Ban, bo dopiero teraz uświadomiłam sobie, jak patrzyłam na zdjęcie mojej klasy że wszyscy wyglądamy na zdrowych inaczej.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Strony : 1 ... 136 137 138 139 140 ... 200
Ban, bo dopiero teraz uświadomiłam sobie, jak patrzyłam na zdjęcie mojej klasy że wszyscy wyglądamy na zdrowych inaczej.
Ban, bo już już, wróciłam! ;D Nie spodziewałam się, że tak będziecie za mną tęsknić... xD
Cóż, Skajuś - jesteś przesympatyczną osobą, i to nie idzie w wątpliwość, że Ciebie nie da się nie lubić, więc wiesz, z tamtą nie masz poza wyglądem nic wspólnego! xD Uh, tamta babka charakterek miała okropny. W zasadzie to najbliżej jej było do... O! SyFowej Amber! XDD Całe szczęście, że tylko rok była ze mną w jednej szkole. Niby widywałam ją ledwo raz dziennie, ale dzionek potrafiła nieźle zepsuć nawet jednym takim spotkaniem. >.>
Likosiu, możesz się żalić, nie mam nic przeciwko! xD Chociaż... Cóż, ja sama nie wiem, czy mnie też zmordowałby, czy nie, bo oglądałam go w środku nocy, i większą część uwagi przeznaczałam na nasłuchiwanie, czy mama nie idzie. XDD
Ach, i z radością pomogę wam w ukatrupianiu! XD
Plus, Roza, na zdjęciach klasowych prawie zawsze tak jest. xD
...Ten uczuć, kiedy w jednym poście odpisujesz na dwadzieścia. XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-06-2016 o 21h26)
Ban, bo brzmi jakbyś wygooglowała bardziej ''pepero game'', Skye.
I dzięki Zioło T^T
Ostatnio zmieniony przez Mineo (06-06-2016 o 21h20)

Ban, bo się witam znad koralików 
Ban, bo może Skye żałuje, bo też by zjadła...?
AWW JAKI MAM BJUTI ZESTAW, DZIĘKI ANA
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (06-06-2016 o 21h31)

Ban, bo witaj. Nudzi mi się aż tak że przeglądam pamiątki z Londynu.
Ban, bo nie ma sprawy Zioło. Lubię Ci zmieniać zestawy
O szlag, zapomniałam xDDD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (06-06-2016 o 21h33)

Ban, bo o rany, ale ze mnie przypał XD

Ban, bo na nudy to czasem najbardziej zwariowane opcje są spoko 
Ban, bo dla was "pepero game", a dla mnie "pocky game". Grałam kiedyś z koleżanką i dość ciekawie się to skończyło XDDD
Skaju czuję podobnie, moje kończyny to aktualnie straszne niedowłady, są jak gumiżelki ¯\_ಠ_ಠ_/¯ ale jakoś leci.
Ja tam Skaja kocham, przynajmniej internetowo XD Choć wiem co Pine miała na myśli z tym podobieństwem. Czasami poznajesz kogoś tak okropnego, że zapada ci w pamięć i kiedy ktoś podobnie wygląda lub ma tak samo na imię to odrazu przypomina ci się tamten dziad.
Ja np nie mam szczęścia do imienia Ola, każda Olka jaką znałam w realu, musiała okazać się albo niestabilnym emocjonalnie stalkerem albo bardzo fałszywym przyjacielem, który do samego końca chciał uprzykrzyć mi życie (¬_¬")
Apropos Skaj ma prześliczną twarz, tak wyglądając masz prawo być dla mnie wredna wybaczam . . . . i tak jestem trochę płytka, nic nie poradzę XD
Ananas, te uczucia w ostatnim odc. Kiznaivera mnie zmęczyły, za dużo uczucia w uczuciu. Trigger się nade mną znęca!!!

Ban, bo ja kocham ludzi, przy których mogę robić wszystko, dosłownie każdą bzdurę, która mi wpadnie do głowy. W ogóle to przykre, że jak zaczynam się śmiać, to niektórzy sugerują, że za dużo wypiłam. Jeszcze smutniejsze, że niektórzy nie potrafią się śmiać bez trunków.
Ale czasem dziwny ze mnie ludź, więc w sumie nie dziwi mnie nic, co ludzie mogą o mnie powiedzieć. Amber też lubię, nawet mnie bawi. xD
Hey Seciu. ♥
Słodkie. :> Ta gra Mineo. Ten uśmiech naj.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo słyszysz Ola, nie zdradzaj się, że masz tak na imię!
Jak ja się śmieje to się ludzie irytują ._.

Ban, bo chyba wyprowadzę psy na dwór.
Psów mi się zachciało a park 30 minut drogi stąd.
A może by tak kuzyna namówić.
Ban, bo czeeeść Skye ♥♥
Ban, bo Skaju, przynajmniej ci się trafiło hetero, a nie na przykład Sexing (to nazwa shipu, nie patrzcie tak!).
Ps.: Ten DO na końcu, pls

Ban, bo jednak uciekam.
Jeszcze mnie na stosie spalą za moje imię.
A mogłam być Adrianem.
Ban, bo nie ma to jak mieć na wycieczce nauczycieli za ścianą xD
ale to nic nie przeszkadza :>
Ostatnio zmieniony przez Iremi (06-06-2016 o 21h50)
Ban, bo
♥Likoś napisał
Ja tam Skaja kocham, przynajmniej internetowo XD
Ale i tak mam młody pyszczek. xDSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Pineapple napisał
...Ten uczuć, kiedy w jednym poście odpisujesz na dwadzieścia. XDD
Ostatnio zmieniony przez Skye (18-06-2016 o 15h31)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo jakich momentach? Oni jedzą słodycze. :V

Ban, bo gdy miłość do słodyczy wywołuje uśmiech. XD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo jak ja się zaczynam śmiać to albo stwierdzają, że jestem chora psychicznie, albo że się czegoś naćpałam. I potem patrzą z takim politowaniem... xD
Ja też kocham Skajusia! I Likosia! Kocham was wszystkie! ♥ Serio, przyjemna grupka osóbek się tutaj zebrała. xD
Mwh, Skajuś jest śliczna, tylko no... Skojarzenia, skojarzenia. xD Ananas się cieszy, że Likoś wie, o co mi chodzi!
I cóż, ja tam przy tych scenach bUlu miałam absolutnie zachwyconą buźkę... Lubię, gdy bohaterowie animu cierpią. xD Chociaż moim zdaniem za dużo dramowatej dramy tam wepchnęli. A ich relacje zaczęły mnie niesamowicie bawić. I ten Katsuhira... Och, psychika kobiet jest dla niego zdecydowanie za skomplikowana! XDD
Ban, bo jakby nauczycielka pytała, to mam na ręku tekst piosenki. :V
ps tak wiem, bazgrzę

Ban, bo nawlekłam koraliki i przerzuciłam się na Chatę, bo i tak pora spać lada chwila, więc dobrej nocki! 
Ban, bo wprowadziłaś ściąganie na wyższy poziom, Zioło xD.

Ban, bo myślałam o tym już kiedyś, ale Maknę na jakiejś grupie spytała, czy ktoś robi kpopowe ściągi i tak sobie pomyślałam, że jak innym się udaje to mi też powinno. XD