Ban, bo kończę styli na konkurs Harmoszajków o szyi.
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 200
Ban, bo kończę styli na konkurs Harmoszajków o szyi.
Ban, bo mam wrażenie, że jedyna nie brałam w żadnym ich konkursie. Nie pasuję tu, buuu... ;v
Ban, bo fajrant, jestem po pl :3
Wciąż nie dotarło do mnie, że zaliczyłam i to z jakim wynikiem 

Ban, bo gratuluję. Mój brat miał 100% i skręca mnie z zazdrości xD

Ban, bo matura za mną i byle do 5 lipca :3
Chcę zakupić jakieś bajeranskie soczewki :3
Ktoś ma pomysł na ich wygląd? Jestem otwarta na propozycje ^^

Ban, bo mi się tylko lens podobają. W rossmanie można nawet kupić. Kiedyś chciałam z jakimś wzorem/całe w jednym kolorze i dzięki bogu, że nie kupiłam. Czułabym się żenująco xD. Koleżenka z klasy chodziła w białych i to było dosyć straszne... Także ja bym Ci poleciła fiołkowe. Sama bym takie nosiła xD

Ban, bo to nie mój temat, więc raczej ni pomogę, a tak po prosu chciałam coś napisać :v
Ban, bo musiałam kiedyś nosić soczewki oprócz jeszcze okularów (okej, tylko jedną soczewkę), i troszku się zraziłam. xD
Mi się z tych ozdobnych podobają takie jasnoniebieskofioloetowe. Albo takie z pastelowymi wzorkami. xD
Kupiłam dzisiaj w biedronce najpyszniejszego biedronkowego rożka, jakiego kiedykolwiek jadłam. I go tak jadłam i jadłam, i był taki pyszny...
...Przez jakieś dziesięć sekund. Nie zauważyłam, że rożek był lekko pęknięty, przez co po chwili większa połowa loda spadła mi na chodnik. </3
A na domiar złego, odruchowo próbowałam złapać ten lecący kawałeczek lodzika, przez co pobrudziłam sobie bluzkę! xD
Ban, bo prawie wszystkie biedronkowe lody mają jakiś defekt, przynajmniej te, które jadłam...

Ban, bo tylko/głównie dla Pine XD po co się łudzić, wszyscy zaglądną -_- haha XD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo lel, moja sis ma taki zeszyt, miałam zrobić zdj dla Pine, ale leń. :'D

Ban, bo w Tesco takich pełno zeszytów i teczek :V

Ban, bo o. Mój Zeszycik! xD
Już jakiś czas temu kupiłam sobie taki w Intermarszu, toteż żadna nowość. xD
Szkoda, że nie zaopatrzyłam się wtedy w cały zapasik takich zeszytów, bo już ich tam ni ma. :<
I brawo, Likosiu! ♥ Jako, że z ustnego, toteż pewnie na szczęście nie mieli okazji oglądać Twojej cudownej pisowni, c'nie? x'D
Ban, bo tak jakoś spojrzałam na podpis Mineo...
musiałam ;v
Link do zewnętrznego obrazka
Let's test your knowledge and see what you've learned so far!
What colour are the unicorns?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (12-05-2016 o 20h39)
ahahaha ♥ ban bo Jeleniu cóż za uroczy gif :>

Ban, bo spoko xD
U mnie za daleko to zaszło..

Ban, bo nikt nie odpowiedział na pytanie </3
No nieźle, widzę, że tutaj muzyka trzyma poziom xD
Mineo why?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (12-05-2016 o 20h43)
Ban, bo ah, PINK!!!
ostatni raz tak się męczyłam z pika pika pikachu

Ban, bo
To takie słodkie, kiedy ktoś kto w przeciwieństwie do mnie, nie posługuję się 6 językami, próbuję zbić mnie z pantałyku, doprawdy urocze XD
Nabijam się XD
A tak serio to wiem, że jestem mało sprytna i nie muszę być o tym informowana na każdym kroku T-T
Ostatnio zmieniony przez Likoris (12-05-2016 o 20h55)

Ban, bo MineŁoś :V miałam podobnie z Yuki Yuki Yuki. To już rak.
And...
Where are they dancing?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (12-05-2016 o 20h55)
Ban, bo RAINBOWS!
A teraz koniec, bo Eurowizja, czas zepsuć słuch :<

Ban, bo jeszcze jedno...
Please use one word to describe the texture of their magical fur.
Ban, bo ????????? *odgłos ciszy*

Ban, bo Likoś, ale ja cię i tak kocham!
Też za to, że polski nie jest Twoim językiem ojczystym, ale i tak ładnie się nim posługujesz, że dostałaś stówkę z ustnego!!!!111!!11!!1!!!1!ONE11!!ONEONE XDD
Mogę nawet nasadzić byków w poście, żebyś poczuła się lepiej! XDDDDDDDD
Na pociąg też bym poczekała, ale wiesz, u mnie nie kursuje zbyt wiele, więc no... XDDD
Ban, bo chyba nigdy się nie dowiem :<
Ale prowadzący Eurowizję dziwni są.. xD