ban bo właściwie dostaliśmy 7 pkt XD

Strony : 1 ... 91 92 93 94 95 ... 200
ban bo właściwie dostaliśmy 7 pkt XD

BAN, BO SKORO HITLEROWCY OSTATNI, TO ŚWIĘTO, JUPIIII! :DDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-05-2016 o 16h16)
ban bo wolałabym żeby Australia wygrała niż Ukraina a tak w ogóle kibicowałam Gruzji i Polsce

Ban, bo zabawne memy z tej Eurowizji przynajmniej powstajo
Link do zewnętrznego obrazka

ban bo bo mnie bardziej z memy z konczitki bawiły 

Ban, bo Australia okaleczyła moję uszy, a Ukrainą miała, chociaż piękny tekst więc cieszyłam się, że to ona wygrała XD

Ban, bo moim uszom spodobała się tylko Bułgaria.
I ta ''radioaktywna odzież'' xD
Jak dla mnie wygrały hejty Orzecha, oglądałam Eurowizję chyba dla jego komentarzy xD.

ban bo mnie się właśnie Ukraina bardzo nie podobała bo mam wrażenie jakby wygrała przez wzgląd na politykę ;-;

Ban, bo miała po prostu bardziej ambitny tekst niż inni ale ja bym się tu tak bardzo polityki nie doszukiwała, bo Rosja też dostała od groma PTK :3
Nawet Niemcy podobały mi się bardziej niż Australia, więc . . XD

ban bo jak patrzyłam na tych ludzi z Australii to widziałam samych skośnych XD teraz będę patrzeć inaczej na Australię

Ban, bo z Australii kolesiówa miała korzenie koreańskie xD Ta z Niemczech chyba też, albo po prostu zakochana w anime jak otaku xD. Słyszałam, że sama uszyła sobie kostium.

Ban, bo to była jej rodzina, a skoro jest z pochodzenia Koreanką, to nie ma się co dziwić XD

ban bo w życiu bym się nie domyśliła że ta z Australii mogłaby mieć korzenie koreańskie XD

Ban, bo nie nazwała bym tego korzeniami, skoro oboję rodziców to Koreańczycy, a ona dopiero po 9 roku życia zamieszkała w Australii XD
Korzenie odnoszą się bardziej do częściowego pochodzenia (chyba, nie znam się ale tak mi się wydaję) XDDDD

ban bo chyba teraz nie ma co teraz roztrząsać XD

Ban, bo mam pytanie; widzicie gwiazdki obok linków w moim podpisie xD?

ban bo ja tak 

Ban, bo ja nie Minęło ^^
Jak sprzątam w pokoju mojego brata?
Zamykam drzwi aby nikt nie widział, jaki jest tam burdel!
XD

Ban, bo hm.. muszę znaleźć inny znak specjalny xD

ban bo mój kot wylizuje z siebie gencjanę i ma fioletowy język XD

Ban, bo mimo wszystko to brzmi obrzydliwie xD

Ban, bo pogoda za oknem zdziczała, raz leję, raz słońcę daję po oczach, jakby zdecydować się nie mogła 

ban bo to jest obrzydliwe XD znów go kot sąsiada pogryzł i wrócił zakrwawiony 

Ban, bo nie dobrze, biedne zwierzę D:

ban bo biedne... ma chorobę sierocą i problemy emocjonalne bo został znaleziony na śmietniku kiedy miał 1.5 miesiąca i nie zmyślał bo każdy kot który zostanie zabrany od swojej mamusi przez 3 miesiącami ma problemy psychiczne... on się wszystkiego boi