Ban, bo kwaśne robaczki. Pyszne. Ale mam taki dziwny humor, więc no. 
A co do sukienki... Miesiąc minie, i już będzie znośnie. xD
Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 200
Ban, bo kwaśne robaczki. Pyszne. Ale mam taki dziwny humor, więc no. 
A co do sukienki... Miesiąc minie, i już będzie znośnie. xD
Ban, bo wzięłam sobie lightsticka z festiwalu i zaczęłam odwalać coś dziwnego do lighstaber... XDD

Ban, bo postanowiłam zgrać zawartość swoich obrazów w jeden folder, w google drive. Myślę, że w ciągu jednego dnia uda mi się wszystko wrzucić.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-04-2016 o 21h56)

Ban, bo jak zobaczysz jak ja mam to posegregowane to zapłaczesz. XD

Ban, bo robię to po to byś mi wszystko segregowała w wakacje XDDDDDDDDDDDDD

Ban, bo kwaśne robaczki to zacny poczęstunek <3
Jednak może gdybyś Ananasie miała misie i poodgryzała byś im główki to twój dziwny nastrój zmienił by się na supi happy mode <3

Ban, bo przesłało się tylko 3000 obrazów, a to nawet nie połowa :<
I to dopiero pierwszy folder. Ten z 14k zdjęciami chyba sobie odpuszczę xD

Ban, bo to zawsze poprawia humorek! XD
Ale już zaczęłam się robić śpiąca, a jak jestem lekko śpiąca, buzia mi się automatycznie uśmiecha. Nie wiem, czemu. xD
Nie, nie pójdę spać. Za wcześnie. xD
Ban, bo dzielę pokój z potworem.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Skye (24-04-2016 o 22h48)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo chwilę zajęło mi zorientowanie się, co jest na zdjęciu x"
Ban, bo boję się wszystkich owadów tylko pająków nie (dziiiwneee)
Mam, kawałek tortu czekoladowego i wielki pasek czekolady <3
Mama mnie jednak kocha T-T

Ban, bo pająki są paskudne. Fufufu. Fajnie się je tylko zabija. Boru, jak ja odważna się czuję za każdym razem, kiedy ratuję moją BFF przed czymś wielkości czubka małego palca, a co dla niej jest ogromnym potworem. XDD
...Przeglądam róznorakie fanarty Kjutnego Dziecka na Deviantarcie, i tak sobie myślę, że yaoistek jest jeszcze więcej niż myślałam. XDD
Ban, bo ja to nie zabijam pająków, tylko daję im spokój albo wyrzucam za okno :"
Ban, bo u mnie wrzask i zabicie pająka kapciem to już reakcja automatyczna. :'''D
Ban, bo Pine, my jesteśmy wszędzie!!!
Strasznie nie lubię jak ktoś mówi yaoistka, bo to ma już swój właściwy termin, a brzmi on Fujoshi.
Oczywiście Cb Ananasie nie mam na myśli, irytują mnie te, które siebie tak nazywają -_-
Ja też nie zabijam pająków, a tak wgl hejka Jel 
Ostatnio zmieniony przez Likoris (24-04-2016 o 23h06)

Ban, bo akurat zaczął uciekać, nieśmiały jakiś.
Ja nie lubię pająków łamane przez są mi obojętne, gdy żyją poza moim pokojem. Takiemu leniowi do sprzątania dodawać jeszcze pajęczyny.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo o, o tym terminie całkiem zapomniałam, Likosiu! xD Postaram się zapamiętać. :3 Sama obecność fujoshi mnie nie dziwi (Bez nich byłoby nudno!), ale taka ilość już tak troszku. xD
Mi też pajęczaki są obojętne. Tylko obrzydliwe. xD Ale za to moja dobra znajoma wrzeszczy na ich widok, choćby były nie wiem, jak małe. xDDD
Ban, bo na szczęście mimo, że moja lampa (znowu) zniszczona dalej świeci ( co znaczy, że przynajmniej od razu nie muszę kupować nowej, bo i tak mnie nie stać ), i że podstawa (czyli ogon) tym razem się nie ułamała... tylko miecz i skrzydła... No i nie ma głowy... Bogowie jak to creepy teraz wygląda xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-04-2016 o 23h19)

Ban, bo pajonczki to takie lądowe ośmiorniczki i tyle.
Raz na lekcji obok mnie na ścianie był pająk i dziewczyna za mną z piskiem zerwała się z ławki i przesiadła się na drugi koniec sali, a ja zostałam tam taka niewzruszona x")
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (24-04-2016 o 23h19)
Ban, bo małe mnie nie przerażają, ale tego wyczaiłam już przy drzwiach. Nawet moje pudełeczko na owady by go nie zlapało, a ten ślizg wowow, w niecałą sekundę był za szafą.
Szkoda lampy. :<
Ostatnio zmieniony przez Skye (24-04-2016 o 23h22)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Jel to w takim razie są lądowymi posłańcami Cthulhu.
Nie ma się co dziwić Pine ich ilością, prawie każdy jest w pewnym sensie miłośnikiem zakazanej miłości, poza tym to nie jest tak, że lubi się BoyxBoy Love dlatego wybiera się yaoi, tylko zaczyna się lubić BxBL bo przez przypadek się oglądneło anime z tego gatunku 
Ja przy pierwszym podejściu wmawiałam sobie, że drugi bohater to dziewczyna (niby normalne) jednak z czasem (choć w nielicznych przypadkach) robię odwrotnie, kiedy dziewczyna wygląda jak chłopak to automatycznie wolę myśleć, że to facet XD
Biedna creepy lampa Niry

Ban, bo zgadzam się, ale nie będę płakać, bo sensu nie ma (co nie znaczy, że nie ubolewam) . Nową zakupię raczej dopiero chyba na jesień.. (Może coś się sprzeda xd)Tym razem inną..
Likoś Chcesz zobaczyć xd ?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-04-2016 o 23h27)

Ban, bo Nira yes, yes, yES, OH YES!!! Wiem, że jest ze mną coś nie tak ale jadłam czekoladę, także wiecie XD
Tak wgl Nira, będziesz mnie śledzić tym jednorożcem już do końca życia?

Ban, bo pewnie nie. Spokojnie za jakiś tydzień przestanę (przez ten czas i tak na forum mnie nie będzie, albo rzadko będę)
Wysłałam na PRIVA to zdjęcie xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-04-2016 o 23h37)

Ban, bo hej, nawet ja w pewnym sensie lubię miłość między fikcyjnymi chłopcami, dopóki nie jest to dwójka uroczych dzieci. Albo dziecko i pedofil. XDD Wtedy to jest po prostu dziwne, chociaż dopóki to postacie fikcyjne, nie mam nic przeciwko. Nawet ciekawie jest się od czasu do czasu natknąć na piękne kwiatki pośród fanartów. xDDD
...Kto wie, może nawet ja kiedyś się przemienię w fujoshi, skoro tyle tych osób wokoło mnie. xD A to jest już nieprzewidziane jak moje gusta muzyczne.(= q_q =)
Okeej, ja idę się umyć. Mam nadzieję, że jest jeszcze ciepła woda. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-04-2016 o 23h48)