Ban, bo nudzi mi się już, wszyscy oglądają denny film ;_;
We are in noir

Strony : 1 ... 168 169 170 171 172 ... 200
Ban, bo nudzi mi się już, wszyscy oglądają denny film ;_;

Ban, bo sama nie wiem co by pasowało, ale no XD
Ban, bo jeju, przyszły do mnie dzieci i musiałam im kompa włączyć. XD Teraz się kłócą w co grać i młoda ryczy, bo zawsze przegrywa. XD

Ban, bo ja swojej małej kuzynce puszczam zawsze przesłodzone kpopy to tylko w zachwycie i ciszy ogląda xD.

Ban, bo smutno słyszeć złe wieści ;<
Ban, bo kiedyś pokazałam mojej młodszej siostrze Doom Dada i do dzisiaj ma traumę. xD

Ban za to, że nie wiem o czym/kim mowa.
Ban, bo chodzi o to

Ban, bo nigdy tego nie widziałam, ale mogłam się spodziewać takiego raka po samym "TOP" i "trauma". XD

Ban, bo buuu jeszcze jeden dzień wolnego, a ja bym już wolała pójść do tej szkoły xD.

Ban, bo ja natomiast chciałabym mieć jeszcze tydzień odpoczynku xD Albo i dłużej jak się da...
Mineo napisał
Ban, bo buuu jeszcze jeden dzień wolnego, a ja bym już wolała pójść do tej szkoły xD.
Ban, bo lubisz Nutelle a nie lubisz zdrowych rzeczy, np owoców... (Też lubie Nutelle XD)
Ban za niezgodny z regulaminem podpis. Samobójstwo jest tematem zakazanym na forum.

Majerankowa napisał
Ban za niezgodny z regulaminem podpis. Samobójstwo jest tematem zakazanym na forum.
Ban za post niezgodny z regulaminem gry, nah. :') Nie spamuj.

Ban, bo Cię daawno nie banowałam 
Ban za banowanie przez mój podpis -.-
PS: zmieniłam -.-
Ban, bo ja nie mam podpisu i jestem happy 
Ban, bo o, Beth. ^^ Nadal ten sam awek? XD

Ban, bo przed chwilą sama się zdziwiłam tym, jaki żarcik ciście mi się na... Klawiaturę, ale nie napiszę go. XD
Tak w ogóle to joł joł, nie kojarzę Cię, Beth! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-03-2016 o 23h06)
Ban, bo ja mam słabą pamięć, a kojarzę. XD
To znaczy bardzo słabo, ale zawsze...

Ban, bo ja mam tak samo jak Zioło xD

Ban, bo śmiechłam z tego, jak wszystkie nowe osoby na tym forum mnie nienawidzą. XD Gryzę? Mam wszy? Śmierdzę? :C

Ban, bo chyba śmierdzisz, ale nie jestem pewna, bo nie mogę sprawdzić... XDDD
Tak czy siak, ja cię kocham, Majeranku! ;D Inna sprawa, że ja kocham wszystkich, bardziej lub mniej. xD