Amerykański Jelonek po wykluciu ma +333 do szczęścia
Prawie dwa razy tyle co poprzednik - Pająk. I z pierwszej wyprawy przyniósł mi już perukę! Ah, to chyba będzie owocna współpraca... C:

Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 61
Amerykański Jelonek po wykluciu ma +333 do szczęścia
Prawie dwa razy tyle co poprzednik - Pająk. I z pierwszej wyprawy przyniósł mi już perukę! Ah, to chyba będzie owocna współpraca... C:

To drugi raz jak spotykam osobę, której jelonek ma +333. Przegrywowo, bo ja mam tylko 301 xD.
Zioło™ coś śmiesznego zauważyła
Link do zewnętrznego obrazka

To już wolę zostawić mojego kota bo ma 308 szczęścia jeszcze Jelonek będzie miał gorsze staty 

Pochwalę się wam! Udało mi się złapać jelonka ;3
Sówka się odkuwa po wczorajszym złym dniu.
Link do zewnętrznego obrazka
Heheh, to teraz prawie wszyscy mają jelonki. Mój ma 328 szczęścia.
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-12-2016 o 14h09)

A ja nie zdradzę mojego kota. Miedzy innymi dlatego, że go kupiłam za monety xd

No, ja miałam Spadla(kota nie chciało mi się wykluwać i wczoraj sprzedałam go na targu XD), więc renifer o wiele bardziej mi się opłaca. I jakoś bardziej mi się podoba wizualnie od kota :3
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-12-2016 o 14h41)

Jestem ciekawa czy ktoś skusi się na tą sowę, jest ładna ale statystyki gorszę ma to już chyba jelonek lepszy 

Dziwi mnie to, że dali tę sowę akurat teraz.Nie lepiej by było podczas czasu bez eventu? Wtedy w butiku są same podstawowe i ktoś by się skusił, a tak to...
A ja przeprowadziłam na targu atak na jelonka i mam go ^^
Ja jelonka póki co zostawiam ale nie wykluwam xD moja kicia sprawdza się nawet całkiem dobrze, a podoba mi się bardziej niż jelonek.
Gz Ryuś ❤
Kurczę, dlaczego w tym Purro'shopie jest tak drogo? XD Mam Purro'pass z chyba 5 sakiewek a nadal mnie stać na rzeczy tylko z powszechnej. ;/
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-12-2016 o 15h52)

Ten Purroshop to jest komedia. 1 sakiewka = 10 sakiewek? Wut? Tak to wychodzi. Powszechna sakiewka - 25 purro. Purroshop - 250. Z rzadką, epicką i legendarną podobnie. Nawet jak nie 10 to 50 Purro mniej. Nie ogarniam tego 
MAM OKANYĘ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
wahahaha tak go chciałam jest taki słodziutki ♥♥♥♥♥
Teraz jeszcze tylko pingwinek xD
Espesiu ja mam 400 tych ticketów teraz xD Bo za te tickety możecie kupić to, co jest w sakiewkach. To jest taka "rekompensata" jeśli nie leci ci żadne z ubrań, albo nie trafiasz tego czego chcesz, kiedyś sobie kupisz :P
Ostatnio zmieniony przez nelumi (21-12-2016 o 16h05)
nelumi problem w tym, że zbieram już miesiąc, dwa, a to kiedyś nie nastąpi w tym roku ;-; A ja tylko chciałam jedną rzecz za 750 Purro 
Dziołchy,
jestem totalnie, masakrycznie, nieskończenie nieogarnięta i prosiłabym jakąś dobrą duszyczkę o szybkie info, jaka łapówka na jelonka, gdzie ją znaleźć i oczywiście gdzie samego chowańca ;_; Ślicznie proszę~
Mój pajunk jak na razie upodobał sobie znoszenie sukienek i zamarzniętych części garderoby, a włosków nawet nie trąci, szkielet jeden, grr >.<
Przynęta-> gwiezdny flakon, można go znaleźć w cukierkowym lesie. A renifera najlepiej w worze.
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-12-2016 o 16h22)

Już od rana siedzę w kotem w Fabryce i czyham na Okanye, 200PE zmarnowane i doszłam do wniosku, że chyba w ogóle go tam nie ma(chociaż na mapce z której korzystam tak jest pokazane). Zatem gdzie mogę go znaleźć i pingwinka?
Pingwinek bodajże na oszronionym drzewie.
Nerra napisał
A ja nie zdradzę mojego kota. Miedzy innymi dlatego, że go kupiłam za monety xd

Ech, ja też się czaję mocno na jelenia, mówicie, że w worze go szukać? BO JA W ZAGRODZIE CIĄGLE :<.
Ja na początku też w zagrodzie szukałam, ale tylko energię straciłam. TAK WIĘC DZIKI JELON-RENIFER W WORZE, A W ZAGRODZIE SĄ TYLKO RENIFERY MIKOŁAJA XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-12-2016 o 17h47)

DOBRA, TO OD JUTRA TYLKO WÓR.
Swoją drogą, w fabryce przed chwilą natknęłam się na Okanye, więc musisz mieć niezłego pecha, Suiseiseki. D:
Ile odcinków musi być, aby mieć poziom 9? ;-;
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-12-2016 o 19h16)

To takie takie nie fair
Chociaż moja wishlista szybko się kurczy, ale nie za sprawą pokemona........ 
Kiedy 9lvl? mam cichą nadzieję, że od następnego odcinka, chociaż nie zdziwiłabym się gdybyśmy musiały czekać do 7.
Też mam taką nadzieję, bo wolałabym od razu po 40 dniach ewoluować mojego reniferka ;< A tak, to nie wiadomo ile im zajmie tłumaczenie tych odcinków..