Ban, bo u mnie w domu Dzień Matki pewnie ograniczy się do dobrowolnego posprzątania w pokoju. Dnia Dziecka nie obchodzimy, Dnia Ojca też nie obchodzimy, więc czemu jakoś specjalnie mielibyśmy świętować Dzień Matki? xD
Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 200
Ban, bo u mnie w domu Dzień Matki pewnie ograniczy się do dobrowolnego posprzątania w pokoju. Dnia Dziecka nie obchodzimy, Dnia Ojca też nie obchodzimy, więc czemu jakoś specjalnie mielibyśmy świętować Dzień Matki? xD
Ban, bo ja mam 21 lat, a mój brat 25, a i tak domagamy się prezentów na dzień dziecka XD
Więc dzień matki musi się odbyć ^^
Dnia ojca nie obchodzimy, bo i nie ma z kim, ten zgred jest nie wiadomo gdzie, a i nikt w moim domu nie pamięta daty. XDDDDD
Kiedy wypada dzień ojca?

Ban, bo nie mam zielonego pojęcia. xDD
Okej, skończyłam Chrono Crusade, to teraz muszę coś nowego z listy wylosować... Um, zanim się zdecyduję, miną wieki. XD
Ban, bo oglądałam Shijo saikyo no deshi Kenichi, w skr Kenichi 
Kocham to anime i obiecałam bratu, że nadrobię też ova, bo oboje kochamy postać Hermita (który jest cudowny), a w ova ponoć jest go pełno XDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (20-05-2016 o 23h03)

Ban, bo ten moment, gdy zdałaś sobie sprawę, że Kunegunda wciąż żyje o.O

Likoris napisał
Jeszcze trochę i będzie 26 mają ^^ Jakieś plany?
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (20-05-2016 o 23h56)
Ban, bo jest 26 maja? Nie umiem w kalendarze. W wyszukiwarkę też.
Cała noc w kinie, a ja dalej na chodzie i nie mam gdzie się podziać. No co to ma być? :""D
Ban, bo Jelonie ty zjarańcu, dziś jest... Eee... 21...?

Ban, bo nie wpisało mi się "co", gupek ze mnie :V
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-05-2016 o 07h19)
Ban, bo obudziłam się, i tak bez powodu zaczęłam nucić barkę. xD
Cześć - cześć, witam bladym świtem. xD
Bad, bo mam tyle dobrego jedzonka teraz, że aż szkoda, że nie mogę dużo jeść >o<

Ban, bo ja z kolei mam ochotę na czipsy, ale dermatolożka zakazała mi ich jeść. </3
Ban, bo czemu piosenki z OTGW tak szybko zapadają w pamięć? Teraz pozbyć się ich nie mogę ._.
Ban, bo nie ogarniam tego skrótu, więc nie wiem, o czym gadasz, Jylonie. xD
Ban, bo chodzi mi o Over the garden wall. To chyba na cartoonie leciało, idk.
Leci mi po głowie piosenka o ziemniakach i melasie ;-;
Ban, bo ach. Bajkę kojarzę ledwo co, więc i tak się nie wypowiem. Acz sformułowanie piosenka o ziemniakach i melasie brzmi bardzo... Ciekawie. xD Cóż, pociesz się, że zawsze coś jeszcze durniejszego mogło ci wpaść do głowy x'D
Ban, bo chyba zostawiłam telefon w pokoju, a nie wyjdę, bo tata już zdążył na mnie nakrzyczeć za to, że żyję. :')

Ban, bo jestem najgorszą kucharką na ziemi XD W smaku już czuć, że pobierałam praktyki u mamy.

Ban, bo lepiej przestań u niej praktykować i chodź do mojego domciu, tu mamy zawsze smacznie. XD

Ban, bo lecem. Ucz mnie jak robić jadalne dania, Miszczu

Ban, bo cóż, właśnie mama krzyczy na Zuzę, bo coś zwaliła z obiadem... xDDD

Ban, bo w ogóle zapomniałam, że ty nie gotujesz nigdy xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (21-05-2016 o 14h45)

Ban, bo gratki wielkie... Raz ugotowałam i wyszło supi, więc koniec tego trenowania. :V

Ban, bo w takim razie w końcu muszę zacząć stosować się do przepisów, a nie się bawić...... wyszło szydło :V

Ban, bo wpadłam się przywitać i lecę dalej. Plus mam pomysł odnośnie gry, ale to później Wam pogadam