Ban, bo to nie jest jakaś zasada czy coś, po prostu inni nie czają o czym piszemy, bo nie ogarniają k-popu. XDDD

Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 200
Ban, bo to nie jest jakaś zasada czy coś, po prostu inni nie czają o czym piszemy, bo nie ogarniają k-popu. XDDD

Ban, bo ja zamiast się uczyć do sprawdzianów, których swoją drogą mam juto kilka, piszę na forum. Brawo ja 
Ban, bo ja jak nie dostanę ze sprawdzianu z histy piątki, to nie będę miała na koniec roku, ale kompletnie olałam dziś naukę... Eh, nauczycielka mnie zabije. 

Ban, bo mam to samo, ale muszę poprawić sprawdzian z tego przewspaniałego przedmiotu. Mam nadzieję że dam radę.
Ban, bo mam ogromną nadzieję, że odwoła ten sprawdzian, chociaż trochę w to wątpię...

Ban, bo ja mam jutro ostatni termin.
Co najlepsze połowa klasy idzie ze mną, co również oznacza że będzie wojna.
Ban, bo zaraz oślepnę i uduszę się przez alergię. Nah, mam kijowe leki.

Ban, bo ty się udusisz, a ja zasmarkam.
Ban, bo aaah, jak dobrze nie mieć żadnej alergii tylko katar przez cały rok!

Ban, bo dlaczego większość, modeli Oliverka jest albo zbugowana, albo kijowaaa? ;w;
Tyłeczek mnie booooliiii! ;w;
Tja, niby narzekam, ale się śmieję, coś jest ze mną nie tak? XD
Ban, bo jesteś zdrowa, Pine. Też lubię narzekać na wesoło. Czasami.

Ban, bo zastanawiam się co jest gorsze katar przez cały rok, czy alergia na prawie wszystko, od pyłków, po orzechy.
Ban, bo kurczaki, mam napis niby zmniejszony ale i tak mi ścina sygnę...
I katar, zdecydowanie katar. Jak masz alergię na jedzenie, to nie możesz jeść. 
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-06-2016 o 22h25)

Ban, bo rozumiem katar jest gorszy od głodówki XD
Ban, bo esu, co ja napisałam? XDD Miałam na myśli, że alergia gorsza. XDDDDDDDDDD

Ban, bo dam miliony temu, kto dyskretnie usunie mnie z tego świata xD

Ban, bo ja dam miliony temu, kto wyjaśni mi o co chodzi z konceptem Exo. SM, tyle wystarczy?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-06-2016 o 22h38)

Ban, bo widzę łatwy sposób na szybkie zarobienie paru milionów. 
Ban, bo nie sądzę, żeby Ana łatwo dała się zabić, a wyjaśnienie konceptu Exo chyba nie istnieje. XD

Ban, bo dokładnie, Liko się jeszcze nie udało mnie dorwać ;0

Ban, z tym drugim to się zgodzę, ale jak odpale kontakty to kto wie może i cię znajdę, albo najwyżej kupię sobie lizaka. I na tym się skończą marzenia milionera.
Ban, bo nasza droga Maknae zaprosiła mnie do Maddownowej grupy na fb i chyba dostałam langustę...

Ban, bo idę w końcu pouczyć się historii.
Żegnam.
Ban, bo fighting! Ja też powinnam, ale jak dla mnie pora już późna i mózg mi się wyłączył, więc po prostu pójdę spać.

Ban, bo nie wyobrażam sobie sytuacji, w której miałabym się teraz uczyć ;_; A pasowałoby, bo do października tak naprawdę niewiele czasu zostało, a obiecałam sobie, że będę ogarniać w wolnych chwilach javę. Well, tutorial czeka wciąż w zakładkach i się kurzyć zaczyna :v
Ostatnio zmieniony przez AyuKim (05-06-2016 o 23h10)