Ban, bo bardzo możliwe Demolko 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 167 168 169 170 171 ... 200
Ban, bo bardzo możliwe Demolko 
Ban, bo jestem wreszcie uwolniona od pisania małymi literami! *cieszy się ,jakby miała wyskoczyć oknem*

Ban,bo nie mogę już patrzeć na jedzenie.
Na szczęście jadę do babci... ona nigdy mnie nie dokarmia xD.

Ban, bo moja siostra to leniwa buła, zamiast wstać, to jeździ fotelem na kółkach po całym pokoju i rysuje nam panele. 

Ban, bo mama by mnie za to zabiła xD.

Ban, bo zastanawiam się, czemu ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem
Mimo, że napisane jest Caps Lockiem

Ban, bo u mnie w domku paneli na szczęście nie ma (Są stare deski xD), więc mama się za bardzo nie czepia za taki rodzaj lenistwa. XD
Ban, bo ja nie mam nawet takiej możliwości xD.

Ban, bo boru, jak mnie ten fb wkurza to to normalnie nie do opisania. XD

Ban, bo ja kiedyś też nie mogłam wrzucać linków w posty i wiadomości, ale nie pamiętam jak to naprawiłam xD.

Ban, bo ja napisałam do centrum pomocy, jak nie pomogą, to się wkurzę. XD

Ban, bo moja siostra świętuje Wielkanoc pełną gębą... Milutko, nie ma co. Gdy tylko skończę gimnazjum, znajdę jakieś liceum z internatem, bo chyba nie wytrzymam z nią. ;_;
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-03-2016 o 13h06)
Ban, bo mam problem z ciuchami i wrzuciłam do wątku, pls help. XD

Ban, bo już zobaczyłam. xD
Jeju, óczka mnie bolą i pieką, więc powinnam zaprzestać siedzenia na komputerze, ale nie mam za bardzo ochoty iść po książkę i znowu oglądać po drodze tę wariatkę. q.q
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-03-2016 o 13h19)
Ban, bo ja też coś napisałam, ale pewnie się nie przyda...
Ostatnio zmieniony przez Koniara15 (28-03-2016 o 13h21)

Ban, bo powiem tak - nawet nie wiem, o co ci chodziło w tamtym poście. XD
Ban, bo chodziło o to, żeby dać jakieś dodatki, ale do czarnej klatki, a w edycie napisałam, że może być też do szarej. Eh, koniara tak nierozgarnięta, że pisze dziwne dziwne posty XD

Ban, bo rodzinka się zjechała. ;D
Ban, bo dzięki dzięki. ^^ Coś pokombinuję, ale sama nie wiem. Że też nie dali czarnej kiecki z czarnymi kwiatami... XDD
U mnie też rodzinka przyjechała. Młodszy o rok kuzyn nie wie, co to tętnice i czym się różnią od żył, a młodziaki oblały mnie wodą. XD Przynajmniej Misiek dał mi za to snickersa... XD

Ban, bo cześć cześć 
Nie mam ostatniej gwiazdki wielkanocnej ;<
Ostatnio zmieniony przez Setarah (28-03-2016 o 14h11)
Ban, bo dostałyśmy czekoladę i ciasto... I pinionszki. Omo. XD

Ban, bo do mnie nikt nie przyjeżdża i tak dużo nas jest xD

Ban, bo zjadłam całego snickersa i teraz mi smutno. :C

Ban, bo cześć cześć~
Ban, bo elo melo. ;_; Mogę dać na głowę coś skromniejszego, ale nie mam. XD