Ban, bo też czasami tak wychodzę z łóżka, więc nie jesteś tutaj jedyna, Liko. xD
Swoją drogą - jestem zaskoczona tym, jak niewiele mi do szczęścia potrzeba - wystarczają mi żelki, cieplusia herbatka i komputer, z którego mogę puścić sobie animu. xD
Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 200
Ban, bo też czasami tak wychodzę z łóżka, więc nie jesteś tutaj jedyna, Liko. xD
Swoją drogą - jestem zaskoczona tym, jak niewiele mi do szczęścia potrzeba - wystarczają mi żelki, cieplusia herbatka i komputer, z którego mogę puścić sobie animu. xD
Ban, bo ja jadłam śniadanie koło ósmej, a o 12 miałam obiad, a Likoś dopiero co się z łóżka wygramoliła. xD
Ja bym tak nie mogła, chyba bym się totalnie załamała. xD Trzeba wstawać, póki czas!
Ban, bo dla mnie śniadanie o ósmej w dzień wolny, otoczony dniami nauki szkolnej, byłoby koszmarem, nie śniadaniem. ;w;
Pamiętam, jak w wakacje chodziłam spać niezależnie od pory dnia. xDD To było niezłe, czasem szłam spać o ósmej rano, a budziłam się o szóstej wieczorem... A kiedy indziej szłam spać o ósmej wieczorem, a wstawałam o szóstej rano. XDDD
Ban, bo KANAPKA BYŁA DOBRA, SAŁATKA RÓWNIEŻ.
To nie był koszmar, nie narzekam. xD Mama się postarała. ;p
Ban, bo jestem nocnym zwierzątkiem, a wstanie koło 8 rano to dla mnie kara -_-
Nawet w dni szkolne bywało, że docierałam do klasy w południe, omijając pierwsze 3 lekcję, bo wolałam się wyspać XD
Cudowne śniadanie <3
Porcja jajecznicy z pieczarkami i dwa malutkie placuszki z dżemem truskawkowym, mniam <3

Ban, bo mnie by mama zabiła chyba, gdybym ominęła sobie trzy pierwsze lekcje, by się wyspać. xDD Mój rekord to tylko spóźnienie się na drugą lekcję. xD
Szarlotko, skoro mama ci zrobiła, to chyba rzeczywiście nienajgorzej. xDD
I fakt, mniam, Liko. Ja jadłam na śniadanko zapiekanki. ^^
ban bo witam wszystkich 

Ban, bo czeeeść, Yu! 
ban bo czuję się dziwnie kiedy nie mam z czego się uczyć XD

Ban, bo moja mama nigdy nie wtrącała się w moją naukę czy frekwencję ^^
Dzisiaj w teorii rodzinka wraca z wakacji -_-
Trza posprzątać ten bajzel, nad którego to stworzeniem pracę trwały tydzień XD
Znowu bełkoczę, jakoś nie brzmi mi to zdanie :3

ban bo też muszę posprzątać swój pokój bo niedługo zrodzi się w nim jakiś nowy nieznany dotąd światu organizm XD niestety brak mi chęci

Ban, bo o, widzę, że nie ja jedyna mam obawy, że jeszcze trochę, a w moim pokoju urosną żywe i ruszające pieczarki wysokie na kilometr? X'DDD
Pff, i tak nie posprzątam, jestem zbyt wielkim leniem. xD
ahaha
ban bo ja ostatnio jestem tak zdesperowana że nawet myję kuchnię poza swoją kolejką XD chyba mogę się ugiąć i go posprzątać

Ban, bo uwielbiam ten moment, gdy jeden z twoich ulubionych zespołów z zaskoczenia wstawia MV.
Dzięki za szarganie uczuciami ;0;
Ostatnio zmieniony przez Mineo (15-05-2016 o 15h45)

ban bo co to MV? XD

Ban, bo MV do skrót od music video :V

ban bo na to bym nie wpadła a to troszkę oczywiste XD

Ban, bo w sumie mogłam to zastąpić słowem ''teledysk'' xD

ban bo chyba następnym razem będziesz musiała XD ze mnie taki nieogar

Ban, bo nie posprzątanie w rodzinie pedantów grozi banicją, a więc wolę nie ryzykować XD
Trudny jest żywot bałaganiary, kiedy w domu ilość kurzu na meblach sprawdzana jest pod mikroskopem XDDDDDD

ban bo czy tylko ja oglądałam wczoraj eurowizję? 

Ban, bo ja też Yubiś :3 to było zabawne.
Jestem nawet dumna ze Szpaka :3

ban, bo Juwenalia są złe...
To Eurowizja już była?! : O
JAK TO...
ban bo chyba pierwszy raz zrobili taką bekę z Eurowizji XD tak 3 miejsce w głosowaniu widzów to jest osiągnięcie szkoda tylko że sędziowie go nie docenili

Ban, bo była Steno :3
Wczoraj były finały ^^
To było dziwnę, że od łaskawego jury dostaliśmy razem 2 ptk., a w światowej skali byliśmy w top 3 XD
Mój brat cieszył się tylko, że Niemcy byli ostatni XDDD