Ban, bo nie mam co wybaczać, tylko mówię xD
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 200
Ban, bo nie mam co wybaczać, tylko mówię xD
Ban, bo chyba się duszę. XD Nigdy więcej oglądania memów, omg. XD

Ban, bo hihi, xD Niby robię rzadko takie memy, ale wychodzą niezłe. ;D
A co żeś oglądała? Szarlotkę na poziomie widziałaś? xD
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (23-01-2016 o 22h11)
Ban, bo wielce prawdopodobne xD
Kurczę, taki wynik meczu ;<
Ban, bo mój brat się darł podczas oglądania. ;<
Ban, bo ja tylko śledziłam wynik na necie, aż tak mnie szczypiorniak nie interesuje. Ale nam skoczkowie sprawili radość 3. miejscem 
Ban, bo na szczęście mój kot już się na mnie nie gniewa.
Mela była zła, bo pachniałam kotem babci, bo się do mnie łasił. Chyba myśli, że ją zdradzam. :'( Ale już się nie obraża. ♥
Ban, bo widzisz, to dobrze
Uciekam, good night 
Ban, bo ja też.
Dobranoc. ♥
Ban, bo z tego Szarlotkowego też się śmiałam, ale bardziej z
tej diwy xD

Ban, bo jasna noc jest dzisiaj. Jakby niedawno się ściemniło.
Moon ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo dzisiaj czułam, jakbym w jeden dzień 20 kilo przytyła X"D Obiad u babci, magiczne moce zawsze X"D
W sumie ciągle się tak czuję, ale co poradzić, że te serowe pączki domowej roboty są takie pyszne ;____; Znowu szlag trafił moje żarcie bez glutenu i laktozy x"D
Ban, bo dzień dobry, dawno mnie tu nie było :<.

Ban, bo heeej Supsiu. ♥
Ban, bo o rany, pozbycie się przeziębienia jest trudniejsze niż myślałam.

Ban, bo z nudów włączyłam sobie anime Deadman Wonderland. Inteligencja bohaterów jet powalająca! XDD
Ban, bo ech, nie lubię być na bieżąco z anime. Już się nie mogę doczekać kolejnych odcinków..

Ban, bo ostatnio mnie tu nie było. ja to już nawet nie potrafię znaleźć jakiś animców dla siebie e.e
Ban, bo Jelon, to ty na awatarze?
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (24-01-2016 o 13h23)
Ban, bo nie, plz, jak ja nawet nie daję sobie zdjęć robić, a co dopiero ustawić takiego ziemnioka jak ja jako avek.
Ban, bo nie wiem, tylko się pytam, bo zdjęcie nie wygląda na jakieś profesjonalne. xD
Ban, bo cześć cześć ;^;
Ban, bo racja ale taki już urok tego zdjęcia.
No i Halsey wygląda kjat kjat
Ban, bo taki sam kolor niebieskiego miałam na włosach D: teraz myślę czy fioletowego nie walnąć.. D:
Ban, bo cześć
.
Będę tylko wchodzić wieczorami, bo za niedługo na wieś jadę.
Żegnajcie
.