Ban, bo matko Zioło, przez Cb się ślinie.
Jestem piekielnie głodna T-T
Hejka tak wgl o ile ktoś tu jest 

Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 200
Ban, bo matko Zioło, przez Cb się ślinie.
Jestem piekielnie głodna T-T
Hejka tak wgl o ile ktoś tu jest 

ban, bo yo yo.
Aż mi teraz wstyd, bo sama się wcześniej nie przywitałam.
Także ode mnie spóźnione Eloszka XD
Ban, bo przypaliłam cebulę i przez to całość była raczej słaba, ale w tych niewielu miejscach bez cebuli było okej. XD

ban, bo co tam jeszcze dodawałaś do tych jajek?
Ban, bo witam Likoris
Eheh, chyba znowu się skuszę na nowe koraliki xd
Ban, bo tę zjaraną cebulkę, starty ser i szynkę. Do pierwszej zapomniałam dodać soli i pieprzu, ale do drugiej już dałam i była lepsza. XD

ban, bo w sensie, że jakiś inny wzór koralików czy kolos? . ____ .
nope, miał być kolor. Kolor.
I mówisz, Zioło, że da się to jakoś jeść.
Ostatnio zmieniony przez Steno (23-04-2016 o 20h58)
Ban, bo nowy rodzaj robótki koralikowej już ogarnęłam, ale chyba potrzebuję domówić TOHO do jednej bransoletki... Więc kusi, a że promocje, to podwójnie!
Ban, bo mnie nie stać nawet na przyjaraną cebulę T-T W tym domu nie ma cebuli! XD Moja egzystencja robi się coraz bardziej żałosna, nawet studenci w akademiku mają więcej jedzenia niż ja -_-

ban, bo no nie powiedziałabym, Likoś :`D u mnie w lodówce ostatnio tylko ser i kilka plasterków szynki. Chyba, że u Was ci studenci jacyś bogatsi.
Ładne zakupy się szykują, Seciu ; )
Tylko życzyć żebyś nie poszła z torbami.
Ban, bo to to się przyda xd
Koralików tyle, takie piękne, a tu się trzeba ograniczać...
Do popatrzenia: kadoro.pl i wyszukajcie sobie TOHO 8/o na przykład.
Ban, bo Steno, nie masz jajek/chleba?
Ja bym zrobiła jajka sadzone na szynce i zasypała serem. Albo grzanki z serem i szynką.

Ban, bo Zioło, robisz na smak! ;<
Ban, bo Steno, masz w tej lodówce więcej niż ja T-T
Trza będzie chyba wbić do brata i okraść go z suchego prowiantu XD

ban, bo na czym Ci ja będę smażyć te jajka TT TT współlokatorka ostatnio spaliła patelnię. Nie to żebym i tak wcześniej się dotykała do kuchenki.
Kurczę, Likoś...może wspomóc Cię kromka chleba? XD
Tyle koralików do wyboru *^* tydzień by mi zajęło zdecydowanie się, które chcę.
Ban, bo tydzień to może nie, ale parę godzin bym przysiedziała nad nimi 
Ban, bo Steno, biedaku. XDD Byłam przekonana, że opowieści o studentach to w większości mity, a tu proszę. :"D

Ban, bo dajesz Steno XD, internetowy chleb leszy niż żaden XD

Ban, bo chyba nie mam na poniedziałek pracy domowej, wow, czuję się wolna. :')

ban, bo jak przyjdzie wypłata to ja się będę śmiać ze studenciaków biedaków. Przez jakieś trzy dni zanim znowu zbankrutuję X`D
a prosz, Likoś
Ostatnio zmieniony przez Steno (23-04-2016 o 21h32)
Ban, bo dziękuję, za pyszny posiłek, kto by pomyślał, że chleb smakuję jak powietrze XD
Matko, przez bibliografię zaraz dostanę gorączki T-T

Ban, bo smacznego internetowego chleba, ja mam w lodówce torta (CO Z TEGO, ŻE NIE MÓJ, MOGĘ GO W KAŻDEJ CHWILI ZEŻREĆ! XD), a na stole sałatkę. (y) *Sadyzm*
No i zdziwiłam się zawartością playlisty, na którą wrzucam wszystkie piosenki, które dosłuchałam do końca, i chociaż w minimalnym stopniu mi się spodobały. Niesamowite, co ja tam mam. A jak teraz podczas fazy na Vocaloidy dochodzą nowe pozycje... XDD
Ban, bo Pine wczoraj znalazłam piosenkę Voca, której słuchałam jak byłam mała, normalnie nostalgia mnie spoliczkowała :3

Ban, bo a jaką konkretnie? 
Ban, bo znalazłam fajną stronę i dodałam ważny link do sygny. 8 )