Ban, bo po prostu w słowie smutne kryje się nazwa gatunku, to nic skomplikowanego. :>
Prawdziwie smutne historie to angsty. :V

Strony : 1 ... 185 186 187 188 189 ... 200
Ban, bo po prostu w słowie smutne kryje się nazwa gatunku, to nic skomplikowanego. :>
Prawdziwie smutne historie to angsty. :V

Ban, bo teraz rozumiem.
Ty
xDD

Ban, bo jestem dzisiaj jak kot. Mam mnóstwo energii, ale wolę leżeć w łóżku.

Ban, bo zapoznam cię z moim kotem i będziecie razem leżeć

Ban, bo w takim razie jesteś jak mój kot!
Omg, ale Sandał ładnie śpiewa, nie wiedziałam. XD

Ban, bo łóżko jest najlepszym czworonożnym przyjacielem człowieka, to co się dziwisz! XD
Ban, bo zaraz mi się jedyne źródło internetu w samochodzie rozładuje
Chlip Chlip 
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (06-07-2016 o 13h56)

Ban, bo wczoraj już poznałam koty swojej koleżanki i zostawiły pamiątki na mojej skórze xD.

Ban, bo moje zwierzę też zostawiło mi zadrapania ostatnio. XD Ale nie bolało!

Ban, bo jak wszyscy o drapaniu, to ja powiem, że skaleczyłam się klawiaturą w nogę. Dwa razy w tą samą nogę w jednej linii.
Trzeba mieć talent do czegoś takiego. 

Ban, bo ojeju, majestat mi się rozwalił na wykładzinie i się myje. :'))

Ban, bo mam nadzieję, że Twój majestat mnie polubi, chociaż żaden kot mnie nie lubi, chociażby z tego powodu xD.

Ban, bo jeśli nie będziesz dotykała brzucha mojego kota i będziesz go karmiła, to może cię polubi.

Ban za bycie pierwszą na liście uzytkowniczka pod względem ilości postów, szacun~

Ban, bo dziękuję ~ Naczelny nolife forum - to właśnie ja. :')

Ban, bo nie mam pomysłu co zrobić sobie na obiad.
Ban, bo zapytaj Onet xDD
Tam na pewno powiedzą ci co powinnaś zjeść

Ban, bo w sumie co mi zaszkodzi. Chociaż pewnie i tak skończę na zupce chińskiej, lub kanapce. Bo na coś kreatywniejszego, jestem za leniwa. Poza tym kuzynka zjadła mi już całe sushi, które zostało.
Ban, bo zjedz naleśniki. Dobre są. XD
Tak btw, to epickie tło ustawiłam sobie na fejsbuku. Co ja do jasnej ciasnej mam ostatnio z tym motywem galaxy walonym w miękkim świetle na najwyższą warstwę? XDDD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-07-2016 o 15h10)
Ban, bo przemyślę tą propozycję.
Twoje tło, mnie wręcz urzekło. xD
Ban, bo ja i Madzia wyglądamy pięknie z główkami Tarda~! Co z tego, że dzieUo na odwal robione? XD Hyh, pasuje do tego syfu, co mam na fejsbuku. xD
NALEŚNIKI Z NUTELLĄ I BANANEM SĄ NAJLEPSZE~! *UUU* SAMA SOBIE CHYBA TAKIE DZISIAJ ZROBIĘ~!
Ban za milordzkie wąsy w podpisie na forum~
Ban za wyprzedzenie po takim czasie przerwy, nie spodziewałam się tego xD
Ostatnio zmieniony przez homlvs (06-07-2016 o 15h28)

Ban, bo jestem jak nindża, wyprzedzam w najmniej oczekiwanym momencie~! XD
Ban, bo właśnie miałam to na końcu języka xD

Ban, bo u mnie niebo płacze.
Przed chwilą miałam stan przedzawałowy, gdyż bardzo silny wiatr zamknął mi okno.