Ban, bo gdyby mi zdjął wszystkie od razu, to mogłaby mi się rana otworzyć. ;_;

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 200
Ban, bo gdyby mi zdjął wszystkie od razu, to mogłaby mi się rana otworzyć. ;_;

Ban, bo fefefee~ Przetrzymaj jeszcze troszku Zioło T^T

Ban, bo oglądam unboxing grilla. xD
Ban, bo już niewiele brakuje mi do Ideału :>

Ban, bo ogólnie już wcale nie boli, ale tak swędzi, że chyba oszaleję. XD

Ban, bo w porządku~
Ja nie mogę wytrzymać, bo gardło mnie okropnie boli i ten rąbany katar. Nie mogłam przez to normalnie spać!

Ban, bo napisałam do ciebie na Line!
Ja mam katar całe życie, nie narzekaj.

Ban, bo czuję się taka zdrowa i szczęśliwa... Są tylko dwie rzeczy, które mi zazwyczaj przeszkadzają, a i w tym momencie nie za bardzo - wiecznie zimne łapki i wada wzroku. XD
Ban, bo ja jestem wiecznie ciepła. Ręce, buzia, stópki... xD
Ban, bo znam ból wady wzroku Ananasku ;-; W końcu mam ponad -4 na obu paczałach, pewnie już jakieś -5 ;-;
Ban, bo Zioło, nie przyszła mi żadna wiadomość na Line 

Ban, bo ja chyba jestem ślepa, teraz dopiero zauważyłam cytat z pieśni Priscilli u Iriś. :-O
Ban, bo mam ochotę na pizzę. Niech mi przejdzie. Nie mam sił by ją zrobić @.@

Ban, bo wczoraj babcia zrobiła pizzę, taką pyszną. <3
Ban, bo Zioło wczoraj też miało, i przez to chęć mi nie chce na nią przejść xD.

Ban, bo wtf...? Może to kwestia tego, że mam line na kompie. T^T

Ban, bo brawo dla Ciebie Zioło........xD

Ban, bo no co! XD Zresztą, tam masz ładniejsze zdjęcie...

Ban, bo teraz to się obrażam.

Ban, bo Iriś, ja mam minus siedem czy tam minus osiem w jednym, i plus dwa w drugim. W każdym razie przybijam piąteczkę, skoro obie mamy coś z oczami.
I zrobiłyście mi chęć na pizzę! xD Najlepiej hawajską z sosikiem czosnkowym... Omomom! *^*
Ban, bo Pine, my zamówiliśmy jedną hawajską i zjadłam ją z dwoma kolegami, bo tylko my chcieliśmy. XD Reszta wolała ser, szynka, pieczarki.

Ban, bo przepadnij we wrotach piekielnych Zioło. Niech Ci abs Xiumina nie dany nigdy więcej zobaczyć będzie.
;_;

Ban, bo omg, to są groźby karalne. DD:
JA CIĘ SKOMPLEMENTOWAŁAM, A TY CO
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-01-2016 o 13h33)

Ban, bo na ścięcie. T^T
Już sama zaczynam się zastanawiać, czy jakbym poszła do okulisty to by coś mi znalazł. Chociaż nikt mnie nie namówi na ubranie czapki, co dopiero szkieł lub okularów.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja się chyba dziś tego obiadu nie doczekam. ;_;