Taa, możliwe że po to m.in. są te be podatki 

Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 61
Taa, możliwe że po to m.in. są te be podatki 

Hah, tak o tym nie pomyślałam :D Ale pewnie masz rację, wszystko, żeby zgarnąć naszą manę, a później kasę za doładowania. Całkiem niezły pomysł na to mieli.

No pod tym względem to oni są mistrzami, hahahah. Ale w sumie nie dziwię im się.

Mój Piernik drugi raz przyniósł mi miotełkę i lepkiego lizaka, pozdrawiam! :d
Szczerze mówiąc ja się cieszę, że Night mi przynosi przynęty i żarło zawsze do interesów z kocurem się przydadzą nie mówiąc już o targu xd

Nu, właśnie na targu wystawiłam miotełkę i lizaka, po mam po dwie sztuki, po co mają leżeć i się kurzyć.
Sprzedałam jedzenie z helołin, poszły jak świeże bułeczki. 
Łoł, Absynt tak bardzo na pierwszym miejscu. nieźle, co?
Mój kocur to ewidentnie kot domowy, nie przynosi nic z pleneru oprócz z kwatery i ogrodu. Mam 267 szczęścia i nawet tyle nie wystarcza. co za kot. Powinnam nazwać go Klusek albo Dywan, bo domowe koty zawsze są grube... i puszyste...
Ostatnio zmieniony przez Suiseiseki (05-11-2016 o 00h46)
Mój Spadel wczoraj przyniósł mi wczoraj fajne tło do profilu z ogrodu kwatery głównej <3 A potem jeszcze kolejne z kwatery, ale już mniej fajne XD
Częściej zaczepiają go inne chowańce, ale ja nie mam na żadnego przynęty. Chyba muszę sobie kupić jak itemki do polowań XD
Uhuhuh! Złapałam Crowmero, pięknie jest ;D
Przejrzałam regulaminy na eldce i teraz stwierdzam, że SyF oraz MF są o wiele lepsze pod tym względem. Co to za wątek CA gdzie nie można założyć warsztatu i zbierać zamówień, a wolno tylko pokazywać swoje prace? Ktoś może mi to wytłumaczyć? x"D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (06-11-2016 o 21h43)
Dead-charlotte
Forum eldki wciąż się rozwija i jak na razie nie grzeszy obszernością. Brak mu również działu związanego z opowiadaniami grupowymi, choć przeglądając dyskusje chyba gdzieś dostałam po oczach planami utworzenia takiego. Na tej samej zasadzie - doczekamy się działu zamówień za x lat, ale doczekamy. Może jeszcze nawet przed zagładą ludzkości.
Mam pytanie do dziewczyn, które grały wcześniej na francuskiej wersji. Czy na Eldce też pojawia się kalendarz adwentowy? Czy tylko event i na tym koniec?
Bo sama nie znalazłam żadnego info, a jak nie ma, to trochę lipa.

W tamtym roku nie było kalendarza adwentowego. Była tylko mapka eventowa. Event Świąteczny wyglądał identycznie jak ten halloweenowy.
To trochę szkoda, że kalendarza nie ma...
Ej, dziewczynki nowość na Eldce!
Z tego co przetłumaczyłam sobie z francuza, to zamiast expa w sakiewkach będą bilety, które można wydać w sklepie Purro. Sklep będzie się pojawiał raz na jakiś czas i wtedy będzie można sobie coś z niego kupić (poza jajkami chowańców).
W końcu coś z tym ogarnęli! 
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (08-11-2016 o 16h26)

O co chodzi z Purro'shop? 
Aaa xd
No i to rozumiem! :-D
Ostatnio zmieniony przez spsr (08-11-2016 o 16h28)

Jest już oficjalne info na stronie.
No teraz to się będzie opłacało otwierać sakwy C:

Mam nadzieje, że te bilety i sklep zostaną z nami na długo, najlepiej na zawsze
Fajne itemki są tam do kupienia. <3
Sklep będzie się pojawiał co jakiś czas, a bilety zostają na zawsze
Dopóki ich nie wydasz, oczywiście
(pieniądze mają to do siebie, że się kończą)
Oo. Wraca mi Piernik z poszukiwań, a tu wiadomość: Piernik został zaatakowany, stracił 21 punktów energii! ;o Pierwszy raz mi się to zdarzyło.
Ja na mojego Piernika-Chead'a nie narzekam, nawet dobrze się sprawuje!
Ale pierwszy raz mi energię ścięło, drastycznie na dodatek.
EDIT:
Poprzynosił mi jakieś meteoryty, te owoce czerwonego księżyca i miodowe owoce, pozdrawiam xD
Ostatnio zmieniony przez Setarah (16-11-2016 o 15h28)
Ej, dziewczyny! Nowy epizod mamy, a tu tak cicho? ^^

Shiawase nikt ze mną polemizować nie chce, to co poradzę? ;<
Okropnie długi ten odcinek, miałam 900 maany i już nic mi nie zostało, a jeszcze nie skończyłam xD