Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 154 155 156 157 158 ... 200

#3876 21-03-2016 o 21h24

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ban, bo jak mi odświeżycie po świętach wątek to jak najbardziej ;D

Teraz się mogę pochwalić czymś innym jak chcecie tutaj :d

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#3877 21-03-2016 o 21h26

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Ban, bo to jest film o męce Chrystusa. (Miałam wybuchnąć, że nie znasz takiego sławnego filmu, mimo że to film religijny, ale w sumie masz prawo nie wiedzieć i postanowiłam to zaakceptować i ci wyjaśnić. xD)

Pasja – dramat filmowy z 2004 roku w reżyserii Mela Gibsona. Obraz przedstawia ostatnie dwanaście godzin Jezusa Chrystusa przed ukrzyżowaniem. Premiera filmu odbyła się w Środę Popielcową, 25 lutego 2004 roku.

Eh, eh, eh. :C Była scena biczowania i się popłakałam. :'(

~

#3878 21-03-2016 o 21h34

Miss'Electronic
Setarah

Ban, bo Lotka powstrzymuje emocje xd

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

#3879 21-03-2016 o 21h37

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo za dużo miałam dziś emocji (w większości negatywnych), no to już postanowiłam, że się denerwować więcej nie będę, no bo po co? xD

~

#3880 21-03-2016 o 21h44

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Ban, bo ahh, jednak kojarzę. Nie mam pamięci do tytułów. xD

Wielka Różowa jest od miłości, nie od denerwowania się, Lotko! ♥ ♥ ♥

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3881 21-03-2016 o 21h46

Miss'Żółtodziób
...

Ban, bo od tej miłości to uciekać wolę... ;u;
Cześć tak poza tym, choć raz przywitać się mogę *coś jest nie tak o.O*

#3882 21-03-2016 o 21h49

Miss'Electronic
Setarah

Ban, bo cześć Jelonku! Faktycznie, coś nowego z twojej strony xD

#3883 21-03-2016 o 21h50

Miss'Żółtodziób
...

Ban, bo w sumie to dla mnie norma, ale nie tutaj.
MF takie wyróżnione, no no... x'D

#3884 21-03-2016 o 21h50

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo dajcie mi trochę poczuć tej miłości, bo dzisiaj jej nie wyczuwam. xD

OMG, RYCZĘ. Ten film tak drastyczny, chyba za mocny na moje słabe, dwunastoletnie serduszko. :'(
Weeeeźcie, niektórzy ludzie to nie zasługują nawet na miano zwierząt. Widzą człowieka zakrwawionego od stóp do głów, ledwo żyjącego. Nie! Skandują, UKRZYŻUJ GO. Przecież jemu jest mało! Co z tego, że mięso mu z ciała schodzi. Ten bluźnierca szerzył miłość, toż to karygodne!
Eh, znowu negatywne emocje.

~

#3885 21-03-2016 o 21h53

Miss'Electronic
Setarah

Ban, bo Lotko, ostrożnie na ten temat, co by się nie rozwinęła dyskusja na tematy zakazane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A co do filmu, to faktycznie, niekoniecznie na twój wiek.. zdążysz go jeszcze kiedyś zobaczyć.

#3886 21-03-2016 o 22h02

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo nie rozwijam, tylko mówię ogólnie. Zresztą to i tak mogłoby dotyczyć jakiegokolwiek skazańca. Spokojnie, jestem ostrożna. ;p

A film widziałam cały oprócz biczowania i dzisiaj go właśnie o biczowanie uzupełniłam. ;p

~

#3887 21-03-2016 o 22h05

Miss'Electronic
Setarah

Ban, bo dobrze dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Aa, no to fajnie fajnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3888 21-03-2016 o 22h06

Miss'Platynowa
Nerra
''Nie jestem szalona. Moja rzeczywistość jest tylko inna niż twoja''
Miejsce: Przystań Lotosów

Ban, bo zanim ogarnęłam rozdział na blogu. Patrzę, a tu już po 22 xd

Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-03-2016 o 22h06)

https://i.pinimg.com/originals/aa/29/0f/aa290fea3c8bc9288430b505cf9d93c7.jpg

#3889 21-03-2016 o 22h07

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo te rzęsy... Ten nos... Coś mi dzisiaj nie idzie rysowanie w gimpie. Q.Q

Lotko, z jednej strony narzekasz na nadmiar negatywnych emocji, a z drugiej strony oglądasz naprawdę mocy film, który u ciebie powoduje nowe emocje. Te, na które narzekasz... Coś jest tutaj nie tak. ;P Jak się potrzebujesz odstresować, to się odstresowuj, a nie dołuj. Film obejrzysz kiedy indziej, uzupełniony o fragemnty, których nie widziałaś. Już raz go przecież oglądałaś.
Tak nawiasem mówiąc, dawniej była zupełnie inna mentalność.

