ban bo gdyby ktoś znalazł link do tych felernych naramienników od Pułkownika Steama których wciąż nie otrzymaliśmy i się nim podzielił byłoby spoko XD

Strony : 1 ... 82 83 84 85 86 ... 200
ban bo gdyby ktoś znalazł link do tych felernych naramienników od Pułkownika Steama których wciąż nie otrzymaliśmy i się nim podzielił byłoby spoko XD

Ban, bo muszę posprzątać w szafie, a po tym szukać oferty pracy...
Ta szafa już nigdy nie będzie sprzątnięta :-<>
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-05-2016 o 12h17)

Ban, bo ta biologia była zryta, coś czuję, że źle mi poszło T-T
Jutro pl i z jednej strony mam stresa, a z drugiej cieszę się, że będę miała wszystko za sobą :3

Ban, bo Liko ma poukładane matury tak jak moja sis! xD *Która wyszła z biologii po godzinie, bo była głodna, ahaha, geniusz. XD*

Ban, bo poinformuję mnie ktoś jak umieścić więcej niż jeden GIF w podpisie?
Głupię pytanie ale nie ogarnięty Likosław nie wie.
Zrobiłam obiad ale jak zwykle musiałam się poparzyć XD

Ban, bo tak jak kilka zdjęć w poście. :V

Ban, bo serio ō.ō to takie proste ???
Spodziewałam się czegoś bardziej skomplikowanego XD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (11-05-2016 o 15h12)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo nadrobiłam wszystkie odcinki The Flash i znowu jestem jak jedno wielkie WHAT THE HELL JUST HAPPENED XDD.

Ban, bo w podpisie wszystko działa jak w normalnych postach. :'D

Ban, bo dzięki Zioło zapamiętam 
Manipulacja powiodła się, Pine powiedziała, że mnie kocha XD *przytulasek*
A tak serio to jestem typem człowieka, który jak nie usłyszy wyznania to nie jest świadomy, nawet rodzicielska miłość jest dla mnie pod znakiem "?" XDDDDDD

Ban, bo ale jak cię tu nie kochać, Likosiu, co? xD
Okej, pytanie retoryczne. Na pewno jakoś się da. xD
Ale fajne kigurumi! 
Ban, bo całkiem ładne, fajnie by było w tym spać 

Ban, bo mimo, że retoryczne to nie obejdzie się bez odpowiedzi XDDD
Czuję się jak kryminalista łamiący konwenanse XDDDDD
Moim skromnym zdaniem nie da się mnie nie kochać, także z tym pytaniem to proszę do moich nemesis MUAHAHAHAHAHAHAHA XDDDDDDDDDDD
Mam taki talent, że bardzo często dogaduję się z osobami skrajnie odmiennymi (tymi grzecznymi jak aniołki i zepsutymi tak bardzo, że do piekła ich nie wpuszczą XD), jednak zawszę posiadam własne zdanie i myślę samodzielnie, a to sporej ilości egzemplarzom się nie podoba XD
To kigurumi jest boskie <3

Ban, bo czuję się ostatnio podle samotnie.
Ban, bo hej Eve :3
A dlaczego?
Bany są idealne dla samotnych, rozchmurz się 
Ja nawet lubie samotność, kocham moich znajomych i jestem w stanie wiele dla nich zrobić ale często ich obecność paskudnie mnie męczy, więc samotność mi odpowiada.
Jestem chyba złym człowiekiem ;_;

Ban, bo dzisiaj chyba sobie nie popiszę...

Ban, bo nie wiem, pewnie dlatego, że przez pracę niemal z nikim się nie widuję :C.
Ban, bo znam to Eve
brak czasu na cokolwiek jestniezwykle dołujący.

Ban, bo jutro aż 12 godzin, ale na szczęście w piątek wolne, choć to raczej totalnie bezsensu, głównie dlatego, że i tak nikt nie wyjdzie ze mną nigdzie w piątek popołudniu, a wieczorem nie będę mógł siedzieć długo bo zostanie mi jeszcze praca w sobotę i w niedzielę :c.
Ban, bo jedno ci powiem, do bani z takim tygodniowym rozkładem 
współczuję.
Ja aktualnie niczym szczególnym się nie zajmuję, a i tak spotkać się z kimś graniczy z cudem -_-
Czasami przydało by się z kimś zobaczyć, aby nie zdziczeć, jednak wszyscy mają coś na głowie :3
A moję życie rozkłada się tak, że jak inni mogą to, to znowuż ja nie mogę XD

Ban, bo jestem małym jelonkiem stworzonym ze stresu.
Prędzej padnę niż wytrzymam do wyników z poprawy :""
foki przestały działać na odstresowanie ;-;
Ban, bo zbyt dobrze wiem o czym mówisz Jel, mam jutro ustny pl, przez co mam takie wahania nastroju, z paniki w błogi spokój, że nie wyrabiam sama ze sobą ;_; XD

Ban, bo dobry na wieczór 
Ban, bo hej Setciu <3
Jak mija ci wieczorek?