Ban, bo robię styli do Harmoszajkowej Loterii.
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 41 42 43 44 45 ... 200
Ban, bo robię styli do Harmoszajkowej Loterii.
Ban, bo mam nadzieję, że w "co ja tu widzę" trafi się temat z obojczykami. :>

Ban, bo w sumie chyba też mogłabym się za to zabrać wreszcie, ale mi się nie chce. xD Chyba troszku porysuję.
Ban, bo Przeminęło z wiatrem, Casablanca i Śniadanie u Tiffany'ego to obowiązkowa klasyka. ♥
I uwielbiam Humphreya Bogart, styl grania, boru, taki depresyjny marzyciel schowany gdzieś pod grubą skorupą ironii i chłodu.
Hey. :> Też miałam już zrobić, ale ostatnio każda, którą zaczynam sprawia, że się nudzę po dobraniu dwóch elementów, więc poczekam, aż znajdzie się jakaś inspiracja.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo czuję się hipstersko, tylko ja nie biorę już udziału w loteriadzie.

Ban, bo czuję się kosmicznie (?), nigdy nie brałam w tym udziału :V

Ban, bo byłam przed chwilą w kościele i chyba dobrze zrobiłam, bo odrobinę się uspokoiłam ^^

Ban, bo ja w niektórych edycjach udział biorę ;P
Ban, bo ja teraz drugi raz wzięłam udział z myślą, że gra w kolory będzie ciekawa. Poza tym je po prostu lubię i spoko będzie im dorzucać zgłoszenia przy prostych tematach.
I hey Likoś.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo hejka Skaju :*
Strasznie lubię brać udział w loteriadzie <3
Aktualny temat jest mega ciekawy, moje zgłoszenie jest już zgłoszone XD(masło maślane), martwi mnie tylko czy trafiłam, choć w część odcieni ale co będzie to będzie, przynajmniej nie dostanę zawału przez Death Note'a XD

Ban, bo ciężko mi cokolwiek dobrać na tą chwilę. Jest czas, przypomnijcie mi w weekend ;p
Ban, bo teraz jest łikend, Seciu... xDD
Loteriada to naprawdę fajniutka zabawa! 
Ban, bo call me wyrocznia, myślałam o szyjach w "co ja tu widzę". :'D

Ban, bo nagle zachciało mi się zmienić szablon na tumblrze.. Walczę z tą chęcią xD.

Ban, bo do majowego poczekam, dzięki 
Ban, bo pewnie Skaju już tego nie czyta, ale Śniadanie u Tiffany'ego było naprawdę cudownym filmem i pewnie jeszcze do niego wrócę, choć w sumie spodziewałam się czegoś lepszego. A Casablancę mam zamiar obejrzeć w najbliższym czasie. :>
Też uwielbiam Humphreya Bogarta, naprawdę cudowny aktor. ♥
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (24-04-2016 o 21h20)
Ban, bo muszę zrobić sobię przerwę bo przygotowania do matury mi już troszkę głowę zlasowały XD

Ban, bo ja uwielbiam postać Holly, dziewczyna, która szuka lepszego życia i luksusu. Tak naprawdę bardzo zagubiona, ale jednocześnie niezależna. Poczucie pustki po ucieczce od tamtego świata i odnalezienie sensu dopiero po zauważeniu jak bardzo ten nowy świat jest płytki i próżny.
Aww, Casablanca też jest cudowna, przy pierwszym oglądaniu tak naprawdę do końca nie wiesz, jak się potoczy akcja, bardzo rzadko mam tak w filmach. Na dvd był materiał, w którym ich dzieci wypowiadały się, że podobno scenariusz był zmieniany i poprawiany w trakcie kręcenia i nawet sami aktorzy nie wiedzieli, jak się skończy. xD
Ja mam teraz ochotę jeszcze raz obejrzeć filmy z mojej półki. Dłuższa przerwa i odskocznia od życia.
Ostatnio zmieniony przez Skye (05-06-2016 o 10h45)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo uaaa, coś mam dzisiaj wieczorem dziwny humor. Jakbym wszystkiego miała dość jeszcze zanim to zacznę. Tak nie wiem co robić, nawet żelki nie za bardzo mnie cieszą.
Ban, bo matko, zerknęłam na licytację, Sukienka Aurea Zima (
) do tej pory wylicytowana za nieco ponad 20 000 MM, ludzi pogieło XDDD, no ale są tacy, których stać 
Ostatnio zmieniony przez Likoris (24-04-2016 o 21h40)

Ban, bo ja już ją widziałam za sześćdziesiąt tysi, toteż no... xD
Ban, bo coś czuję, że Mineo niedługo ode mnie ucieknie przez to, że ją męczę piosenkami Krula. XD

Ban, bo nie gadaj, ciekawe ile trza będzie poczekać aby była dostępna dla ciągle biednego gracza (mam na myśli siebie XD)
Pine, jak żelki mogą nie cieszyć?
Żelki to całe dobro tego świata!!! A jakie masz?

Ban, bo Zioło, przez Ciebie rzucę wszystko i pojadę w Bieszczady.

Ban, bo aż mi się przypomniał k-pop festiwal przez Danger i Good boy. XD