Ban, bo robi się uroczo, Pine xD
We are in noir

Strony : 1 ... 169 170 171 172 173 ... 200
Ban, bo robi się uroczo, Pine xD

Ban, bo myłam się jakąś godzinę temu, chyba nie pocę się aż tak intensywnie. :C

Ban, bo Zioło, jedzie od Ciebie przykładnością xD
Buuu, czemu nigdy nikt nie odpowiada na moje suche żarty, nie zostawiajcie mnie tak xD!
Ooh, dzięki.. :X
Ostatnio zmieniony przez Mineo (28-03-2016 o 23h21)

Ban, bo muszę to dezodorantem potraktować czy coś. :C
Zgubiłam myszkę od laptopa i boję się, że w środku nocy obudzi mnie coś wbijającego mi się w plecy. XD

musmus12 napisał
Ban, bo lubisz Nutelle a nie lubisz zdrowych rzeczy, np owoców... (Też lubie Nutelle XD)
Ban, bo to może być to. XD Ale skąd takie... Dzieci? (Idk, sama jestem dzieckiem, a nie wiem ile ta loszka ma lat) wiedzą jak pachnie zioło? XD

Ban, bo nawąchały się pewnie mojego dezodorantu. XDDD W końcu siostra bez przerwy powtarza, że on pachnie ziołem. XDDD
Ban, bo kradną Majeranek mamie z kuchni X"D
Ban, bo misja każe mi iść 30 razy na siłkę ;;
Ban, bo czasochłonne to przechodzenie misji jak w koreańskich grach MMORPG xD.

Ban, bo ja miałam tylko 10. XD W ogóle to irytujące, siłka niby darmowa, ale i tak muszę wydawać hajsy na steki, bo inaczej mi miss wpada w anoreksję. ._.

Ban, bo nie potrzebna mi siłka, chcę zrobić cosplay Shindonga. xd

Ban, bo ja się może jeszcze odniosę do rzekomego śmierdzenia Zioła (JAK TO BRZMI XD).
Zioło, to nie twój zapach. xD Nikt nie lubi jak się go poprawia i daje upomnienie, mimo że to tylko uwaga, a nie na przykład ban. Niektórzy przyjmują to ze spokojem, a niektórzy reagują gniewem i oburzeniem, no bo przecież oni są idealni! ;\
Ale tym się nie przejmuj, dobrze, że upominasz, bo gdybyś nie pilnowała porządku, to byłby tu istny chaos.
W ogóle to na tematy zakazane najczęściej wypowiadają się najmniejsze dzieci, a to właśnie te osoby mamy chronić przed tymi tematami i użytkownikami, którzy je zawierają w wypowiedziach. Czyli... Mamy te dzieci chronić przed samymi sobą? xD
My z Pajnusiem stoimy na straży ortografii, nas też czasem nie lubią. xD
Ban, bo ja wiem Szarlotko, wiem doskonale o co się tak bulwersują. XD Ale mnie to śmieszy po prostu. XD

Ban, bo mi tam bycie czasami nielubianą za zwracanie uwagi na błędy też nie przeszkadza. Czuję się wtedy jak wyjątkowo zUa policjantka, co jest całkiem zabawne, Szarlotko. XD Soooł... Chyba też śmierdzę, idę się wykąpać! XD
Ban, bo te dzieci mają pewnie z dziesięć lat, więc uważają, że są już prawie dorosłe i pisanie o śmierci czy czymś tam zrobi z nich cool emo dziewuszki (lub chłopaczki), co to takie mhroczne są wyjątkowe. Plus poszanowanie wśród gimbazy. xD
Ano, Ananasku. xD Ciebie to rajcuje, mnie już mniej. Wolę, jak się nikt na mnie nie złości. :>
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (29-03-2016 o 12h47)
Ban, bo pisanie o śmierci jest przecież takie fajne! XD A W SŁUCHAWKACH CZY Z GŁOŚNICZKÓW TRÓ MROCZNY ŁAN DAJREKSZYN I BIBER, SHHH! XDDD
Nie no, sama nawet kiedyś od czasu do czasu robiłam w internetach za emo, to chyba taki etap. XDDDDDDDDDDD
Co wciąż nie zmienia faktu, że trupy są fajne!
GADAM JAKBYM SIĘ CZEGOŚ NAĆPAŁA, ZA DUŻO VOCALOIDÓW, LOL. XDDD
EDYTA: Szarlotko, ja mam po prostu to gdzieś. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-03-2016 o 12h54)
Ban, bo przestań mówić, że trupy są fajne. ;_;
Ananasie, znienawidzę cię za to kiedyś. >_<
Ban, bo wkurzanie Szarlotki jest jeszcze lepsze! XDDDDDD
Przecież wiesz, że dodałam to specjalnie dla ciebie... ^^ I tak poszłam na kompromis, i napisałam to bez zdrobnienia! XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-03-2016 o 12h56)
Ban, bo w końcu cię znajdę i ukatrupię. ;_;
I CO?! WTEDY TRUPY Z ANANASKIEM NA CZELE TEŻ BĘDĄ TAKIE FAJNE?!!! XD
Jeszcze zobaczysz. ^^
BAN, BO BĘDĘ CIĘ POTEM NAWIEDZAĆ, WIĘC WTEDY BĘDĄ DUŻO FAJNIEJSZE! XDDDDDD
BAN, BO OKLEJĘ ŚCIANY KRZYŻAMI I JUŻ NIE BĘDZIE TAK FAJNIE! XDD
BAN, BO PRZEKUPIĘ KSIĘDZA, A ŚCIANY OKLEJONE KRZYŻAMI NA NIEWIELE SIĘ PRZYDADZĄ! XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-03-2016 o 13h00)
BAN, BO KSIĘDZA NIE PRZEKUPISZ DUCHOWYMI PIENIĘDZMI, A JA BĘDĘ MU NA TACE PRAWDZIWE DAWAĆ! HA!!! XD
BAN, BO PRZEKUPIĘ GO TYM, ŻE NIE ZDEMOLUJĘ MU KOŚCIOŁA, HA! XDDDDD A POZA TYM, ZANIM ZDĄŻYSZ GO WEZWAĆ, JUŻ BĘDZIE PO TOBIE! XDDDDDDDD