Ban, bo ja w Warszawie byłam kiedy miałam 4latka i nic nie pamiętam oprócz mojego głupiego tekstu.
Moja mama: "Madzia idziemy na Łazienki "
Ja :" Ale ja nie chce do toalety"

Strony : 1 ... 182 183 184 185 186 ... 200
Ban, bo ja w Warszawie byłam kiedy miałam 4latka i nic nie pamiętam oprócz mojego głupiego tekstu.
Moja mama: "Madzia idziemy na Łazienki "
Ja :" Ale ja nie chce do toalety"

Ban, bo ja pierwsze wspomnienia kojarzę chyba od 6 roku życia. Nie ważne ile się skupiam nad tym, żaden obraz nie przychodzi mi do głowy.

Ban, bo ja pamiętam takie urywki z życia jak szczepienia, zabawy w przedszkolu.

Ban, bo moje najwcześniejsze wspomnienie jest gdzieś z czasów, gdy miałam... Dwa latka? XD To moja siostra czesząca swoje ciemne, czekoladowe włosy, zanim jeszcze przefarbowała się na blond. XD
Ban, bo jedno z moich najwcześniejszych wspomnień to jak mama robiła mi zastrzyki i pokazywała żubry w tv, żeby odwrócić moją uwagę. XDD
I jeszcze jak miałam świnkę w Sylwestra i fajerwerki oglądałam jak ktoś mnie trzymał na rękach. XD
Potem przedszkole i tak dalej. ~ Z tego okresu mam nawet sporo wspomnień, ale dopiero po obejrzeniu nagrania z parku zabaw dowiedziałam się, że przyjaźniłam się z dziewczyną, która teraz jest raczej typowym, wrednym pustakiem. '-'

Ban, bo jednak przypomniałaś mi coś z moich najmłodszych lat xD!
I jak to się mówi, ludzie się zmieniają.

Ban,bo masz racje ^_^

Ban, bo powiedzcie mi...
Czy chodzenie w kapciach, z herbatką w łapce nad rzekę, i siadanie na jej brzegu późnym wieczorem, a następnie gadanie do siebie o pierdołach oraz ciche śpiewanie Cicha Noc jest chociaż troszkę normalne? XD Znaczy się... Wam też się zdarzyło coś w podobnym guście? XDDDD
Ban, bo nie, zdecydowanie nie. Sori. XDD Takie rzeczy tylko po ananasie.

Ban, bo dla mnie zależy jak daleko jest ta rzeka. Jeśli nie w pobliżu, to trza wziąć jeszcze przekąski. xD Za żarełkiem to i Skaju by poszła w kapciach posłuchać monologu i śpiewu Ananasa.
Ostatnio zmieniony przez Skye (06-07-2016 o 07h54)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan,bo to nienormalne jesli szlafroku nie weźmiesz xDD

Ban, bo dzień dobry ^^

Ban, bo dzisiaj na dworze pizga złem. I jest chyba dość chłodno. '-' Alleluja że nie muszę wychodzić.
Serio, 20 minut bez posta i oczywiście musiałam zostać wyprzedzona. XD
bry dzień
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (06-07-2016 o 09h14)

Ban za zimno, bo u mnie taka sama pogoda co niezwykle mnie raduje ^^

Ban, bo u mnie w miarę ciepło, ale jak wrócę do Krakowa to pewnie zimno będzie -_-

Ban, bo skopałam ścianę podczas snu i noga mnie boli. Potrzebuję mniej agresywnych snów xD.

Ban za skopanie ściany, ja zwykle spadam z górnej części łóżka piętrowego także znam ból xD

Ban, bo nie wiem czy szukać sobie kompletu z Romeo, Maddałn czy Voisper '-'

Skye napisał
Ban, bo dla mnie zależy jak daleko jest ta rzeka. Jeśli nie w pobliżu, to trza wziąć jeszcze przekąski. xD Za żarełkiem to i Skaju by poszła w kapciach posłuchać monologu i śpiewu Ananasa.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-07-2016 o 10h15)
Ban, bo ta nowość na profilu jest całkiem ciekawa xD

Ban, bo chciałam dać ci dwa, ale jak się kliknie po raz drugi, to się usuwa. XD chlip chlip

Ban, bo dzięki xD
Wow, sporo ostatnio nowej grafiki weszło.

Ban, bo ciekawe, czy będzie coś w rodzaju wyborów miss w drugiej turze! XD
Aż z zaskoku też ci łołnęłam! XDD
Przyznaj wow! *Facepalm* XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-07-2016 o 10h28)
Ban, bo dziękuję znowu xD
Komicznie to brzmi.
Link do zewnętrznego obrazka

Ban, bo nie potrafiłabym powiedzieć wow na głos XD
Jest osoba, która moglaby zmniejszyć te gify do rozmiarów sygnatórkowych?