WYNIKI!!!
Chcę tylko napomknąć, że nagrody raczej nie będą wybitnej jakości, nie miałam już siły i czasu, a było sporo osób do nagrodzenia :3
Nie będzie w tej edycji wyróżnień, bo napchałam podium (czego robić za bardzo nie lubię) i myślę, że odpowiednia ilość nagród zostanie na nim przydzielona, więc nie będę dorabiać kolejnych.
Sygnaturki dla 2 miejsca to starocie mojego autorstwa, znalezione w zakamarkach moich folderów, ogromnie was przepraszam za to
ale siedziałam nad wszystkim tak długo, że nie chcę już patrzeć na gimpa XD
Mam nadzieję, że mi wybaczycie :3
Pamiętajcie, że nie ma przymusu noszenia tych szkaradziejstw XD Jeżeli posiadacie opis to proszę, żeby się w nim znalazły, a jeżeli nie to popaczajcie sobie i bądzcie z siebie dumni.
Wszystkie stylizację były naprawdę boskie, jeszcze raz ogromnie dziękuję wam za udział, normalnie kocham was za to 
I
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Dasharia
Avatar i sygnaturkę zrobiłam z dzieła tego samego autora, którego nosisz avek, oczywiście wiem, że nigdy go nie zmieniasz ale mam nadzieję, że się spodoba 

Pythia
Zrobiłam dwie wersję avka z innymi postaciami, nie wiedząc czemu strasznie mi się z tobą skojarzyły, jeżeli chodzi o sygnaturkę to zrobiłam coś w rodzaju prostego dodatku (zapychacza), starałam się unikać słodkiej tematyki, mam nadzieję, że choć odrobinkę trafiłam w twój gust 

serowakanapka
Nigdy nie zmieniasz ani avcia, ni arta z harmoszkami, ale postarałam się zrobić możliwie znośny avek, a jako sygnaturki to po prostu wyszperałam gif (niestety nie znalazłam nic fajnego) ale starałam się, a intencję się liczą XD

(był jeszcze drugi gif ale odmawia współpracy)
II
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Hyunn
@Zupka
Przepraszam za tą słodycz, nie znalazłam nic znośnego -_-
KimKas

III