Ban, bo mam nadzieję, że się przyzwyczają ludzie do Chanyeola i jego żółtej czupryny xDDD
We are in noir

Strony : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 200
Ban, bo mam nadzieję, że się przyzwyczają ludzie do Chanyeola i jego żółtej czupryny xDDD

Ban, bo ja mam nadzieję, że wróci do szarości. XDDD

Ban, bo on zaraz prześcignie Baekhyuna xD Ta dwójka chyba potrafi kilka razy w miesiącu zmienić kolor włosów xD
Serio, jeszcze dwa tygodnie temu Chanyeol miał brąz, później słodką miedź, jeszcze DZISIAJ Z SAMEGO RANA miał szary, a na koncercie już żółć. Matkokochano xDDDDD

Ban, bo cóż Skye, nie wszystko trzeba publicznie ;p
Ban, bo Ana, nie wiem czy widziałaś, ale na Golden Disk miał szare. XD Dwa dni temu?

Ban, bo wiadomo, nie umknęłoby mi, ale specjalnie zaznaczyłam poranek. xD Tak bardzo mnie zaskoczył tym kolorem, że szok!

Ban, bo ja zdychałam z Xiuminowego różu... Dobrze, że już ma mniej więcej normalne. XD

Ban, bo mnie tylko zastanawia najbardziej to, jak oni to robią, że pomimo tak dużej ilości farbowań ich włosy nadal są w perfekcyjnym stanie ;_;

Ban, bo prawdopodobnie masa odżywek. + Nie wiadomo, jakie są w dotyku... Stawiam na strasznie szorstkie.
(ALE NAJWAŻNIEJSZE, ŻE WŁOSY SEHUNA ŁADNIE PACHNĄ)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-01-2016 o 15h45)

Ban, bo o najważniejszym nie zapomniałaś xD.

Ban, bo pls, nie potrafię o tym zapomnieć. XD Jeszcze jak się później nabijali w aucie... xD

Ban, bo jeśli znów odpalę Bitwę Żywiołów to ziemia zacznie na 181 pkt. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo omo, zjadłam przed chwilą sajgonki i jakoś tak ich mało. :<

Ban, bo nawet nie wiem, jak wyglądają sajgonki. xD
Lol, chyba się cofam w rozwoju XD Dobre pół godziny grałam w TO. XDDDDD Wciąż mam z tego niezły ubaw. xD Mooocno inteligentnie! xD
Ban, bo o borze, to szkodliwe i zaraźliwe. XD

Ban, bo Skye, pomóc Ci w bitwie? ;D
Ban, bo cześć Seciu! ♥
Ban, bo witam Pine!
Właśnie muszę spróbować, czy mi kod zadziała tu xD
DZIAŁA! 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (23-01-2016 o 21h22)
Ban, bo lololo, doczekałam się na odpowiedź do mojego komentarza pod szóstym rozdziałem Sevmione. ♥
Ban, bo to fajnie Lotko. Btw, cześć 
Ban, bo myślałam, że jużeś porzuciła tamtego bloga. xD
I jaki kod, Seciu? xD
Ban, bo chciałam sprawdzić, czy mi się fotka w Loteriadzie na pewno wyświetli ;D Już możesz tam zerknąć, post dodany 
Ban, bo tamten usunęłam Ananasie, założę nowy, bo tamten źle zaczęłam. :> Ale to za jakiś czas.
Dopiero teraz zrozumiałam sens mojej rangi. xD
SPOILEEEER
Ban, bo Lotko xD Jak Ty czymś rzucisz xD
Ban, bo wybacz, musiałam. xD