Na co można wydać te purro pass? Bo mam 25 i nie wiem co z tym zrobić. XD (Taa, czytałam post na forum, ale nie czaję XD)

Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 61
Na co można wydać te purro pass? Bo mam 25 i nie wiem co z tym zrobić. XD (Taa, czytałam post na forum, ale nie czaję XD)

Wydajesz je w sklepiku Purro, który pojawia się co jakiś czas na rzeczy z sakiewek.
Np: Chcesz mieć fryzurkę z legendarnej ale nie poleciała Ci jeszcze wiec kiedy jest sklepik wymieniasz te 750 purro monet na fryzurkę w jakim kolorze chcesz.
Mam nadzieje, że choć trochę jaśniejsze jest.
Aaa, okej, rozumiem. xD Ten sklepik pojawia się u wszystkich osób jednocześnie, czy trzeba sobie jakoś czatować...?

Pojawia się raczej jednocześnie, ale tylko na kilka godzin, więc 
Co do mnie: Jutro Spadel wyewoluuje! ^^
I znalazłam fajną kurtkę w sakiewce powszechnej ^^
Kanapkacz ma rację, pojawia się u wszystkich w tym samym czasie.
Szkoda tylko, że ceny takie wysokie, najtańsza rzecz jest za 80-coś Purro... :"D
Dziewczyny, a w jaki sposób wbija się poziom? Granie w historię ma na to wpływ?
Poziom wbija się poprzez granie w mini gierki, wysyłanie chowańca na wyprawę oraz przechodzenie odcinka.
Musisz zdobyć punkty doświadczenia, aby przejść na wyższy poziom ^^
Masz różne możliwości:
- Zagraj w odcinek lub replay
(Ilość doświadczenia jest malejąca, przy jedenastym replayu nic nie dostajesz)
- Zagraj w minigry
(Maksymalnie możesz wygrać 20 punktów doświadczenia)
- Wyślij chowańca na poszukiwania
(ilość przypadkowa)
- Użyj napojów doświadczenia
(Możesz je kupić w Butiku Alchemii za złote monety.)
/skopiowane z pomocy
Właśnie byłam świadkiem, jak włosy Kerosuki poszły za 500 many, tuż to jakaś niesamowita destabilizacja targu
.
Przed chwilą też widziałam jedną Kerosuki za niewiele ponad 500 na końcówce licytacji. Ale to i tak nic, jak patrzę czasami, jak w temacie Targ na eldaryowym forum ludzie się chwalą swoimi okazjami, to szczęka opada. Nie wiem, jak na to trafiają, ja to w ogóle szczęścia do okazji nie mam :c

Z powodu nieznajomości wartości niektórych rzeczy moja pierwsza licytacja - legendarny pas Staży Obsydianiu - poszedł za śmiesznie małą cenę, więc...
Mnie bardziej rozwalają licytacje np. takiego candy corn, który w sklepiku jest za 30 maany, a tam już sa kwoty powyżej trzech dych... Po co? Nie lepiej w takim razie iść do sklepu?
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (30-11-2016 o 05h53)
Czasami ludziom nie chce się porównywać cen i myślą, że na targu jest taniej.
Już nigdy nie popełnię tego błędu xD.

Czasami też po prostu znajome sprzedają sobie po zawyżonych cenach!
Tym razem nagroda dla straży naprawdę mi się podoba, a na dodatek mogę ją wziąć, yey! Tym razem kibicuje obsydianowi :->
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-12-2016 o 00h22)

Szkoda, że nie jest w innej wersji kolorystycznej T^T.

No fakt.
Nagroda dla straży jest ok, aż zazdroszczę, ale kibicujcie cieniom
. NO BO JESTEM CIENIEM, EJ.
E no. Cień 2 razy wygrał, a Obsydian wcale, więc to trochę nie fair by Obsydian znowu nie wygrał. Ale się zobaczy kto wygra.
Ja aktualnie zajmuję się sprzedażą sakiewek pospolitych i rzadkich, po niskich cenach.
Aktualnie nie mam żadnej, bo jedna w sprzedaży, ale w razie jakby co to można pisać 
Zastanawiam się czy jest tutaj możliwość pokazania co ma się na sprzedaż?
Mam parę rzeczy, które z chęcią sprzedam, a może ktoś się zainteresuje.
Bardziej interesuje mnie w tej chwili sprzedaż, bo nie mam za co kupić, jestem spłukana TT
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Hm, myślę, że spokojnie i o ewentualnych rzeczach na targu możemy pisać.
A ja z innym tematem! Ktoś wie, jak to będzie jeśli chodzi o event świąteczny jakiś na Eldaryi? Osobna kraina dla chowańca będzie albo coś?
Uchylcie rąbka tajemnicy jeśli wiecie 
Dzięki Saeniver! Zostawiam w takim razie soczki mocy, przydają się później ;D
Mój Pan Sowa jest beznadziejny i przynosi same pierdołyyyy ;___;.
Moja owieczka raz przyniosła mi aż 20 czerwonych jaszczurek. XD
Ja też w to gram i mam małego becole który absolutnie nic mi nie przynosi . A jeśli przynosi to mało wartościowe rzeczy