Ban, bo ja bez filtra nigdzie się nie ruszam xD. Za długo dbam o jasny kolor skóry by dać się opalić.
We are in noir

Strony : 1 ... 112 113 114 115 116 ... 200
Ban, bo ja bez filtra nigdzie się nie ruszam xD. Za długo dbam o jasny kolor skóry by dać się opalić.

Ban, bo jeżuuu, skończyłam już rozdział, ale brakuje mi dosłownie 20 słów do mojego minimum... XD

Ban, bo zawsze możesz dopisać jakieś bzdety o atmosferze czy coś :V

Ban, bo pls, skojarzyło mi się z ozonem...

Ban, bo ćwiczyłam dzisiaj jak wół, ale mama i tak nie mogła nadążyć za moim chodem xD

Ban, bo mama znów upiekła chlebek i mam ochotę go zjeść, a jestem przejedzona. 

Ban, bo w takim razie musisz wytrzymieć do jutra :V

Ban, bo jutro nie będzie ciepły, czyli nie będzie taki dobry!

Ban, bo zawsze możesz poczekać 10 minut i znaleźć miejsce w brzuszku!

Ban, bo po Somersby nie mam miejsca nawet na wodę. XDD

Ban, bo bierz przykład ze mnie, po 18.00 nic już nie jem!

Ban, bo aaaa... Ooooooo...
To już 21? XDD Nie wierzę. XD

Ban, bo brak jedzenia po godz. 18 to błąd -_- którego też miałam w zwyczaju pilnować ale dowiedziałam się z sprawdzonych źródeł, że aby efektywnie schudnąć trzeba dostosować posiłki do godziny w, którą masz zwyczaj chodzić spać i powinno się jeść niby 2 h przed nią.
Najgorsze do czego można doprowadzić to ponoć poczucie głodu, wtedy ćwiczenia, wysiłek oraz mniejsza ilość kalorii idą na marne -_-
Walka z niedoczynnością tarczycy i setka dietetyków mnie tego nauczyła XDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (23-05-2016 o 21h44)

Ban, bo nie wypowiem się w temacie, gdyż nie wiem nic, a i jakoś się nie przejmuję, co i kiedy jem. A jestem chuda i koścista - według wskaźnika BMI mam niedowagę. .-.
Kochałabym swoje ciałko, gdyby tylko nie było takie słabe i brzydkie, serio. XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-05-2016 o 21h57)
Ban, bo mama mi ukroiła chlebka i nie mogłam odmówić. XD Eh, idę myć włosy. :'D

Ban, bo ja tam siebie lubię, choć raz chudnę, a raz tyję XDDDDDD
Jestem osobą z ogromnym brzuchem (bo mam, nie przesadzają, ogromną nadwagę ze względu na nie działającą tarczycę) i jeszcze większym tyłkiem (ach ten mój tyłeczek) ale kompleksy nie są dla mnie XD
Od czasu do czasu staram się schudnąć, bo wymaga tego leczenie ale nigdy jakoś dla samego wyglądu ^^
Zazdroszczę trochę Ananasowi, bo jakie ja dziwne ciuchy mogłabym nosić ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ale jeżeli chodzi o samopoczucie moję z samą sobą to nie jest źle ^^
Normalni ludzie się w internecie upiększają i odchudzają, a ja co XD Likoś jak zwykle poleciał z prawdą XDD nie jestem normalna
Ananasowi wydaję się, że jest brzydki, bo pewnie dramatyzuję jak to Ananasowe dzieci mają w zwyczaju
-_-

Ban, bo spoko Liko, wcisnęłam w siebie papryczkę pepperoni i maślanki się jeszcze napiłam. Mój żołądek mnie teraz kocha.
Ja ostatnimi czasy mam ochotę płakać jak patrzę w lustro, więc trochę się popocę xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (23-05-2016 o 22h19)

Ban, bo Likosiu, a czy ja mówiłam, że mam kompleksy? xD Zresztą to nie moje zdanie, już kilka osób mi to mówiło. A raz podsłuchałam, i tej rozmowie chyba bardziej wierzę niż tamtym. XDD Chociaż w sumie z drugiej strony pewna lasia z mojej klasy stwierdziła, że w makijażu wyglądałabym znośnie. NO JESZCZE CZEGO, najprędzej mnie zobaczy tak na prima aprilis. XDDDDDD Mam wygląd w swoim tyłeczku. Bywam co jakiś czas urocza, to mi wystarczy. xD Jeszcze urosnę i się zmienię, oby nie na gorsze. *ziewa*
A Likoś na pewno wygląda sympatycznie. Szerocy ludzie zazwyczaj wyglądają sympatyczniej, toteż nic na minus, o ile się w miarę dobrze czuje w swoim ciałku. xD
Boru, ależ się rozpisałam. Plus miałam jeszcze dalszą część postu bardziej odnośnie Likosia, ale skasowało mi się pół posta, a nie chce mi się pisać od nowa więcej niźeli dwa słowa. Boru. Ależ jestem leń! XD
Ban, bo też muszę wyglądać sympatycznie

Ban, bo moja koleżanka nie wygląda sympatycznie. Może dlatego, że jest straszną... *wstaw dowolne niecenzuralne słowo*

Ban, bo muszę zacząć uczyć się niemieckiego xD

Ban, bo jak możesz Ananasie!!! Nie chcieć pisać na mój temat to zbrodnia XDDD
Ja kiedy się nie uśmiecham to wyglądam ponoć jak morderca więc "sympatyczność" raczej odpada, podoba mi się mój wygląd mordercy bo ciule do mnie nie podchodzą XD
Ananasie krytycznie nie ocenia się brzydkich ludzi (im współczują wiec nikt nie nazywa ich brzydkimi) lecz tych, którzy wyglądają inaczej XD
Kocham dziewczyny bez makijażu więc Ananas zapunktował ^^
Mam dziwny gust bo nie podoba mi się makijaż u dziewczyn, oraz nienawidzę dresu u chłopaków, lubię kiedy ktoś wygląda odrobine dziwnie i podoba mi się każdy rozmiar i kształt sylwetki, bo w każdym cośjest piękne ^^ (kościotrupki mają często piękne ramiona i szyję, w średniej sylwetcę niezwykle podoba mi się kształt nóg oraz pleców, a u pulchnych dziewczyn skóra jest niezwykle mięka w dotyku, jest za co złapać i dłonie często są piękne)
dobra bo zboczek znowu się we mnie odzywa XDDD
Minełoś coś ty się otruć chciała ? XDDD

Ban, bo dresów u chłopaków też nie znoszę, a makijaż to zależy jaki. Rozsądnie użyty potrafi zachwycić... Na przykład ten u Baekhyuna!

Ban za gejowy post, Liko :^D
Mój brzuch może przetrwać wiele xD
Z ust mi to Zioło wyjęłaś xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (23-05-2016 o 22h57)

Ban, bo zbombarduję twój brzuch swoimi dźgnięciami!