Ban, bo Zioło ma posiłki w szkole? O_o

Strony : 1 ... 114 115 116 117 118 ... 200
Ban, bo Zioło ma posiłki w szkole? O_o

Ban, bo mamy stołówkę, 5 złotych za obiad... Już od dawna nie płaciłam, rebel. :V

Ban, bo ja w gimnazjum miałam zajęcia kulinarne xD Może ktoś jej podrzucił xD?
...e dobra, nie ważne
Burza idzie ]:^D
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-05-2016 o 15h24)

Ban, bo kurka wodna, jestem koszmarnie głodna, ale do przyjazdu mamy jeszcze półgodziny. 

Ban, bo grzmi i właśnie zaczyna padać (chyba nawet drobnym gradem ???)
W moim gimnazjum nie było jedzenia, tylko w sklepiku szkolnym były czekoladowe lizaki (nie można ich nigdzie dostać więc robiły furorę) ^^

Ban, bo nam od półrocza zlikwidowali sklepik i nikt nie wie dlaczego. :C

Ban, bo nam od początku roku zlikwidowali sklepik, ale od półrocza samorząd zaczął prowadzić. Teraz nie za wiele tam jest. xD
O, co tak nagle cicho? :<
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-05-2016 o 16h41)
Ban, bo może zlikwidowali Majeranku przez to, że miało nie być niezdrowych rzeczy?
U nas jest nadal, ale panią w sklepiku zmienili, ceny podnieśli, ale przynajmniej dobre naleśniki i bułki zostały ;D
Po za tym jak kulturka nakazuje. Witajcie.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (24-05-2016 o 16h47)

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo były nie tylko niezdrowe... Zresztą, te niezdrowe wywalili i zostały głównie te smaczne. XD
Btw, siemano. Dawno cię nie było, nie? xD

Ban, bo można i tak xD
U nas nie było za bardzo co wywalać.
O, ktoś zauważył, że mnie nie było xD

Ban, bo sklepiki szkolne w większości to własność prywatna, gadali też w wiadomościach, że pozbycie się niezdrowego jedzenia dużej liczbie właścicieli się nie opłaca, a co za tym idzię będą zamykać swoję maciupcie przedsiębiorstwa, więc może dlatego zamkneli u Majerana XD

Ban, bo robię prezentację i na jednej stronie są inne informacje, niż na drugiej. :V

Ban, bo może do encyklopedii zajrzyj xD?

Ban, bo wątpię, żeby w encyklopedii były informacje o mężczyźnie, który wychowywał Aleksandra Wielkiego. XD Spytam dyrcię, bo może wgl ją źle zrozumiałam i mam inne informacje dawać. xDDD

Ban, bo dobry wieczór!
Jak leci?
Ban, bo hug Likosiu. ♥ Też spóźnione dobry wieczór. Robiłam dzisiaj za pilota w aucie i nawet obiadu za to nie dostałam, smuteg. Jeszcze automat mi zeżarł 1,80 zł. Rozbój w biały dzień.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Skye, jaką ty masz piękną sygnę u3u

Ban, bo dziękować Robin. ♥ :3
Jak patrzę na awek to myślę, że muszę się nauczyć tak malować.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo misiek ze Skajem, zawsze!
Fakt, piękny avek, chyba udałoby mi się coś takiego malnąć ale musiałabym odzyskać akwarele i końcowy efekt pewnie nie byłby aż tak zacny -_-
Chciałabym zakupić markery, tylko nie wiem czy copic, czy procolor.
Copic dają bardziej profesjonalny efekt ale są w ciort drogie, sama nie wiem ile zajełoby mi zbieranie funduszy T-T

Ban, bo *patrzy na mineowe rysunki robione zwykłymi markerami z tesco* te droższe pewnie efektywniejsze xD.

ban bo obejrzałam najnowszy odcinek gry o tron i jest mi przykro ;-;

Ban, bo widziałam Minełowe rysunki i niektóre z nich są świetne ^^
Ja od czasów stroju karnawałowego na konkurs w "Krainie Konkursów" nie narysowałam nic ciekawego -_-
Markery copica są boskie, fakt, że nie marudzę na moje ukochane tanie kredki za 5zł i ołówek ale myślę aby zacząć rysować bardziej na poważnie
Kiedy coś co rysuję mi wychodzi to pojawia się problem, bo nie jestem zadowolona z jakości T-T
Przykłady randomowych obrazów wykonanych copicami, większość wykonana przez amatorów ale i tak piękne:

Ban, bo waaaa, te kolory są śliczne.

Ban, bo nosz. Ktoś sobie coś ubzdurał, i teraz moja mama ma z tego tytułu kłopoty. >.>
Wyślijcie mi trochę miłości, bo mam wrażenie, że nie za bardzo mama chce mi wierzyć, a to nieco kłuje moje serduszko. xD
Mam nadzieję, że cała pokręcona sytuacja się jakoś po ludzku wyjaśni, heee.
~Post z tyłeczka, nie powinno go tu być, ale co tam. Moje żale chyba tylko tutaj najmniej nie pasują. xD
Ban, bo przesyłam miłość Pine, zużyj ją dobrze '-'/<3
Coś mi się ubzdurało, że dzisiaj jest dzień matki i już jej prezenty dałam xD.