Ban, bo ja miałam ostatnio stan przedzawałowy, gdy wczoraj nad rzeką zakradł się do mnie jakiś kot sąsiada. XD Ciort był cichy i przebiegły!
Strony : 1 ... 186 187 188 189 190 ... 200
Ban, bo ja miałam ostatnio stan przedzawałowy, gdy wczoraj nad rzeką zakradł się do mnie jakiś kot sąsiada. XD Ciort był cichy i przebiegły!
Ban, bo mój kot jest na tyle przebiegły, że poszedł za mną do toalety, a zorientowałam się dopiero gdy wychodziłam, bo siedział przy drzwiach.
Ban, bo mój kot tylko śpi i je. :V Ewentualnie czasem się łasi i mnie gryzie.

Ban, bo mój kot za to przyprowadza kawalerów, i stara się o małe kotki na dachu samochodu mojego taty... Tudzież na środku podwórka! D:
Ban, bo ja mam dla które są do siebie idealnym kontrastem. Jeden jest energicznym potworem, a drugi leniwą kluchą. Na szczęście niedługo oddaje jednego z psów nowej właścicielce, bo miałam go przetrzymać dopóki taka się nie znajdzie.
Ban, bo ja swojego kota na szczęście jeszcze nie przyłapałam w takiej sytuacji. XDD Może mamy we wsi niedobór kocic? :'D Ewentualnie to damy sprowadzają, a faceci za nimi łażą i w żadnym przypadku nie jest na odwrót. :V

Ban, bo ja mieszkam w kamienicy, a koty najdalej to na balkon wyjdą. xD
Ban, bo poddaję się, chciałam pograć w inne gry, ale co chwila ktoś mnie wyprzedza. 

Ban, bo z rana mi się nudziło i prawie nikogo nie było, a teraz jest ruch jak na rynku.
Ban, bo mi się nudziło do tego stopnia, że nauczyłam się zapisywać swoje imię cyrylicą... Ciort wie po co. XD
Ban, bo ja dzięki oppie umiem napisać "Ola" w hangulu. :'D

Ban, bo nie rozumiem połowy tego co piszesz xD

Ban, bo oppa to "starszy brat", kobiety tak określają starszych od nich chłopaków. A hangul to alfabet koreański. xD

Ban, bo hangul jest fajny, z tego powodu koreański jest jakoś... Szósty w kolejce jako język, który chciałabym umieć. XD
Nie mogę ścierpieć tego, że wszystkie języki, jakich uczę się w szkole, zapisywane są alfabetem łacińskim. XDDD
Ban, bo wróciłam do Krakowa
Siedzę teraz a łóżku ze swoim kotem Bellą.

Ban za kpop, widzę, że sporo osób na forum się w tym lubuje~

Ban, bo ja tam mam ostatnio fazę na Vocaloidy, a kejpop to tylko okazjonalnie. xD Ale fakt, dużo tu gejpoperek. xD
Ban, bo chciałam zrobić sobie obiad, ale najadłam się bułką. Chyba jakąś lepszą kolację sobie zrobię :v

Ban za bułę, ja lubię takie mleczne, przepyszne są :v

Ban, bo mamusia robi obiad, mniam. <3 Mam nadzieję, że będzie szybko.

Ban, bo tak apropo bułek, to chyba sobie zrobię chlebek ze smalczykiem. Mniam! ;w;
Ban, bo ja głodna nie jestem, bo tortille zjadłam.^3^

Ban, bo ja będę miała kurczaka z fetą i szpinakiem. :'DDD

Ban, bo to całkiem dobre połączenie *-*

Ban, bo masz prześliczne gify, baaardzo mi się spodobały ^^