Ban, bo z rana nic mnie już nie bolało, sen też działa cuda :^D
W takim razie ubezpieczę się w jakiś magnez.
We are in noir

Strony : 1 ... 107 108 109 110 111 ... 200
Ban, bo z rana nic mnie już nie bolało, sen też działa cuda :^D
W takim razie ubezpieczę się w jakiś magnez.

Ban, bo teraz emotikon Ala Pinokio ":^D" jest modny XD
Dzisiaj znowu śniły mi się głupoty, choć zapomniałam jakie -_-

Ban, bo mi wystarczył mem z GoT i już śniły mi się smoki xD
..jeżu jakie żenujące. Pisałam do kogoś ważnego emaila ale zapomniałam jak on brzmi głupio....
Ostatnio zmieniony przez Mineo (20-05-2016 o 15h31)

ban bo w poniedziałek nowy odcinek gry o tron co też z tym się wiążę powstaną nowe memy XD

Ban, bo jak efektywnie marnować życie?
Wystarczy bez powodu oglądać zdjęcia kangurów w necie, tak jak właśnie robię to ja XD

Ban, bo cały czas tu zaglądam, ale rzadko piszę, przez co zapomniałam, jaki mam zestaw. xD
*wow, idealnie godzina między postami, wow, szacuneczek, Zioło takie wyczucie, wow*
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (20-05-2016 o 17h09)

Ban, bo ja parę dni temu przyłapałam się na oglądaniu zdjęć chleba w google grafika. Chyba chciałam się wtedy upewnić, że wszędzie wygląda tak samo, ale głębiej w moje motywy wolę nie wnikać ._.
Ban, bo nikt nie rozumie, że jeszcze rosnę i potrzebuję jedzenia. 
Nikt mi nie chciał oddać swoich frytek...

Ban, bo cześć cześć. Piąteczek ♥
Ban, bo hej Set ^^
Jak miło jest mieć na obiad gołąbki.
Nie jadłam nigdy lepszych niż te, które robi moja mama . . . mniam 

Ban, bo uf, done... Co ja zrobiłam. :'D

Ban, bo cześć Likoris i Zioło
Zjadłabym gołąbki, nie przypominaj!
Ja dziś miałam pierogi z serem 
Ban, bo hahahahahaha Zioło !
Zrobiłaś cosplay Jezusa z cyrku, który ukradł ciuchy kapitana haka?
Faktycznie, jeżeli chodzi o makijaż to wyszedł ci lekki moonface ale ten wąsik, włosy i ciuchy to majstersztyk XD

Ban, bo hee, moonface? xDD O co chodzi? XD

Ban, bo do postu Likoris się nie odnoszę lepiej.
Ban, bo Set, wszyscy porównują Szpaka do Jezusa. :') Nie wina Likoris, że on serio jakby cosplay zrobił. XD Spójrz sobie, Set:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo mnie to nie wpadło do głowy i tyle. ;p Patrząc na włosy może i racja, ale z resztą to jak dla mnie nie pasuje.
Ban, bo właśnie o włosy chodzi. xD I chyba o zarost, ale nie wiem, nie znam się.
Meh, jadę jutro z kolegą na dni otwarte... :')

Ban, bo wiecie, jeden element nie przesądza wszystkiego, ale zależy jak kto patrzy...
No to miłego wyjazdu 
Ban, bo opisując Szpaka zacytowalam to co wcześniej zacytował Minęło ale prawdę mówiąc podoba mi się jego aktualny styl, wygląda lepiej niź kiedyś, a po Jacku z Link Horizon (nie ważne, że nikt nie wie o co chodzi) mam słabość do czerwonych peleryno-płaszczy XD
Moonface oznacza okrągłą (lekko pyzowatą) mordkę XD
Zjadłabym pierogi z serem, oo albo z jagodami . . . . mniam :d

Ban, bo ja się masakrycznie przejadłam... XDD Ale pierogi z owocami, meh, narobiłaś mi smaka!!!

Ban, bo tak wgl Zioło mój obrońca :*
Mam coraz większą ochotę na pierogi z jagodami albo truskawkami <3
Niedługo sezon więc może uda mi się nakłonić mamę :3
Jeszcze trochę i będzie 26 mają ^^ Jakieś plany?

Ban, bo miałam jechać z Ziołowymi siostrami gdzieś, ale jak na razie nic nie mówio, więc raczej brak planów :^[.

Ban, bo pralka chyba nam kona i nie możemy ruszać hajsiwa. :[

Ban, bo u mnie w domu dzień matki to lekkie wyzwanie, pewnie wrobią mnie w zrobienie placka oreo z przepisu Yubin XD
Mam niby jechać do koleżanki na 3 dni ale trochę trudno mi się z nią umówić -_-
Między moim, a jej miastem jest kawał drogi, więc wolałabym wiedzieć na czym stoję √(°^°√)