I Lotko, pamiętaj, my cię tutaj kochamy bardzo bardzo - na tyle, na ile można kochać przez internet! XD Ślę serduszka~~~~! ♥ ♥ ♥
Okej, to brzmiało dziwnie i od czapy. xD

Seciu, lag? xD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-03-2016 o 22h08)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3890 21-03-2016 o 22h10

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo Ananasie, logiki w moim działaniu nie ma i nie dziw się temu. W końcu ten brak logiki należy do mnie, czyli norma. XDDD

Nie no, jestem roztrzepana i nie wiem w sumie co ze sobą robić. Potrzebuję kogoś, kto mi doradzi. W ogóle niewyczuwalna sugestia do Ananaska ^^

I dziękuję za miłość, chętnie bym was przytuliła, ale ten nieszczęsny internet mi na to nie pozwala. xD <3 ♥♥♥♥

~

#3891 21-03-2016 o 22h10

Miss'Electronic
Setarah

Ban, bo nope. Klej na ciepło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.pngP I wstążki.

#3892 21-03-2016 o 22h14

Miss'Żółtodziób
...

Ban, bo Seciu, odłóż ten klej, jakoś ci on nie służy... :v

#3893 21-03-2016 o 22h17

Miss'Electronic
Setarah

Ban, bo moim dłoniom najbardziej. Ale tak poza tym, to bardzo dobrze się mi współpracuje xD

#3894 21-03-2016 o 22h20

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo może coś poczytaj? ^^ Ewentualnie mogę ci jeszcze troszeczkę miłości przesłać~ ♥
A przytulisz kiedy indziej! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

...Jeju, jak ja bym chciała, żeby mnie też klej tak słuchał. XD

#3895 21-03-2016 o 22h21

Miss'Żółtodziób
...

Ban, bo jasne, jasne. Myślimy, że Secia taka grzeczna, a tu się okazuje, że wącha klej po kątach. Znamy twój sekret :vvv xD

Btw, chyba ze mną coś nie tak.

1)Bądź jelonem.
2) Zrzuć nożyczki na podłogę (dokładniej na karton), by nie szukać ich jak będziesz miał wycinać.
3) Minutę później zapomnij o tym i szukaj nożyczek.

Link do zewnętrznego obrazka

#3896 21-03-2016 o 22h23

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo nie mam ochoty na czytanie. Chyba posłucham muzyki. ;p

W ogóle to idę już, bo jutro szkoła. :<

Uwaga, wylew negatywnych emocji:

NIENOJANIEMOGĘCZEMUMUSZĘCHODZIĆDOTEJSZKOŁYJANIECHCĘNIEMAMOCHOTYCZASUIWOGÓLEJAJUŻMAMDOŚĆNIECHBĘDĄJUŻTEEGZAMINYIBĘDZIELUZPRZYNAJMNIEJRANYBOSKIENIECHMNIEKTOŚPRZYTULIIII.... :< </3

Dobra, wyżyłam się. Mogę iść. xD Bajo, branoc i miłej nocy. <3 ♥♥♥

Eh, Jelonie. Śmiechłam mocno. xD

Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (21-03-2016 o 22h23)

~

#3897 21-03-2016 o 22h23

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Ban, bo mam podobnie z mazakami

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#3898 21-03-2016 o 22h26

Miss'Żółtodziób
...

Ban, bo jestem pewna, że echo mojego facepalma niedługo do was dotrze.
Biały karton, a na nim nożyczki. No przecież okulary mam na nosie... e.e

#3899 21-03-2016 o 22h29

Miss'Platynowa
Nerra
''Nie jestem szalona. Moja rzeczywistość jest tylko inna niż twoja''
Miejsce: Przystań Lotosów

Ban, bo ugryzłam się w język w miejscu, w którym go sobie oparzyłam. Boli ;-;

https://i.pinimg.com/originals/aa/29/0f/aa290fea3c8bc9288430b505cf9d93c7.jpg

#3900 21-03-2016 o 22h30

Miss'Electronic
Setarah

Ban, bo cześć Lotko!

Jelon, też masz pomysły ;P klej już wyłączony, nie ma nic /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Tylko wstążki i koszyk i dwustronna taśma klejąca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

I Jamie Lawson <3

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 154 155 156 157 158 ... 200