Ban, bo daj mi chwilę to ci wytnę, Mcnę ^^
We are in noir

Strony : 1 ... 183 184 185 186 187 ... 200
Ban, bo daj mi chwilę to ci wytnę, Mcnę ^^

Ban, bo to moze trochę zryć psychikę niektórych użytkowniczek xD

Ban, bo przycięłam, chwytaj xD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo dziękuję ^.^
Ten podpis jest bardziej rakowy, niż te kaczki xD

Ban za przycinanie, bo teraz nie widać brzuszka zbyt dobrze, mogłaś trochę zmniejszyć najpierw. '-'
I kichaj się, ja chciałam zrobić mema z piesełem, ale sis wzięła lapka.
Makneł pls czemu wyprzedzasz
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (06-07-2016 o 10h49)

Ban, bo cichaj się sama1!1!! Jak się zmniejsza to na jakości tracą. I huehue, kto pierwszy ten lepszy.

Ban, bo za karę nie dałabym ci Kaisoo, ale muszę z fona na przeglądarkę przerzucić i normalnie się nie chce wkleić. XD

Ban, bo chciałam iść dzisiaj do zoo, ale jak patrzę na pogodę, to jedyne czego chcę to snu.
Ban , bo ja większość czasu dzisiaj siedzę w ałcie ktoś ma pomysł na zabicie czasu?

Ban, bo polecam lekturę słownika ortograficznego. '-'
Ej, ale poważnie, jak byłam w zerówce, czytałam sobie słownik ortograficzny, bo miałam taki z obrazkami i wierszykami. XDD

Ban, bo polecam policzyć włosy, iść spać, lub powkurzać ludzi. Ja tak często robię, gdy mi się nudzi. Chyba że masz pod ręką jakąś książkę. Wtedy możesz poczytać.
Ban, bo ja zawsze z siostrą mówiłyśmy sobie numer strony i czytałyśmy pierwsze wyrażenie z encyklopedii czy słowników, na jakie wpadłyśmy xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (06-07-2016 o 12h18)

Ban, bo nie mam rodzeństwa i nie mam z kimś słowników czytać 

Ban, bo skaczę sobie po pokoju śpiewając Exo, noładnie. XD

Ban bo ja też tak robiłam, ale teraz jestem samochodzie i nie mogę SMUTECZEK xDD

Ban, bo mam rozkminę, czy wrzucać rozdział jak dokończę kolejny, bo jeden już dziś opublikowałam. XDDD Dobra, wrzucę jutro. '-'

Ban, bo ja dziwnym trafem jakiś czas temu też sobie puściłam EXO, i też sobie wyję po koreańsku. XD Przypadeg~? xD
Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że nie jestem gejpoperką. XD
Ban, bo ich głosy porwą każdego!! XDD Ananas, czego słuchasz?

Ban, bo Ananas jaka gejpoperka xDD
Ty mi tu sobie ze mnie nie żartuj 

Ban, bo ta nazwa jest bardzo adekwatna, o co ci chodzi. XDDD

Ban, bo w sumie ciągle shipuje z tobą XiuChen'a xDD

Ban, bo do tej pory widziałam cię chyba tylko w tym wątku toteż zgaduje, że jest on twoim ulubionym ;>
Ban za wyprzedzeniem mnie, tego to ja się nie spodziewałam~
Ostatnio zmieniony przez homlvs (06-07-2016 o 12h53)

Ban, bo El Dorado słuchałam. XD
A nazwa jest bardzo adekwatna, nawet sygna Zioła to mówi! XD
Ban, bo lubię tą piosenkę

Ban, bo masz całkiem pasujący avatar do sygnatury pod względem kolorystycznym co ładnie wygląda (: