Ban, bo pierwszy raz napisałam tak szybko rozprawkę na lapku, nie zaglądając po drodze na żadne strony x'D. Koncentracja rośnie.
Mcne nie rozpoznaje zespołu, chociaż pierwsza twarz wygląda bardzo znajomo... xDD BTOB cnieeeeee xD?
We are in noir

Strony : 1 ... 152 153 154 155 156 ... 200
Ban, bo pierwszy raz napisałam tak szybko rozprawkę na lapku, nie zaglądając po drodze na żadne strony x'D. Koncentracja rośnie.
Mcne nie rozpoznaje zespołu, chociaż pierwsza twarz wygląda bardzo znajomo... xDD BTOB cnieeeeee xD?

Ban, bo tak to BtoB z Changsubem xhorym człowekiem xD

Ban, bo halo, jest tu kto?
Ban, bo ja jestem prawie zawsze. xD
Uf, ale szczęście! Miałam nie wchodzić do sklepu, żeby sobie promocji nie odblokować, zostawić ją sobie na później i przez przypadek weszłam. Ale pierwszy się odblokował bonus odblokowujący ubranka z wyższych poziomów. xD
Ban, bo hahah, właśnie, też nie wchodzę xD
Ban, bo mi poprzednim razem na supermarkecie się uruchomiły, bo akurat gdzieś padło pytanie o kielich »sto razy dziennie przy Halloween«, a ja dla pewności, aby dzieci nie mylić, musiałam zajrzeć. xD
Btw, boru, jak ja się dzisiaj dobrze czuję, chociaż męczy mnie ból.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo paradoks taki mały, ale jak tak to dobrze.
Btw, wątek w Miss Arcie mi Moti musiała przywrócić, bo nic nie dodawałam i nikt nie komentował :<
Ban, b w moim wątku też pustka... Ostatnio nabazgrałam kilka pierdółek, ale nie chce mi się ich wstawiać, bo i tak nikt nie skomentuje. XD
Ban, bo 21 strona worda i dalej końca nie widać T.T

Ban, bo mnie nawet te wstążki idą do przodu 
Ban, bo oczy mnie już bolą od gapienia się w ekran..

Ban, bo oj, to pora spać. Albo przynajmniej jakichś kropli użyć 
Ban, bo to głównie znaczy, że rozdziału nie będzie gdyż jest nie dokończony xd

Ban, bo cały dzień zdychałam i nikt mi nie powiedział, że była tabletka przeciwbólowa x(

Ban, bo oj, Mineo ;<
Ban, bo jak się dowiedziałam to już jej nie było xD. Muszę sobie jutro coś na jakimś postoju kupić.

Ban, bo zawsze się przyda na zapas
A co bierzesz, Apap zazwyczaj?
Ban, bo zazwyczaj to cokolwiek, ale tym razem byłby to apap xD
Idę już spać, muszę mieć siły na jutro. Dobranoc~

Ban, bo dobranoc 
Branoc, Minio!
Plz, wylejcie na mnie wodę święconą. XD Znowu mam fazę na vocaloidy! :'D
Ban, bo *wyla wodę na Pine*.
Better?

Ban, bo muszę jednak wziąć torbę, uh. A już miałam nie brać. ;_;

Ban, bo robię dyplomy do konkursu. 
Ban, bo coś słaba ta woda święcona, Jylonie, bo ni pomaga. xD
Boru, jaka moja siostra miła. Dostałam opiernicz za to, że przyszłam, i zadzwoniłam domofonem, by mnie wpuściła. Ciekawe, jak miałam się inaczej dostać do środka, skoro od drewutni było zamknięte, a ja zapomniałam klucza. >.>
Ban, bo łączę się w bólu, Ananasku. </3