Ban, bo nie, nie obraziłam się, Mineo. XDDD Sama teraz śmiechłam. XD

Strony : 1 ... 158 159 160 161 162 ... 200
Ban, bo nie, nie obraziłam się, Mineo. XDDD Sama teraz śmiechłam. XD

Ban, bo nie miałam zmieniać swojego pięknego zestawu przynajmniej z tydzień, ale cóż... uzależnienie uzależnieniem.

Ban, bo 8h temu wyszedł nowy album od TFK i jest taki adlszknadlkznadsza aaaaaa jejciuuu
Ban, bo ja się tak czułam tydzień temu z EXO xD

Ban, bo ale ajejijujasizdjaz QwQ muszę od razu ściągnąć bo nie stać mnie na kupno płyty bo odkładam hajsy XDD
Ban, bo jak na 11$ to nie jest taki drogi xD Za EX'ACT chcą prawie 30 o.o. Jakim cudem pobili Beyonce w sprzedaży xDDD

Ban, bo z przewalutowanie jeszcze. Poza tym nie mam hajsów, odkładam bo będą potrzebne za chwile x'D
Ban, bo wzięłam to pod uwagę :p. Śmieję się tylko jak ceny się od siebie różnią.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-06-2016 o 14h17)

Ban, bo aaaaaa, muszę oddać sis laptopa, wae. '-'

Ban, bo jeden z moich psów tak boi się piorunów, że wszedł pod stół.
Ban, bo u mnie słoneczko.
Ale rano, gdy musiałam iść pieszkiem do szkoły, padało. ;w;
Ban, bo zazdroszczę bardzo, Pine. U mnie ciągle leje i błyska piorunami. *nasłuchuje kolejnych grzmotów*
Kiedy to słoooońce?!
Jest piątek, a trwa rozmowa o pogodzie... :V
Ostatnio zmieniony przez Koniara15 (17-06-2016 o 18h00)

Ban, bo za... 4 godziny jadę do Piotrkowa na pociąg... A potem do Władysławowa. '-' Ktoś jeszcze chce pocztówkę?

Ban, bo ja chce, ja chce!
Chociaż i tak oczekiwałam, że mi wyślesz bez proszenia xD

Ban, bo chciałam poćwiczyć praktykę przed egzaminem, ale buntuje mi się program ghhhhhrh
ban, bo chcę dobić posty do 10 000 XD

Ban, bo powodzenia Yubiś~
Ban, bo dziękuję rodzicom, będziemy mieli drugie 500 zł na dziecko. : )))))))))))))

Ban, bo nudziło mi się do tego stopnia, że naysowałam Oliverka kimiącego w zarypiastym kigurumi. Nie wyszedł. XDDD
Majeranku, a cieszysz się z tego? XDDDD
Ban, bo w końcu aktywowałam promocje z kuferków i niby wszystko miałam odblokowane, a mało kupiłam ._. A nie musiałam tyle czekać z uzbieraniem kasy.
hej tak btw
Ban, bo hej Jelon '-'
Wróciłam z występów i przyznam, że przy Brzozowskim to Steczkowska wypada o wiele, wiele lepiej :0

Ban na dzień dobry!
*Wowow, przed dziewiątą! :O*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-06-2016 o 08h59)
Ban, bo bry dzień! To faktycznie wyczyn wstać przed 9.00 x"D

Ban, bo Pine, jedyne co mi się podoba w ciąży mamy to właśnie 500 + '-'
Wiem, wiem, materialna świnia jestem.

Ban, bo może jeszcze pokochasz młodsze rodzeństwo :V
Pytałam się wczoraj mamy, czy chciałaby jeszcze małe dziecko xD Dowiedziałam się, że ona nie, ale tato owszem. Uhhh xD