Ban, bo spokojnie, przesłuchałam <3
Matko, dlaczego ja się ślinie kiedy widzę Oliego, czuję się jak pedofil, on ma 12 lat -_-

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 200
Ban, bo spokojnie, przesłuchałam <3
Matko, dlaczego ja się ślinie kiedy widzę Oliego, czuję się jak pedofil, on ma 12 lat -_-

ban, bo nie wierzę, królik już nauczył się wiać z domku TT TT liczyłam, że miną chociaż te dwa dni zanim znajdę mu klatkę . ____ . o Panie, teraz to mnie siostra rozniesie na wejściu.
Ja z Vocaloidów słuchałam ledwo jednej piosenki tego co ma te długie fioletowe włosy. Jak śpiewa o tym, że sobie harem zrobił.
Ban, bo Sten, patrzę na napis nad twoją sygną i jestem like: Jesteś Steno czy nie Steno?

Ban, bo skąd ja to znam, Likoś...? X'''D Okej, sytuacja nie do końca taka, bo jestem od ciebie dużo młodsza, a chłopiec ten raczej wywołuje u mnie uczucie, że trzeba go koniecznie przytulić i wyściskać! I obślinić.
Olivierek wygląda jak taka mała, urocza, biedniutka sierotka (Jeszcze z zabandażowanym pół głowy!), której trzeba koniecznie pomóc, przytulić, pocieszyć, przygarnąć ją... :'D
Gaukupo, Steniu?
ban, bo o ten ten właśnie. Fajne ma włosy :3 chociaż imię/czycotojest dość zabawne.
Obecnie to ja. W sensie oryginał XD ale Ala równie często siedzi na tym koncie jak się nudzi.
Ostatnio zmieniony przez Steno (23-04-2016 o 23h16)
Ban, bo mnie dziwi jak można słuchać prawdziwych wykonawców, którzy mają głosy mega zedytowane, a co dopiero sztucznych wykonawców... I po co to, na co to?
*nie, nie tłumaczcie mi, i tak idc*
Uf. XD Podpisujcie się jakoś czy cuś. :V
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-04-2016 o 23h17)

Ban, bo Majeran jeżeli nie dostrzegasz w Vocaloidzie ani jednego plusa to nie ma co tłumaczyć, nawet lepiej nie zaczynać tematu bo za długo by gadać XD
Szanuję i lubię kpop ale mogłabym cię równie dobrze zapytać dlaczego słuchasz czegoś (bo o boysbandach, tutaj mowa) co nie zawiera żadnych wyższych wartości i 70-80% piosenek jest o (fuj) miłości XD
Przecie to bez sensu 
Vocaloidów słucha się z miłości do postaci lub jak ja dla tekstów XD
Pine, zostaję jedno wyjście adopcja XD
Fakt, że Oli ma lat 12, a Len 14 jakoś trochę mnie denerwuję, nie wiem czemu XD
Gackpo bo głos udzielił mu Gackt 
Ostatnio zmieniony przez Likoris (23-04-2016 o 23h24)

Ban, bo jezu, jaki tu spam.

ban, bo
Likoś napisał
Gackpo bo głos udzielił mu Gackt /libs/php/pun/views/smilies/big_smile.png
Ostatnio zmieniony przez Steno (23-04-2016 o 23h27)
Ban, bo powinnam dostać order Kapitana Oczywistość. :V

Ban, bo ja słucham tam Vocaloidów i z miłości do postaci (Olivierek! <3), i niekiedy z miłości do tekstów, a czasem i z miłości do samej muzyki stworzonej za pomocą syntezatora śpiewu. :P
Mnie jakoś nie za bardzo denerwuje fakt, że są tacy młodzi. Len zresztą jest mniej - więcej w moim wieku! xD
oWo Tak. Zaadoptuję kiedyś tego dzieciaka. Jeszcze nie wiem, jak, ale jakoś na pewno! XDDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-04-2016 o 23h30)
Ban, bo Steno
Pine, się pomylił przy imieniu fioletowowłosego facia od haremu XD
A Gackt to powiedzmy, że artysta, człowiek, który dał próbki głosu dla Gackpo :3
Nie chodzi mi o to, że są młodzi tylko o to, że Len przy Olim wygląda jak przedszkolak, a to Oli jest młodszy XD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (23-04-2016 o 23h31)

Ban, bo Pine ja po tej fazie przeszłam na One Ok Rock, uważaj :V
Twój gust muzyczny serio przypomina mój sprzed lat.

Ban, bo Liko, większość piosenek na całym świecie jest o miłości. :')
Minio, rzucam orderem z ziemniaka, łap!

ban, bo tak czy siak dalej nie brzmi to przekonująco TT TT
jakby nie mogli mu dać jakiejś hot nazwy...
Ooo ale mógłby się podzielić szamponem z Takeo X`DDD
Jak dla mnie to Oli wygląda na młodszego, ale może coś źle wpisałam w guglach i wyskoczył nie ten co trzeba . ____ .
Ostatnio zmieniony przez Steno (23-04-2016 o 23h34)
Ban, bo jak widzę Oli to myślę, że chodzi o Sykes x"D

Ban, bo pierwszą literkę odgadłam poprawnie, zawsze coś! XDDDDD
Ach, o to, Likoś. Zaczynam już mało kontaktować, wstanie o wpółdo siódmej daje się we znaki. xD No fakt, tak troszkę dziwnie to wygląda, chociaż obstawiam, że to bardziej dlatego, ze Olivierek był narysowany w stylu mniej mangowym, a bardziej... Realistycznym? xD
Minio, zamieniam się powoli w twoją replikę! XDDDDD Kto wie, czy cię nie sklonowali? XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-04-2016 o 23h37)
Ban, bo raczej jest na odwrót Pine z tym klonowaniem :v

Ban, bo nie musisz być wdzięczna, Ana

Ban, bo dziękuje Zioło, marzyłam by dostać order ziemniaka. Kolejny sukses w życiu. Pozdrawiam siostrę i kota sąsiadki!

Ban, bo Zioło
A właśnie w Vocaloidzie nie ma ich tyle i to jest piękne, jest dużo więcej (przynajmniej dla mnie) istotnych tematów, które głównie właśnie one mają w repertuarze 
Wszystko też zależy od piosenki Steno 
Ostatnio zmieniony przez Likoris (23-04-2016 o 23h40)

ban, bo miałam dzisiaj dojść do tylko 240 rozdziału, a już siedzę na 270. Ech.
Och, Zioło, zlevelowałaś w grafikę widzę XDDDD
taki ambitny projekt.
a i ziemniak jaki ładny.
Ach no też właśnie dlatego jaram się tylko jedną nutką od Vocaloidów XD
Chociaż nie. Jeszcze Bad End Night było fajne. Chyba tak się to nazywało.
Ostatnio zmieniony przez Steno (23-04-2016 o 23h40)
Ban, bo mi też się ten ziemniak spodobał. Jest taki piękny. Jak moja twarz.

Ban, bo BEN to ja nawet znam!
O nie, dałam się wciągnąć ;0

ban, bo w takim razie dobry gust, Minoś XD
kurczę, aż sobie puszczę.
Ach, a on dalej ma te boskie włosy <3
Ostatnio zmieniony przez Steno (23-04-2016 o 23h45)