiolki z esencją życia i oliwę w ilościach maksymalnych O.O Będzie dobrze 
Ja chwilowo mam 2.3 k ale liczę że coś się sprzeda
KanapkaczusHighus Wczoraj to chyba tego kleistego soku sprzedałam 10 na targu czasami na poszukiwaniach 2 leciały, a dzisiaj wysłałam go 6 razy tam i ani jednego mi nie przyniósł ;_____;

Mi też właśnie kleistego soku nie przyniósł, pech ;<
Teraz jest potrzebny jeszcze bardziej bo dwa dni z rzędu do sakiewki pasował 
Ps Na Eldaryjce jestem Domikra

Oho, zaraz wysyłam zapro
Wystawiłam Licliona i Becolę, ale chyba nikt się nie skusi na nich ;x
Nick taki jak tutaj mam 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (12-12-2016 o 21h40)
Ale mnie to Secia nie doda, oj ty xD
A ja bida z nędzą nie odkładałam maany na event, będę polegać na cirlaczku i jego szczęściu xD
Ja to Seciu jestem wykorzystywana do łapania chowańców i innych rzeczy dla znajomych xD
Neluśku kochany, już to nadrobiłyśmy ♥ Ja tam nie znam Waszych nicków, przepraszam ;<
Licliona mi się udało sprzedać, pięknie jest
I też będę bazować na szczęściu mego niewyewoluowanego Pierniczka. Proooszę, niech dają nam wbić na 8 level, tyle mi do szczęścia starczy ♥
Eh, przyznam, że trochę mnie podniosłyście na duchu dziewczyny, a myślałam, że to ja mam mało many na event. Na polskiej już mam jakiś 1,8 k i jeszcze sprzedaję legendarną sakiewkę, więc nie tak źle, jak myślałam. Martwi mnie tylko brak eliksirów, nic nie chciało z sakiewek wypaść, słabo </3 Mam cichą nadzieję, że jeszcze chociaż jeden wypadnie.
Na amerykańskiej też nie najgorzej - 2,5 k. Udało mi się dzięki "januszowaniu" na targu, akurat ktoś wystawił, więc szybko kupiłam kaptur Stealth Crow za 63 many i zaraz sprzedałam za 683 <3 Uwielbiam takie okazje!